Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 134> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dženi....hvala, slikat ću kad se cvjetni vjenčić popuni
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
sutra ce biti predivno kad se sasvim otvore al ja nisam mogla cekat .evo malo od veceras,otvaraju se
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vauuuuu,mogu li se doseliti k tebi
![]() ![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kamenjar...ovo je fantazija
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Moon,mammillarie volim jer ih puno cvjeta praveči prekrasan vjenčić,obavezno ju poslikaj kad se vjenčić popuni.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moon, krasna mamilarija a i svi ostali sa slikice! Kod mene ponovno malo sunca. Dovoljno da probudi kaktuse: |
|
![]() |
|
Pinus,sunčeko se pojavilo i kaktusi odmah zablistali
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
@kamenjar, krasni kamenjar !!!
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
@mali kaktus neka se zna da i mi „sjevernjaci“ imamo lijepe kaktuse !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus...opet mi oči ispale
![]() |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
kakvo to vi imate sunce, dajte i nama malo.Kod mene samo jedan mali gimno ostalo pupoljci a opet najavljuju pogoršanje vremena.
|
|
![]() |
|
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Kamenjar, Pinus, Mali kaktus preljepo je vidjeti ovako rascvjetale bodljiće.
Blago vama da uživate u ovakvim prizorima, a ja svoje bodljiće neću vidjeti još koji tjedan. |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
kamenjar, šta nam radiš
![]() Pinus, mali kaktus, predivno. Koji cvjetići i boje ![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Teta kamenjar ja sjedam na bus i dolazim k vama hahahaha,predivni su kaktusi ,kako veliki cvijetovi odusevljena sam ...
Pinus i Mali kaktus ,vasi su isto prekrasni ..jel mirise ti mali cvijetici ? |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |