Grčki oleander - Asclepias currasavica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moon ja sam svoj tretirala crvenim uljem a kad se pojave bubice zapisala sam onaj recept negdje sa cigarama..njega cu probat
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kamenjar....ja ću sutra ili koji dan iza, stignem još
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
cure, jel reznice puštaju korjenčiće u vodi, ili ih je bolje odmah piknuti u zemlju?
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
sara ja sam držala reznice u vodi i pustile bi korjenje, a lani sam ih odmah bocnula u zemlju i one su bile ok, naravno treba ih pratiti i redovno zalijevati
i jedne i druge su cvjetale isto ljeto |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
hvala ti, natalija, orezala sam ga, a reznice stavila u vodu!
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja sam ga porezala na jesen i te reznice ubola u pitar i danas vidim male listiće na reznici. Možda je bolje odmah u zemlju.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pa nemogu vjerovat,moj grcki olenadre je mrtav....a kud ga ne ostavi u teglici
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
moon izgleda mi dobro, puno je više razgranat od mojeg, ali moj cvate neprestano u tegli naravno. Dobila sam malenu sadnicu oko 10 ak cm. na proljeće od R. Sare i divno je narasao, čak će i mahunica biti
![]() ![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belice, krasan ti je. Ja sam svoga dosta orezala da mi se razgrana. Danas je to već krasan grmić i pun je pupova. Uskoro očekujem cvijet. Stavila sam ga u vrt jer sam to , mislim vidjela kod Otok, ako se ne varam , i u vrtu joj je bio ljepši nego u cvijetnjaku, pa sam onda i ja tako napravila.
Sad bi trebalo smislitii ili jednostavno probati zaštititi ga i ostaviti u vrtu. više se bojim bure nego zime kod mene.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ja svojeg nisam orezala, nisam niti znala da treba jer sam se prvi put s nim susrela ove godine, ali me R. Sara osvijetlila pa ću ga orezati na proljeće .
Hm. za vrt zaista neznam, ali znam da je kod vas bura ta koja je krivac za oštećenja. Pokušaj ga ipak ostaviti, ali ga zaštiti svakako. Tvoj je sada onda sigurno divan, jedva čekam tvoje fotke da ga i vidim. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
prekrasan je Moon, moj je otišao više u visinu jer mi ga je bilo žao orezivati, pa se nije tako lijepo zgusnuo, ali budem na proljeće. Jako ti je lijep
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Hvala belica.
Moj ima mahune i kako nemam iskustva s njima, ne znam kad će biti zrele, da me ne iznenadi i neraspukneu se prije no šo ih poberem.
Kako se ljeto bliži kraju, da vas izvijestim i o tom da sam ga zimus tretirala crvenim uljem - rezultat je taj da nije obolio nikakvim bolestima i nije imao uši niti neke druge nametnike. Sigurno ću ga i nagodinu ponovno tretirati na isti način
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Moon, nemoj brati zelene mahune jer od toga sjemena nema koristi a za svaki slučaj, da ti ne pobjegne sjeme, obuj mahunice u čarapice ( stare najlonke ) i zaveži pa ako pukne sve će biti na mjestu, neće se izgubiti....Ja tako radim s nekim osjetljivim sjemenkama....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
milica7...odličan savjet, baš ti hvala
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...moj je još vani na terasi, jer... je ušljiv...idem ga prikratiti i pošpricati i ..selim i njega na zimovanje! nadam se da će opstati, al i da neće zaraziti druge biljčice!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Tako su vam lijepi Grčki oleandi,da na proljeće dolazi i u moj vrt.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |