Dipladenia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 46> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
![]() |
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Danas sam si uzela vremena i raspetljala grane tri mandavile posađene u jednoj tegli. Kako sam već tipkala, plan mi je napraviti cvjetni lukiznad ulaznih vrata s tim ljepoticama.
Ovako su izgledale prije "raščešljavanja"
![]() ....grane su izrasle puno više nego što sam mislila...
Krajnji cilj bi trebao biti nešto slićno ovome....držite mi palčeve..
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
|
Joooj,držim palčeve na rukama i nogama....
Ovo je san snova,ma uspjet ćeš ti! Moja žuta me napustila ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
|
Što ti ja znam....najprije su je napale neke beštije koje sam uspješno uništila blagom otopinom det za suđe .Dobro je izgledala nakon toga...i onda...počeo se sušit list za listom. ![]() Ove druge dvije isto sam pošpricala istom otopinom iako nisam ništa vidjela. u travnju ću ti napisati pp ![]() kad prebacim slike vidjet ćeš ovu roza i crvenu. Žute mi je žao,baš ono..žao,žao ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
@vijolica, one su ti magnet za crvenog pauka, tu jedino akaricid pomaže. I moje je napala ta odvratna beštija, samo što sam ja reagirala odmah i spasila ih.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
bit će to prekrasan luk
![]() |
||
![]() |
||
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
|
bebolina predivno,pratit ćemo s užitkom kako rastu.
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
|
@moon, zbog čega žute listovi na tvojoj damici?
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
bebolina, kupila sam ju na sniženju tako jadnu , nikakvu s tim žutim listovima. Polako se oporavlja, no nikako se uz prihranu i željezo riješiti baš tog žutila. Ima dosta pupova i počela je bolje napredovati pa se nadam da će u kolovozu biti ljepša i zdravija. Ne znam što bi joj još mogla dati ?
|
||
![]() |
||
|
@moon, ako je to žuto lišće takvo odkad si je kupila, sve je ok, ne brini. To lišće boju više vratit neće, može samo opast kad krenu grančiće iz njihovog pazučka. Problem bi bio da je žutilo svježijeg datuma, tada bi bio znak da biljci nešto nedostaje.
Slatkica mala, baš je fino napupala
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
bebolina, jesu, ti koji su žuti tako su kupljeni. Lijepo je napupala i već je dosta i cvjetala. Sad očekujem da krenu nove grane povijuše, a možda krenu prije zime, koliko ih čekam
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Ljepotice |
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
E pa jesu bas su lepotice
![]() moje cvetaju vise cveta nego lista ali nikako da krenu sa rastom mislim na grane ''povijuse''Bebolino jel ima neki recept sta da radim??????? ![]() |
||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
|
Moje su nakon zadnjeg nevremena malo stale s cvatnjiom,malo ih je šokiralo
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Bebolina izgledaju superrrr
![]() Moja također neuorno cvjeta ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |