Afričke ljubičice - Saintpaulia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 82> |
Korisnik | |
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma daj što se izvinjavaš....rado bi ja da je moja
![]() ![]() ![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Danas mi jedna vlasica cvijecarnice prica o svojim ljubicicama,,, i kaze da ih zaljeva u tanjuric iskljucivo vrucom vodom, kaze kako prokuha malo vise vode za kavu a ostatak ide ljubicicama,, to sam vec cula od raznih osoba ali nikada se ne usudim to napravitit, dali netko od vas to prakticira?
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Mene je to strah učiniti,bojim se da ću uništiti biljku.....dobre su one i ovakve!
![]() |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
I mene ja strah,,, bilo bi mi svake zao, zato jos i ovdje pitam
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() |
|
![]() |
|
ivana30 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11 |
Čitala sam nedavno na jednom forumu,da se brzo može zakorijeniti ako u stapkicu zabiješ zrno žita...Jeste koja pokušala ikada na taj način?
Kažu da žito jako brzo pusti korijen...samo opet je to korijen žita a ne biljke ![]() |
|
![]() |
|
Ivana, cula sam za to, ali nikada probala, biti ce korijen kao sto kazes ali od zita! Nevjerujem bas u to, jer kao prvo rez na grancici mora biti cist i gladak, bez ostecenja, da bi se od njega mogao formirati korijen,
|
|
![]() |
|
ivana30 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11 |
stavit cu danas dva listica,cisto onako za probu da vidim. Jedan cu staviti sa zitom,drugi obicno....javim sto se edogada
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Podsetiste me kad sam bila mala moja mama i komsinice su tako oziljavale Oleandere,samo znam da je islo zrno psenice u tamnu flasu i to vrlo brzo pusti koren,i vrlo uspesno,dok danas vidim koliko se muce da bi ozilili istu biljku...e sad jel zbog toga ili ne ...mozemo probati nista ne kosta ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Iris1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 50 |
I ja ponekad (kad se sjetim) zalijem ljubičice prokuhanom vrućom vodom u tanjurić. Imam dobra iskustva.
|
|
![]() |
|
Iris1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 50 |
Jel netko zna gdje se može kupiti B Man s Etna? Mama mi ima uskoro rođendan. Znam da joj se ta ljubičica jako sviđa pa je želim iznenaditi. Pitala sam u cvjećarnama, ali ništa. Jel zna netko jel ima možda u Baumaxu?
|
|
![]() |
|
Iris, dobro dosla! Reci mi koji je razlog takvog zaljevanja? U biti sta je rezultat?
|
|
![]() |
|
Bolje, bujnije cvjetaju. Ne ostavim dugo vodu u tanjuriću. Nakon 5 - 10 minuta izlijem iz tanjurića ostatak vode.
|
|
![]() |
|
Evo još jedna moja procvjetala...
![]() |
|
![]() |
|
Ova je prekrasna!!!!
![]() ![]() zaliti cu sutra i ja jednu koja mi trenutno ne cvijeta, da vidim kako ce se ponasati... |
|
![]() |
|
Nesnalazim se baš najbolje na forumu,pa me zanima dali ima neka tema gdje se prodaje cvijeće...tipa recimo listići ljubičica.Odutni smo bili 15 dana i kad sam došla doma
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
ivana30, imamo mi oglase (klik)......ti u oglasima možeš samo čitati, al ne i sudjelovati....još si "novo sjeme"
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo da se javim, zalila sam jednu ljubicicu vrucom vodom u podlozak da samo znate kako su mi koljena klecala
![]() Prezivila je ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
[QUOTE=Pinus]
![]() Ovo su meni najljepše ljubice,dođe mi da ih i ja počmem skupljati,za to ćeš ti biti kriv ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |