Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bergenijino cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bergenijino cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 67>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2008 u 21:44
Bergenija, prekrasno cvijeće, samo tako naprijed, proljeće kod tebe ne kuca već je ušlo na velika vratasmile78
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2008 u 22:48
Divne slike, naročito onaj niski pakujac mi je sladak.
Na vrh
gejsha View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 134
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gejsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2008 u 10:50
evo ga moj "kamenjar" LOLLOLLOL

Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2008 u 11:03

@bergenija

Za oci , dusu i cilo tilo

@gejsha

bombonjera, malo i slatko
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2008 u 22:36
Gejsha, ovo je baš slatko!Thumbs%20Up
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2008 u 22:50
Ovaj vikend je kod nas bilo smile227Sunčano, toplo, .... Jednostavno prekrasno. Taman da napunim baterije za novi radni tjedan. Poslikala sam malo uokolo jer mi je sada sve zanimljivo!Raste i cvate.
Ovo su dijelovi mog većeg kamenjara  izvan dvorišta moje kuće. Tek je u nastajanju pa su neke biljčice još male (ali slatke)!

U mom kamenjaru u dvorištu zanimljivo je začinsko bilje vlasac i origano;

Kaktusići imaju sada u proljeće puuuno novih bebica;
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 09:14
Mogu samo reći: Svaka čast! smile94
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 09:17
smile93I ovako je predivno, a kako li će tek izgledati kad se sve razraste...
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 09:39
.....pasemo oci, a u dusi cvjetna muzikaClap
Na vrh
gejsha View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 134
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gejsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 09:58
bergenia smile120

zbilja svaka čast,vidi se koliko je uloženo truda i ljubavi smile141
ja vam svima zavidim koji imate zemlju oko kuće PigEmbarrassed
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 13:38
bergenia ništa ne mogu izdvojiti - biljke i kamen to je kombinacija koja je lijek za oči, prekrasno je sve, sve, sve - prav si majstoricasmile93smile99
RIJEKA

Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 16:21
predivno bergenija...pored ovoga tvoj malog raja ja ne smjem ni spomenuti da imam kamenjarsmile93
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 16:59
Hvala na pohvalama. Pocrvenjet ću...Embarrassed
Ja san više čovik od dela, a manje od besid! - nadam se da ste razumjeli.
Maso, molim te fotku kamenjara. Bez sramežljivosti molim.
Pozdrav uz samo jednu žuto-bijelu kombinaciju iberisa, echeverie i arenarie maritime  u mom vrtu;smile72
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 18:10
Cvijeće je krasno...ma kod tebe je čak i kamenje famozno!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 18:44

Kamik je od mora, kadi si ti bergenija, kadi je taj lipi kamenjar.

RIJEKA

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 19:26
Bergenija , divan ti je kamenjar!!!Clap
Sve su biljčice prelijepe, zelene i svježe, posebno mi se sviđaju pakujci iz
prošlog javljanja.
Kakve uvjete traže pakujci?

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 19:30
Gejsha, tvoja ideja je odlična. Ne tuguj , i u stanu ili na balkonu se može dosta toga napraviti..........Thumbs%20Up
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 20:50
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Kamik je od mora, kadi si ti bergenija, kadi je taj lipi kamenjar.

Iako ti se čini da je to "kamik od mora", to je kamenje sakupljano sa istarskih suhozida u unutrašnjosti Istre. Drago mi je da ti se sviđa!Tongue
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 20:54
Originalno poslano od člana manči manči napisao:

Bergenija , divan ti je kamenjar!!!Clap
Sve su biljčice prelijepe, zelene i svježe, posebno mi se sviđaju pakujci iz
prošlog javljanja.
Kakve uvjete traže pakujci?

WinkManči, pakujci su vrlo zahvalne trajnice koje se same zasijavaju sjemenom (vjetar kod mene), ne traže nikakve posebne uvjete. Bolje uspjevaju u polusjenovitom prostoru, tj. ne na jakom suncu.
Kad sam dobila prvog pakujca, teta koja mi ga je dala rekla je da se cvijeta neću tako lako riješiti što je i istina! Svake godine niknu stari ali i novi pakujci na nepredvidivim mjestima (kamo ih vjetar odnese)!
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 21:07
Divno!!! To je nešto za mene!! Sami se rasijavaju!!!
Imam sjeverni dio vrta  sa malo sunca, samo oko 5 popodne dođe malo, i tu planiram staviti biljke polusjene. Tongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 67>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.