Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 85> |
Korisnik | |
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kao i uvijek, kod tebe je predivno, ali dalije su mi ovaj put najljepše.
I mene je oduševio izraz "zaplotne biljke"! ![]() ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
posebno mi je divna fotka s pogledom...naravno, mislim na onu na kojoj je cleoma s prelepim zagorskim bregima u pozadini...
pozdravček ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
toliko sam se zaljubila u ruze s prve stranice da cu gledajuci u njih jos zakasniti na posao...
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ja ne kasnim na posao, već sam na poslu ali zato uz kavicu mogu se diviti ljepoti na zagorskom bregu u ovu krasnu i toplu jesen, a srnice možda nisu ni one krive previše je bilo sušnog perioda pa su malo zabrazdile tražeći hranu
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dadinica, čuvaj recepte pa ti šapnem ako će mi trebati
![]() Konte, sad imaš broj pa se takve greške neće ponoviti Andina, dalije su mi vremenski stroj koji me vraća u djetinjstvo. Sara, znala sam da buš ih ti zamjetila Monna, zamisli šefov pogled da mu veliš da si šetala po tuđem vrtu i gledala ruže Aralija, srne sad stvarno imaju kaj jesti ali su se naučile na oblizeke
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
ana,tvoj vrt je živa romantika
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
11111, sad su se i krizanteme rascvale samo ih trebam slikati.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
brrr... sve ti je jasno što sam htjela reći... nevolim zimu ni kroz prozor..
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Krasna ruža ona gore , nedaj ju snijegu, odreži i objesi ju naopako, neka ti se posuši i još će ti dugo trajati.
I još da te pitam, vidim da imaš lijepu skimiju, kako se ona razmnožava ? |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Piše sjemenom i poluzrelim reznicama u kasno ljeto. Ako hoćeš probati, javi na pp
|
|
|
|
![]() |
|
Belica, ne volim ni ja ovakvu zimu kad je hladno, vlažno, vjetrovito i bez sunca. Ma volim ja sva godišnja doba samo kad sunašce sja. Ja ti radim na solarni pogon.
|
|
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Draga Ana, svratila sam tebi samo da uzdahnem od ljepote......
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Ruža ti je prekrasna.Baš sam mislila kako bi bilo lijepo da još do zime svratim na brijeg,a ono snijeg.Baš ga ne volim,a ti si dosta visoko.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Smrzla sam se, a samo sam bacil apogled u tvoj vrt
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
je, utefterila sam si brojčeka
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Ljiljus, drago mi je da uživaš u mom vrtu
Camellia, ruža se još drži, a snije je otišao pa navrati. Uvijek si dobro došla Moon, još ćemo ipak pričekati pravi snijeg na svu sreću Konte, sad znaš daljnji postupak
|
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
jedva ga nađo,znači ovo je cvijet achantusa,dobila sam tu biljku pa me aznimalo kako joj cvijet izgleda..nije lose,sviđaju mi se i listovi ,valjda mi nee puno prostora zauzet ...e da,jos da ti kazem da je jedna gramčica budleje ziva,strepim nad njom...iskreno se nadam da cu na ljeto moci s ponosom pokazat tvoju.moju budleju
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
šetkala.uživala.divili se.a za ljiljane ne brini,moji uvijek prolistaju u jesen i neumorno cvatu slijedeće godine,a crnooka suzana je divna,uhvati koju sjemenku
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |