Istarski blues |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 40> |
Korisnik | |||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
*reidivan je i ovako
![]() |
|||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
||
Liiipeee cvaaaatuuu
![]() |
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
liiiiipe cvaaaaatu....sve je isto ko i lani...jeeeeeee
![]() |
|||
![]() |
|||
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
||
Ovaj je za Božić 2007 bio u neboderu okićen kuglicama i lampicama. A onda nisu znali što bi s njim
![]() A ova je zaboravila da je lani bila viseća ![]() |
|||
![]() |
|||
||
A sad malo poštenja. Ovo je posadila još moja svekrva
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
||
Pošteno!
A sad molim te još malo detalja- tipa onog što viri iza palme! Ima tu još sigurno umjetnina koje su sad svojevrsni spomenik na jedno vrijeme! Mi na kontinentu skupljamo bačve i kola, a vi barkice i ono... |
|||
![]() |
|||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
||
Oho hortenzija je predivna (svekrva vjerojatno više nije). Vidim neke pomorske instrumente mm odmah skočio i gleda što je.
|
|||
RIJEKA
|||
![]() |
|||
||
To ti je kad imaš pomorca u miru. Ono je nekad bio jedan na mostu, a drugi u strojarnici. onda oni na mostu ga postave u položaj koji treba npr. brzo naprijed. To zvoni i buči kao ludo. Nakon toga ga oni u strojarnici pomaknu pa vrate na isti položaj da jave da su razumjeli. Ne treba naglasiti, opet zvoni i buči kao ludo. Nakon te razmjene veoma laku u luci slijedi slijedećanaredba npr. stani i sve opet počne iznova. Hvala Bogu na intercomu.
![]() Aha to se zvalo "brodski telegraf" |
|||
![]() |
|||
||
On je vjerojatno to i koristio ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ljudi obično u vrt stavljaju patuljke, gljive, klupice, a mi OVO:
![]() ![]() ![]() Ova je specifična. brodovi na pramcu i jarbolu imaju sa svake strane svijetlo, jedno crveno a drugo zeleno da se noću vidi koja je lijeva a koja desna strana. Ovo je, naravno, crveno pa daje malo slobodnjački utisak domaćinstva. Inače dobi su 88god, 63god i 62god. Vieše ga ne palimo. ![]() Ovdje toliko |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
Nastavak II
|||
![]() |
|||
||
Vera genijalno, on u svom pravom elementu, ma ne moraš ga obrisat, baš je dobra slika.
|
|||
RIJEKA
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
pa ti ukrasi su savršeni
![]() upala mi je u oko i ta zelena mreža....molim te reci mi koliko je trajna.....razmišljala sam da ružnu ogradu pokrijem s njom.....al mi se neda ako ću morat svake godine mijenjati
|
|||
![]() |
|||
||
Ne znam baš koliko je trajna, postavljača mi nema doma. Ovo joj je drugo ljeto, a još djeluje sasvim u redu. Ne brini ne bi MM kupio da nije trajno. |
|||
![]() |
|||
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
||
Ajoj ljepote. Prekrasno!!!
![]() A nikad ne bi pogodila da imas pomorca doma. ![]() |
|||
![]() |
|||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
||
Stvarno originalno, bravo za tebe i gospodina muža! Ukrasi su ljepši od bilo kojeg patuljka (nadam se da se ljubitelji vrtnih patuljaka neće naljutiti)
![]() |
|||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|||
![]() |
|||
||
Hej Vera, nešto fali u tvom ogromnom posjedu, bar mjesta imaš.
Bazen, molim - nisu skupi. Koliko mi se čini nećeš tako brzo vidjeti more, bazen ti treba pod hitno.
Jedino neznam kako taj tvoj perfekcionist - on bi imao bazen za Olimpijadu - ne mislim na veličinu, nego na sve što treba biti u njemu - gospodin savršeni.
|
|||
RIJEKA
|||
![]() |
|||
||
Predložila ja i on mepogledao
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
||
Znala sam ja da se tu skrivaju prekrasni detalji!
Sve u stilu- oduševljena sam! ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |