Pordenone sajam cvijeća-slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 12> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na drugo mjesto sam stavila "vrtne kuhinje"
![]() ![]() ![]() ![]() Bilo je i puno štandova sa drveninom, ovaj me je posebno oduševio, ovaj je barba izrađivao runoliste
![]() ![]() ![]() Tu je bio i prvi model perilice za robu
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
A ovooooo, sve od čokolade.......
![]() Žlice, vilice, ribeš, razni alati( vijci, matice, balinjeri, klješta...), škare, telefoni i stare pegle, moka za kafe, lokoti.........
Zapamtila sam da je najjeftiniji komad npr. vilica koštala 6,00 euro
![]() ![]() Štand sa igračkama od tkanine koja je punjena kao onim sitnim kuglicama kao malo grublji pjesak....i tu sam se malo više zadržala
![]() ![]() ![]() ![]() Malo modne revije - od kupusa i zelja
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sad mogu krenuti i sa cvijećem....
Cvjetni aranžmani.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Cure svaka čast,puno vam hvala na predivnom izviješću.Uložile ste puno truda i volje da nam sve to pokažete.Hvala!!
![]() |
|
![]() |
|
Proljeće ![]() Specijalno za Niho - tvoja je ipak najljepša
![]() ![]() Razne figure
![]() Sjemenje gomolji i sadnice....
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ovu sam neobičnu biljku prvi put vidjela, dosta su ju ljudi kupovali, kad sam pitala prodavača kako se zove nije znao....netko sa foruma će sigurno znat...
![]() Samo za Tiju (znam da voli kukurjeke)- bilo ih je stvarno predivnih
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Za kraj sam ostavila orhideje, bio je poseban paviljon samo za njih...... Specijalno za našu Lanu...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neka posebna vrsta crnih orhideja
![]() ![]() Gazebo sa orhidejama
![]() ![]() ![]() ![]() Izložbeni aranžmani.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I to je to....nadam se da ste uživali...... ja jesam.....
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasne slike, gušt za pogledati. Hvala.
Onaj grm što ne znaš kako se zove (sa crvenim cvjetićima) je metrosideros |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
da uživali???? ja jesam, pre-pre-predivno Korijenko a i ostale cure!
vidim ima puno lijepih stvari, čak mi se jedno vrijeme vrzmala ideja da i ja "skoknem" do pordenonea, al je brzo iščezla ipak je daleko, a i ostale obaveze....
strašno mi se sviđaju vrtne kuhinje wow!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bubica,korjenko hvala za bijelosvjetske slike
posebno mi se sviđa ona haljina od povrća moglo bi se reći recesijska ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo cure, ko da samo bili tamo, meni se kao i Mini najvše svidjele ljetne kuhinje
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja sam škicala dok je Korijenko još postavljala slike. Pa sve čekala da ne uletim. Dakle, svaka čast. Prikazale ste nam izložbu u punom sjaju. Kao da smo bile tamo! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mogu misliti kako to izgleda uzivo,prava uzivancija,hvala Korijenko ![]() |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Dragi moji i drage moje, evo i ja ću po prvi puta posjetiti taj čuveni sajam cvijeće 13.03. ove godine, naravno... Zanima me dali ima problema na granici oko prenošenja sjemenja i biljaka? Kakva su vaša iskustva? Hvala!
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Baš sam uživala! Hvala Korijenko , Bubica, Zrinka!!! Eto ja idem u subotu 13.03. prvi put! Jako se veselim i sada mi je malo jasnije kakva je tamo ljepota! Super ste!
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Slike su super i vjerujem da ste uživale.
Ja sam jedna od onih koja uživa u sajmu, a onda me uhvati tuga jer mi je sve jako lijepo i sve jako preskupo.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Korijenko, hvala što misliš ..... Orhideje su mi fascinantne, a pred kraj mjeseca idem u Dobrovnik u Sloveniju u njihov tropski vrt http://tropskivrt.si/si/domov tako da ću uživati i u njima "uživo".
|
|
![]() |
|
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
...... bila sam jako "disciplinirana" ma boje citaj dekintirana pa san kupila
samo 2 margeritice za 10 e i ove tri kutijice........... i to je to ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |