KARMEN |
Odgovori | Stranica <1 3738394041 42> |
Korisnik | |
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nato, Mare, Slavice ....od srca hvala. Mare ova drvena su predivna za rad. Baš se jako lijepo na njima da raditi što bi rekli podatna su.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve pohvale za jaja, ni ja ih nisam radila pa tim više cijenim kad vidim neka ovako lipo ušminkana!
Doduše, nisu me ni privlačila, kao ni kuglice za bor, al sad si mi s ovim drvenim jajima bacila bubu u uho, zet mi radi raznorazne predmete od drveta,ima tih jaja i čašica za njih, pa ko zna možda se i usudim-do sad mi se to uvik činilo nekako zeznuto, pipavo..ono, kao nepotreban zaobljeni problem:)))) |
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuj draga nije to baš tako. Gledaj malo s druge strane. Ta jaja su od punog drveta, glatka. fino obrađena. Izrežeš sitne motive sa salveta ili još bolje papirnatih maramica. Ostalo je mašta. Vrlo brzo su gotova i imaš malo umjetničko djelo. Što se tiče zaobljenosti i za to ima lijeka. Samo pitaj
|
|
KARMEN
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovu salvetu sam dobila od naše drage Lluvije i morala sam odmah nešto napraviti pa prosudite i sami
Za sve ovo samo jedna salveta potrošena.
A onda su na red došla jaja...nova tura
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može pitanjce??? A koliko je bila velika ta salveta...da nije to bio tepih? Ne mogu virovat koliko si izvukla od jedne salvete, stvarno si je iskoristila do maximuma, a ono što si napravila, evo ovo ću reč: moj naklon!!!
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
komplet ti je super, a niti jaja ne zaostaju
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
majstorice,divim ti se,sve je tako lijepo.Evo i ja radila malo sa jajima ali stid me postavit kad vidim tvoja.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno! Prava elegancija! Strašno mi se sviđaju ove salvete - imam ih u ovoj i ljubičastoj verziji i samo smišljam na čemu će završiti!
|
|
KARMEN
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E baš ste me nasmijale salveta ko tepih......ma ja sam ti manijak Maredelmare meni kada se neka salveta sviđa čuvam svaki i najmanji komadić
Biljana, Sarita, hvala vam ....Sarita odvaži se i ja sada kada gledam svoja lanjska kao da se neko dijete igralo bojicama ali onda su mi bila lijepa.
Izzy kod nas nisam našla ljubičastu verziju ove salvete samo ovu
Hvala vam svima još jednom na lijepim komentarima
|
|
andora2
Pustio korijenje Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Auuuuu..inače obožavam škrinjice ..kada vidim nešto ovako profinjeno i prekrasno u rano jutro i dan će sigurno biti odličan
|
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
KARMEN
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andora, hvala ti ....ovo je druga škrinjica koju sam do sada radila. Teško ih je nabaviti u mom gradu. Prva je bila bez veze, a ovu kada sam dobila od naše drage Lule ......... htjela sam se potruditi
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prepoprekrasni radovi Karmen.
Svaka cast! |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Očarale me kutijice i pisanice sa vrha stranice, tako su mi nekako starinske no favorit su mi kompleti s makovima. Bravo!
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ti si čudo žena.....sve ovo napraviš od jedne salvete......
krasna tacna i kutija-škrijica......a jaja ne moram ni komentirati,ti si meštar od jaja.......btw kad već pričate o toj salveti da se pohvalim da osim krem i ljubičaste imam tu salvetu i i smeđoj varijanti......i sad mi padaju na pamet neke ideje kako to iskoristiti....
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karmen jajca su lijepa, ali kutijica je mraaaak!!!
A salveta je suuuper.
Baš mi nekako paše ta salveta na škrinjicu.
|
|
KARMEN
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj baš ste zlatne curice. Proljeće podloga salvete je kao i prirodna boja ovog drveta i iako je obojano izgleda kao da i nije pa možda i zbog toga paše. Evo svima jedno veliko srce |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma super izgleda, a i znaš da su to moje nijanse...
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja presuda u slučaju kompleta sa salvetom od Iluvije: kriva za savršen rad!
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divan komplet!pisanice su odlične,posebna mije ona s ptičicom
|
|
KARMEN
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija, Prila
|
|
Odgovori | Stranica <1 3738394041 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |