Hosta - Funkija |
Odgovori | Stranica <1 23456 37> |
Korisnik | |
radosnica
Već proklijao Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Perla, sve mi se nekako čini da im treba hlad, mjesta doista imam, sad mi uletjelo novo mjesto ispod velikih borova gdje sam izbacila živicu. Moram iskrčiti korijen živice i krenuti u pohode na hoste.. baš mi gode oku.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
VITA
Nedavno posijan Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 40 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prije svega dobar dan svima!! Da radosnice, u pravu si. Obožavaju hlad i puno vlage te ne vole puževe. Tako da mislim da će im u hladu ispod tvog bora biti predivno .
|
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo pročitala:obzirom da ima toliko mnoštvo vrsta i varijeteta hosta,botaničari su ih podijelili u grupe po veličini.Tak da tokudama nije naziv grupe,nego ,valjda ,ime Japanca koji je skemijal nove varijetete.Uglavnom,stigla jedna živa,živcata tokudama,nemam pojma kak se je prošverala na carini.Druga je na putu,držte fige da ju ne primijete na carini!poz!
|
|
radosnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li bi rain bila tak dobra pa poslikala svoju novu tokudamu, molim te
|
|
rain
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još se nema kaj videti.Kad dobi svoju boju i kad(ako) stigne ova druga,bum ih poslikala.čpr
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure, zgromiti ću vas. Toliko ste oduševljeno pisale o tim hostama i 'hostinjacima', godinama odolijevala da se na pretvorim u kolekcionara, a u subotu, kapitulirala....pokupovala pola sajma, minijature jedna ljepša od druge. Sve se tješim da mi baš to treba, (nebo bi palo da to nisam učinila! ha, ha). Od mojih dragih prijateljica cvjetoljubaca dobila neke također rijetke, pa da im imam s čim uzvratiti. I sad mogu citirati našu Gogu-Zg kad smo se vratila iz Buzeta: 'spiskala novce, al' sam sretna'.
|
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Minijature, Baka Bea? Kaj to znači za 'minijaturne vrtove'?
Baš lijepo da ste kapitulirali pred posebnim hostama, frka bi bila da ste kapitulirali pred torbicom od 30.000.- kn ili pred sandalama od 6.000.- kn. Kaže stara poslovica da svaki b...k ima svoje veselje!
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Istina je da svaki bedak ima svoje veselje. Prema ovim cijenama moje je daleko veće i dugotrajnije za znatno manje novaca. Hostice su stvarno minijaturne. poz...
|
|
rain
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto,i ja bum konja za razmjenu imala.Stigla žia i zdraa tokudama flaorcircinalis.Prekokrasna je.Poslikam uskoro.Poz
|
|
AgavaL
Upravo klijam Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Perla
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage lljubiteljice hosti, mislim da je mojim jorgovanima odzvonilo! Znam da će to biti težak i mukotrpan posao, ali sam pogled na ljepotice koje slijede ostavlja bez daha!
Hosta mango tango Hosta kiwi polar bear hosta kiwi blue baby hosta heavenly tiara hosta ghost spirit hosta white feather Za tebe, draga rain i za sve ljubiteljice hosti, kako bi vidjele čime si se ponovila. Nadam se da će se tvoja ''d a m a'' dobro osjećati kod tebe i da ćeš je maziti i paziti. hosta tokudama flavocircionalis hosta tokudama flavocircionalis - krupno ...... a ima još toliko blistavih primjeraka..... |
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Perla koja divota, jesu sve tvoje ako imaš za dijelit preporučam se,imam obočnu dobila od Lorne.
|
|
Perla
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam običnu hostu, kako ti kažeš, onu koja krasni mnoga dvorišta i vrtove. Ovo nisu fotografije mojijh hosti, što ne znači da ih nebih rado imala. Fotografije sam skinula s net-a, tako da možemo uživati u njihovoj ljepoti. Surfala sam tražeći fotografiju hoste tokudama flavocircionalis koju je nabavila rain. Stvarno je lijepa, a ove ostale su me totalno fascinirale. Ali.... tko zna.... možda jednom uspijem nabaviti nešto tako lijepo?!?
|
|
radosnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh, Perla što mi to radiš? |
|
rain
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj,Perla,baš ti fala za slike,moja fla...još nije takwa jer je mala,ali weć se prilično wide boje.poz
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Perla predivne su, odmah idem narudžbu napraviti baki bei.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Perla
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Radosnica, imaš vrt u koji možeš posaditi sve one plemenite srednje visoke i visoke hoste, pa i 'dame' koje sam gore pokazala.
Među njima je samo hosta white feather iz kategorije mini, a te si ja želim! Zato pogledajte mini ''gospodične'' koje su mene začarale jer se mogu uzgajati u teglinima-pitarima-žardinjerama. Sve imaju tako krasna imena: mini hosta blue mouse ears mini hosta cameo mini hosta dewdrop mini hosta hydon sunset mini hosta pandoras box mini hosta high society Mini hota Cats Eye Mini hosta Cheatin Heart Mini hosta cherish mini hosta Dragon Tails Nije ni čudo da uz ovakve krasotice počnem osjećati kolekcionarsku strast - kao skupljanje maraka ili starih kovanica - samo što biljke nisu zatvorene u ladicama i ormarima, u albumima i kutijama, nego svkodnevno uz nas. |
|
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aime, prekrasno, prekrasno, prekrasno. Ja ih imam 7 različitih i još mi nije dosta!
|
|
Mala Boo
Nedavno posijan Pridružen: 20 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 49 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mmmm....prekrasne su.najljepša mi je hosta white feather.nažalost nemam nijednu,šmrc!
|
|
[IMG]http://smiley-msn.com/Smileys/Super-smiley//Smiley-msn.com-Super-Smiley-41065.gif" />
|
|
radosnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima li kakav smajlić gdje se od gledanja pada u nesvijest???
Za sada ih imam samo dvije vrste, no kako su mi proljetos apetiti bili pojačani, malo ću morati pričekati, a onda u lov na hoste....mjesto ih čeka. |
|
Odgovori | Stranica <1 23456 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |