Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 78> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malo su nejasne ali se nadam da će ti srce malo brže zakucati kao i meni kada vidim more!!! A sada sam |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nešto se događa....
A sada sam dobila ideju, idem odmah pisati administratoru!!!
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Hvala proljeće na lijepim riječima i slikama noćnog snijega....
Rodila sam se kraj mora, ali isto tako volim svaki kraj naše Hrvatske, i šire , jako volim prirodu i bila bi najsretnija da mogu više putovati i upoznavati drugačije krajolike i vegetaciju....
Posebno volim Zagorje, a Gorski Kotar mi je pravi planinski raj, naravno i Slavoniju, Liku ....... Sad sam ispala veliki rodoljub...ha-ha...
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cure super ste. Ja isto volim more i 30 godina sam živjela tako sa sam na kupanje odlazila samo u kupaćem kostimu, jer je bilo tako blizu, da sam se s prozora sobe mogla baciti u more.
Ali volim i planine, čak štoviše obožavam, recimo zagorske krajolike, pa ravnice, rijeke, jezer, pa naša je zemlja tako lijepa da je moraš obožavati.
Čak i oni krajevi gdje je "bog rekal laku noć" krš, kamen i ništa, ili gotovo ništa ima svoju draž.
Evo pridružila sam se filozofiji o ljepotama lijepe naše, a Manči - proljeće ima pravo miči tu temu negdje gdje će se lakše naći, jer za ovo mi treba šalabahter.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Znam Triša, to sam i sama primjetila da mi je Otok ostao u POVRTNJAKU.
![]() Trebalo bi prebaciti u DNEVNIK RADA. Kako ću to ?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
To moraš pitati administratora, ustvari zamoli da ti on to prebaci.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Evo ga....hvala administratoru.........više nismo vrt i ja u POVRTNJAKU......nego među dnevnicima.......
![]() |
|
![]() |
|
Zašto danas nema slika, a bila si na čarobnom otoku.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Puše bura. Zrak je suh, sunce poprilično peče.....Uh, osjeća se da će brzo početi ljeto.......Ili poluljeto...... U svakom slučaju - bit će vruće i meni i mojim biljčicama! Nisam baš ljubitelj ljeta.....
Opet moj vrijedni MM ulijeće zadnji u brod. Natovarili smo se sadnicama, alatom i hranom, a možemo ostat samo do 18 oo !!!!
Što će biti kad krenemo na više dana ili to možda n e ć e biti jer počinje sezona i treba raditi, raditi, i opet raditi......Uh!!
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Manči, ovo je raj za nas kontinentalce!!!!
![]() Slikat ću ja tebi kao što si rekla rijeke, jezera, planine, a možda odem i do ravnice, snijega i svih ljepota kontinenta, a ti nama podijeli ovako lijepe slike i dalje!!! Još uvijek se vraćam natrag i gledam slike... ![]() A ova tvoja crvena boja zemlje tj. crvenica me je toliko iznenadila... tek sam prošle godine na Čiovu vidjela što sve u njoj raste!!! ![]() |
|
![]() |
|
Vjeruj i ja uživam u vašim ,kontinentalnim slikama. Volim što je kod vas tako sve zeleno, sočno i bujno i sve te biljčice koje kod nas ne rastu...... a tek rijeke, jezera.....
Crvenica je malo nezgodna, ova naša na otoku ima dosta i pijeska ( potiče iz mora ) pa ne zadržava vlagu i veliki mi je problem suša. Samo današnja bura je učinila već da se zemlja zasušila i stvrdnula na površini i to je muka živa za mlade biljčice...
Trebalo bi ugraditi cijevi za navodnjavanje.
![]() |
|
![]() |
|
Danas je luka bila :
![]() ![]() ![]() ![]() u susjeda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A, u moj vrt su stigli novi stanari :
![]() ![]() I vrijeme je protutnjilo i opet smo trčali na brod.....
E, sutra uživam u domu svom u gradu i niđe ne mrdam....
|
|
![]() |
|
Manči, znala sam da ima nekih slikica, bravo, znaš kako se razočaram kad dođem u tvoj čarobni otok, a ti pričaš, a ne stavljaš slike - e pa neće moći tako.
Šalim se volim i tvoje opise i uvijek me nasmiješ.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Proljeće, jučer sam puno radila , malo slikala.....što ćeš.....tako ti je to.....
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
ahhhhhh....
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Cvijeće je prekrasno, sve već cvate.... i kod mene uskoro makovi
![]() |
|
![]() |
|
Slikanje barki je moja opsesija, e baš si me "ubola" ovom slikom.
Staviti ću jednom imam ih sigurno dvijestotinjak različitih.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Nažalost makovi su u susjeda i 2 sljedeće slike ( napisala sam ).
Triša, još jedna opsesija - barke!!!!!!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |