Dnevnik by Stephanotis |
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E baš si me nasmijala
Normalno da te razumijem, ima nas više |
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stephanotis, ne znam što je smješnije, ti po noći s baterijom, ili ja u 4 ujutro kad ne mogu spavati, ogrnuta dekom u spavaćici, raščupan, što misliš da me netko vidi, ne bi zvao murju, nego psihijatra.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle- to su prizori koje bi se isplatilo slikati!
Gdje su ti paparazi kad ih trebaš!? |
|
stephanotis
Mladi grm Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da sam vas nasmijala.
Nego da se pohvalim što sam jučer od svekrve dobila :
Zar nije divna??
A taman mi je falilo nešto bijelo za ljubičasto-bijelu kombinaciju u mom "kamenjaru". Eto nešto s mog popisa je stvarno u kamenjaru, a nešto baš i ne... A ima i iznenađenja na koja nisam računala. Uglavnom ne mogu dočekati da dođem doma i posadim svoju novu ljepoticu.
|
|
stephanotis
Mladi grm Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A imam i ja "izleta" na balkon u piđami...sva sreća smo na drugom katu, pa se baš ne vidi dobro odozdola. A ja se pravim da je to skroz ok.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Osti ti je prekrasan Steph
Što se tiče tih "čudnovatih "izleta naravno da nisi jedina i nama to uopće nije čuno,dapače,sasvim normalno.
Sad kad sam to pročitala sjetila sam se Donate.Još uvijek mi je njen potez u svezi cvijeća "najluđi".Ne znam više gdje je to pisala,uglavnom,prošle godine je kod njih bilo nevrjeme(tuča) i ona jadna na terasu sa kišobranima i drži kišobrane nad cvijećem da ga tuča ne uništi. Donata
|
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je najluđe- definitivno... Što sve nećemo napraviti za svoje biljkice. Moram pohvaliti svog mališu od dvije godine. Kaže meni teta jučer da joj je moj mališa brao cvijetiće. Mamina škola. A mama ponosna!!! Voli jako biljkice i mama ga naučila da biljkice mazimo i pazimo.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mama prava si!
|
|
RIJEKA
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj kamenjar gotov. JOOOOOOOOOOOOJ kako sam sretna. Idem ga škicati svakih pet minuta. Jedva čekam da dođem s posla!!!
Navečer:
Ujutro na suncu:
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma divan ti je i navečer i ujutro na suncu, uživaj - da zaboravila si ga slikati u podne.
|
|
RIJEKA
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam ga još ni vidjela u podne. Napravila ga jučer navečer, buljila ujutro ( skupa s mališom) deset minuta u njega i ošli na posao. Ko će dočekati subotu??
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasan je
|
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj hvala ti. Ma kad se sjetim slika iz tvog dvorišta...predivno je.
Jako me veseli moj mali i moj mini kamenjar. Ne bi mogla biti bez cvijeća. Selila sam se nekoliko puta i uvijek sam vukla sve moje cvijeće sa sobom.
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan je mini kamenjar!
|
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, hvala. Išla bi sad najradije doma s posla i gledala satima u njega. Neki puta si mislim da sam malo munjena, ali mi je drago da sam otkrila mjesta di nas ima više takvih.
|
|
nera
Već proklijao Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ideja za kamenjar u padeli. odlično je. svaka pohvala.
|
|
Life is like box of chocolate...
|
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na pohvalama.
Bila mi u subotu Vera na kavici. Eto što mi je donijela...
Hvala Veri još jednom...
Znate već da moj mališa voli brati cvijetiće. I tako sjedimo mi na balkonu, pijemo kavicu, kad moj Luka lijepo nabere dva cvijetića, iz mog manjeg kamenjara ( a i bila su samo dva) i da ih Veri. I što sad reći djetetu?? Poslije smo imali duuuuuuuugi razgovor ( mama pričala, on me milo gleda ), i dogovorili smo se da neće više. Samo se vani smiju brati cvijetići. Eto, Luka i Vera su se skompali i dogovorili se da idemo ovaj tjedan mi kod nje. Jedva čekam da vidim njen kamenjar.
Ovako izgleda balkon s Verinim poklonima. Klinčići divno miriše, a boja im je predivna. Japansko drvo posađeno. Divno je.
|
|
Ja sam dijete sreće
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago dijete sreće stvarno ti prelijepo izgleda kamenjarčić!
Javite se - hoću i ja biti s vama...a Luki
|
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj hvala. Sve se da dogovoriti... Ja sam uvijek za druženja.
Luka šalje pusu natrag i cvijetić iz maminog kamenjara.
|
|
Ja sam dijete sreće
|
|
VERA1
Upravo klijam Pridružen: 22 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav stephanotis . Tek sad sam vidjela tvoje sličice sa novim biljkicama , vidim iklinčići su posađeni u žutoj kantici. Itvoji pokloni su posađeni i sutra ih uslikam po danu pa postavim slikice. Pusa MALOM MOTORISTI. |
|
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |