natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 109> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivni radovi! trebam li posebno komentirat sarino ogledalo? taaaaaako lijepo, nježno! ma idem opet gledat ogledalo.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ovo su zaista čarolije..:)
kombinacija das mase i salveta - fenomenalno. Mozda i sama pokusam jednom. A ogledalo... uh, uh... nemam riječi |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ooo, čini mi se da sam nešto preskočila. Nije ni čudo, ljeto je...... Bravo!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
hvala drage moje za pohvale, stvarno čovjek ima volje nastavljati dalje...
sada u revijalnom tonu,napuštam malo crvenkaste tonove i čarobiram malo sa struktur pastom domaće proizvodnje (recept sam stavila tamo u zamjenski materijal)... malo mi je rad prekičast ali, kako sam rekla, volim eksperimentirati i iz vlastite ruke i na osnovu vlastitog iskustva shvatiti što treba popravljati ili ne popravljati ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako, jako dobro!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Nato nije prekičasto |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
gdje ti vidis kic........pa to su ruze....ispalo ti je jako dobro...bravo draga
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Struktur pasta ti je dobro ispala,a i ruže su prekrasan motiv,tak da sve skupa uopće ne može biti loše,a i da je kić kaj onda..a nije
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ovih dana sam definitvno navučena na jednu te istu salvetu... s njom sam odradila još jedan uiradak...
konačno je došla na red i svekrvina staklenka...naime, doputovala je do mene još prije par mejseci na reparaciju... bila je to obična staklena posudica kojoj je čudom čudnim, stakleni poklopac koji je imala završio na podu i sasuo se u stotinu komada... izazov je bio naravno, napraviti poklopac za nju i srediti je kao malu posudicu za bombone... i eto je, poklopčić je napravljen od das mase, a kako je sve to skupa ispalo, prosudite i same... izrađen poklopac od das mase ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ma ti si kraljica das mase,poklopas odličan,uopće se ne skuži od čega je napravljen,a sve skupa savršeno!
|
|
![]() |
|
hvala na odavanju ovolike počasti...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Iskreno, baš dobro da se razbio poklopac...sigurno nije bio ljepši od ovoga, kojeg si ti napravila.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jako ljepo
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Draga Nato ti stvarno imaš čarobni štapić kojim prekrasno čarobiraš. Da nisi napisala da si ga radila mislila bih da je original. Sviđa mi se i motiv i izrada, pukotine su mrak.
![]() |
|
![]() |
|
Svaka čast! Savršeno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
majstorice! slažem se sa dadom. dobro da se stakleni poklopac razbio, jer onda ne bi nastao ovaj novi, prekrasan poklopac. savršen je, pukotine su ispale super. |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
hvala draga, kompliment od ovakve vrsne majstorice kao što si ti, zaista zlata vrijedi...puno ti hvala... |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |