Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dipladenia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dipladenia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 46>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2013 u 00:47
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

e, da, da, sjećam se ulaza
....biti će tu i vijenac od dipladenija iznad ulazaWink
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2013 u 07:45
smile64Da se ne ponavljam......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2013 u 00:25
Danas sam si uzela vremena i raspetljala grane tri mandavile posađene u jednoj tegli. Kako sam već tipkala, plan mi je napraviti cvjetni lukiznad ulaznih vrata s tim ljepoticama.
Ovako su izgledale prije "raščešljavanja"Tongue

....grane su izrasle puno više nego što sam mislila...

...cvjetovi su se vukli po poduSmile

... sad se pentraju...

malo su negodovale na podnevnom suncu, ali su već popodne bile sasvim ok.

To je jedna strana luka iznad ulaza, tu su tri biljke..... a s druge strane sutra podižem još dvije
Krajnji cilj bi trebao biti nešto slićno ovome....držite mi palčeve..smile42

slika je s net-a
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2013 u 00:36
Joooj,držim palčeve na rukama i nogama....
Ovo je san snova,ma uspjet ćeš ti!
Moja žuta me napustila

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2013 u 01:03
Originalno poslano od člana vijolica vijolica napisao:

Moja žuta me napustila

Šta se dogodilo s tvojom žućkom????Confused
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2013 u 00:26
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Originalno poslano od člana vijolica vijolica napisao:

Moja žuta me napustila

Šta se dogodilo s tvojom žućkom????Confused

Što ti ja znam....najprije su je napale neke beštije koje sam uspješno uništila blagom otopinom det za suđe .Dobro je izgledala nakon toga...i onda...počeo se sušit list za listom.
Ove druge dvije isto sam pošpricala istom otopinom iako nisam ništa vidjela.
    u travnju ću ti napisati pp
kad prebacim slike vidjet ćeš ovu roza i crvenu.
    Žute mi je žao,baš ono..žao,žao
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 00:29
@vijolica, one su ti magnet za crvenog pauka, tu jedino akaricid pomaže. I moje je napala ta odvratna beštija, samo što sam ja reagirala odmah i spasila ih.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 00:30

Žuta mandevila Thumbs Up

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 20:07
bit će to prekrasan luk
Na vrh
marta78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 285
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marta78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 21:10
bebolina predivno,pratit ćemo s užitkom kako rastu.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 22:44
i moja lagano raste i cvjeta
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 01:36
@moon, zbog čega žute listovi na tvojoj damici?
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2013 u 10:44
bebolina, kupila sam ju na sniženju tako jadnu , nikakvu s tim žutim listovima. Polako se oporavlja, no nikako se uz prihranu i željezo riješiti baš tog žutila. Ima dosta pupova i počela je bolje napredovati pa se nadam da će u kolovozu biti ljepša i zdravija. Ne znam što bi joj još mogla dati ?
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 01:53
@moon, ako je to žuto lišće takvo odkad si je kupila, sve je ok, ne brini. To lišće boju više vratit neće, može samo opast kad krenu grančiće iz njihovog pazučka.  Problem bi bio da je žutilo svježijeg datuma, tada bi bio znak da biljci nešto nedostaje.
Slatkica mala, baš je fino napupala Clap
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 19:23
bebolina, jesu, ti koji su žuti tako su kupljeni. Lijepo je napupala i već je dosta i cvjetala. Sad očekujem da krenu nove grane povijuše, a možda krenu prije zime, koliko ih čekam
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2013 u 23:01

Ljepotice
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 08:08
E pa jesu bas su lepotice Clap
moje cvetaju vise cveta nego lista ali nikako da krenu sa rastom mislim na grane ''povijuse''Bebolino jel ima neki recept sta da radim???????Tongue
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 01:08
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

E pa jesu bas su lepotice Clap
moje cvetaju vise cveta nego lista ali nikako da krenu sa rastom mislim na grane ''povijuse''Bebolino jel ima neki recept sta da radim???????Tongue
One ti puno bujnije cvjetaju ako ne pružaju nove grane. Mandaville su sasvim nešto drugo, one guraju duge grane i manje cvjetaju nego sandice,ali im je zato cvijet krupniji.

Moje su nakon zadnjeg nevremena malo stale s cvatnjiom,malo ih je šokiraloLOL ali vidim da se ponovo spremaju..

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 01:16

Ovu malena je tek sad nakon dva mjeseca pokazala dobru volju za rastom, ali je zato stalno pomalo cvjetala. Bilo mi je žao koliko energije crpi s cvjetanjem, zato sam joj poskidala pupove da odmori, kad onooo....tri nove grančice s pupoljcima.

Neumorna mala dama

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2013 u 18:58
Bebolina izgledaju superrrr

Moja također neuorno cvjeta
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 46>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.