Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 67> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bergenija, prekrasno cvijeće, samo tako naprijed, proljeće kod tebe ne kuca već je ušlo na velika vrata
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Divne slike, naročito onaj niski pakujac mi je sladak.
|
|
![]() |
|
gejsha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
evo ga moj "kamenjar"
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
@bergenija Za oci , dusu i cilo tilo
@gejsha
bombonjera, malo i slatko
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Gejsha, ovo je baš slatko!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovaj vikend je kod nas bilo
![]() Ovo su dijelovi mog većeg kamenjara izvan dvorišta moje kuće. Tek je u nastajanju pa su neke biljčice još male (ali slatke)!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mom kamenjaru u dvorištu zanimljivo je začinsko bilje vlasac i origano;
![]() Kaktusići imaju sada u proljeće puuuno novih bebica;
![]() ![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Mogu samo reći: Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
.....pasemo oci, a u dusi cvjetna muzika
![]() |
|
![]() |
|
gejsha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
bergenia
![]() zbilja svaka čast,vidi se koliko je uloženo truda i ljubavi ![]() ja vam svima zavidim koji imate zemlju oko kuće ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
bergenia ništa ne mogu izdvojiti - biljke i kamen to je kombinacija koja je lijek za oči, prekrasno je sve, sve, sve - prav si majstorica
![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
predivno bergenija...pored ovoga tvoj malog raja ja ne smjem ni spomenuti da imam kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
Hvala na pohvalama. Pocrvenjet ću...
![]() Ja san više čovik od dela, a manje od besid! - nadam se da ste razumjeli.
Maso, molim te fotku kamenjara. Bez sramežljivosti molim.
Pozdrav uz samo jednu žuto-bijelu kombinaciju iberisa, echeverie i arenarie maritime u mom vrtu;
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Cvijeće je krasno...ma kod tebe je čak i kamenje famozno!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Kamik je od mora, kadi si ti bergenija, kadi je taj lipi kamenjar. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Bergenija , divan ti je kamenjar!!!
![]() Sve su biljčice prelijepe, zelene i svježe, posebno mi se sviđaju pakujci iz
prošlog javljanja.
Kakve uvjete traže pakujci?
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Gejsha, tvoja ideja je odlična. Ne tuguj , i u stanu ili na balkonu se može dosta toga napraviti..........
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Kad sam dobila prvog pakujca, teta koja mi ga je dala rekla je da se cvijeta neću tako lako riješiti što je i istina! Svake godine niknu stari ali i novi pakujci na nepredvidivim mjestima (kamo ih vjetar odnese)!
|
|
![]() |
|
Divno!!! To je nešto za mene!! Sami se rasijavaju!!!
Imam sjeverni dio vrta sa malo sunca, samo oko 5 popodne dođe malo, i tu planiram staviti biljke polusjene.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |