Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 77> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
divno, divno |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
delosperma ,kaktusi ma jedno ljepse od drugog,e da moj tj.muzev miki maus je dobil jos jedno uheko
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
a jooooj kaktusi su mrak
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hvala vam svima...nisam ni ja znala za duplu delospremu.dobila sam prosle god pelcer NARANĐASTE delosperme,sad kad je procvjetala vidim da je roza al drugacija,i list joj je drugaciji...ima duple latice ..od cvetica joj se uopce ne vide listovi
veceras sam postala vlasnica i bijele delosperme ,zutu imam ...ee bas sam sretna |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
rosa
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
kako čarobna zelena oaza
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
pa ti si postala kolekcionar delospermi, krasne su
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Ako želiš da ostanem na nogama,nemoj više slikati onaj procvali kaktus sa bijelim cvijetom,ja mislim da je iluzija,a ne stvarnost.
![]() |
|
![]() |
|
sara hvala ti
en sviđaju mi se delosperme,nedam im da rastu kako one zele ,inace b mi prekrile sve ,čupkam ih camelia sjedi da ne padnes evo jos slikica ,moram,stvarno su predivni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Što ti je ovo oko ovog ljepotana na prvoj sličici? I drago mi je da slike stižu u kontinuitetu ali to nije dobro za
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ime to je delosperma ,zatvorrila cvjetice jer sam slikala malo prije,navecer zatvara cvjetove ona ...
|
|
Vir |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prelijepo,daj mi reci jel mirišu?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Plava?
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
mali kaktus ,nisam primijetila da mirisu
anđelka sta plava,nije plava delosperma vec roza ,ako na nju mislis belice ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
da na nju, što to na slici nije plavi cvitći. na prvoj slici?
|
|
![]() |
|
nisu plavi ime,roza su,ovako zatvoreni malo vuku na plavo al nisu..da znam da ima plave delosperme isla bi u potragu za njom
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Ja ću u potragu kod tebe hahaha, upravo oformljen kaktus-garten.Fali mu još kamenja u dalmaciji moš mislit?!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |