Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Istarski blues
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Istarski blues

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 40>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2008 u 16:30
*reidivan je i ovakosmile78
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 12:31
   Liiipeee cvaaaatuuu

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 12:37
liiiiipe cvaaaaatu....sve je isto ko i lani...jeeeeeee Tongue
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 12:43
Ovaj je za Božić 2007 bio u neboderu okićen kuglicama i lampicama. A onda nisu znali što bi s njim

A ova je zaboravila da je lani bila viseća

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 12:57
A sad malo poštenja. Ovo je posadila još moja svekrva

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 13:10
Pošteno!

A sad molim te još malo detalja- tipa onog što viri iza palme!
Ima tu još sigurno umjetnina koje su sad svojevrsni spomenik na jedno vrijeme!
Mi na kontinentu skupljamo bačve i kola, a vi barkice i ono...

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 14:35
Oho hortenzija je predivna (svekrva vjerojatno više nije). Vidim neke pomorske instrumente mm odmah skočio i gleda što je.
RIJEKA

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 14:39
 To ti je kad imaš pomorca u miru. Ono je nekad bio jedan na mostu, a drugi u strojarnici. onda oni na mostu ga postave u položaj koji treba npr. brzo naprijed. To zvoni i buči kao ludo. Nakon toga ga oni u strojarnici pomaknu pa vrate na isti položaj da jave da su razumjeli. Ne treba naglasiti, opet zvoni i buči kao ludo. Nakon te razmjene veoma laku u luci slijedi slijedećanaredba npr. stani i sve opet počne iznova. Hvala Bogu na intercomu.smile69

Aha to se zvalo "brodski telegraf"
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 14:41
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Oho hortenzija je predivna (svekrva vjerojatno više nije). Vidim neke pomorske instrumente mm odmah skočio i gleda što je.

On je vjerojatno to i koristioSmile
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 15:05
Ljudi obično u vrt stavljaju patuljke, gljive, klupice, a mi OVO:

Ova je specifična. brodovi na pramcu i jarbolu imaju sa svake strane svijetlo, jedno crveno a drugo zeleno da se noću vidi koja je lijeva a koja desna strana. Ovo je, naravno, crveno pa daje malo slobodnjački utisak domaćinstva. Inače dobi su 88god, 63god i 62god. Vieše ga ne palimo.

Ovdje toliko
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 15:14
Poruka
Tema: Istarski blues
Objavljeno: Today at 15:05 by vera4
Ljudi obično u vrt stavljaju patuljke, gljive, klupice, a mi OVO:

Ova je specifična. brodovi na pramcu i jarbolu imaju sa svake strane svijetlo, jedno crveno a drugo zeleno da se noću vidi koja je lijeva a koja desna strana. Ovo je, naravno, crveno pa daje malo slobodnjački utisak domaćinstva. Inače dobi su 88god, 63god i 62god. Vieše ga ne palimo.

Ovdje toliko
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 15:21
Nastavak II

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 17:24
Vera genijalno, on u svom pravom elementu, ma ne moraš ga obrisat, baš je dobra slika.
RIJEKA

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 17:28
pa ti ukrasi su savršeni Smile

upala mi je u oko i ta zelena mreža....molim te reci mi koliko je trajna.....razmišljala sam da ružnu ogradu pokrijem s njom.....al mi se neda ako ću morat svake godine mijenjati
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 19:00
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

pa ti ukrasi su savršeni Smile

upala mi je u oko i ta zelena mreža....molim te reci mi koliko je trajna.....razmišljala sam da ružnu ogradu pokrijem s njom.....al mi se neda ako ću morat svake godine mijenjati

Ne znam baš koliko je trajna, postavljača mi nema doma. Ovo joj je drugo ljeto, a još djeluje sasvim u redu. Ne brini ne bi MM kupio da nije trajno.
Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2880
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 19:09
Ajoj ljepote. Prekrasno!!! Clap
A nikad ne bi pogodila da imas pomorca doma. LOL
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 19:39
Stvarno originalno, bravo za tebe i gospodina muža! Ukrasi su ljepši od bilo kojeg patuljka (nadam se da se ljubitelji vrtnih patuljaka neće naljutiti)   
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 09:15
Hej Vera, nešto fali u tvom ogromnom posjedu, bar mjesta imaš.
Bazen, molim - nisu skupi. Koliko mi se čini nećeš tako brzo vidjeti more, bazen ti treba pod hitno.
Jedino neznam kako taj tvoj perfekcionist - on bi imao bazen za Olimpijadu - ne mislim na veličinu, nego na sve što treba biti u njemu - gospodin savršeni.
RIJEKA

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 11:16
Predložila ja i on mepogledaosmile209. Godinu dana smo nasipavali taj dolac i sad ja tražim da se otkopava. Tek što nijesmile191
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 11:51
Znala sam ja da se tu skrivaju prekrasni detalji!

Sve u stilu- oduševljena sam!
smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 40>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.