Zvrkov vrt |
Odgovori | Stranica <1 3738394041 63> |
Korisnik | |
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i lakse od vezanja |
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Zvrk.Da,baš mi se nije ni činilo da bi moglo od smrzavanja nekako pomoći,no ,ma koliko sam gledala,nije mi palo na pamet,za šta bi te "košarice"mogle biti.Super ideja.Meni bi ta tritome nešto trebalo no čini mi se da te košarice nemaju dovoljno velike rupe.
|
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kroz te rupe moze sve proci, stavis preko biljke dok je jos mala,proljece, dok miruje, polako provlacis grane,lisce kroz rupe kako raste i fino sve drzi uspravno. Naravno nema skidanja, micanja dok je sve u punom rastu. Ja tako ima peony, achilea, ma puno visokog cvijeca kojemo treba potpora. |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Probat ću no puno lišća ima i široko je pa sam zato mislila da je to premaleno.No vrijedi probati .Hvala
|
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrlo zanimljivo za stolisnike (achilea).
Sad još samo da pronađemo takve košarice. Možda bi se mogle izraditi u kućnoj radinosti ili kod nekog majstora. |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ideja,i sto rekla Perla,samo jos da ih pronadjem
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čujte vi , još će fakat Zvrkica misliti da živimo u "Tunguziji" pa ništ nemamo, ovak što se tiće tih košarica može ih se nabaviti po raznoraznim Bauhausima , Baumaxima i ostalim ....ima, a ako ne postoje samostalno onda ima one viseće žičane , pa se makne lanac i eto ti tih famoznih košarica.
Ideja je super jer ne koristiš raznorazne kolce i štapove koji se vide već podupreš biljčicu od dolje ona je "sakrije" svojim lišćem i puno je ljepše za vidjeti, kako biljčica "samostalno raste".
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda bi se što dalo napraviti i od pocinčane mreže, ako se ne nađu te košarice
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je to, ja uvijek skinem taj lanac i rijesim ga se. Ovdje kostaju od L1.50 -L2.50 ovisno o promjeru. |
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlična ideja sa košaricama,sigurno izgleda ljepše nego nekakvi kolci i štapovi.
|
|
Perla
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije problem Tunguzijski nego financijski. Nije problem ni za malene vrtove, za relativno mali broj biljaka, ali za velike vrtove, nabaviti odjednom veći boj gotovih košarica, moglo bi biti skupo. Jeftinije bi bilo napraviti ih od u zeleno obojene pocinčane žice....
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko kostaju takve kosarice? A koliko je zica + tvoje vrijeme? Ja svoje nisam odmah kupila ali za tu cijenu, znaci oko 10 kuna (jedna) ja sam zbrinuta godinama, jer ne rdaju i stalno ostanu vani. |
|
Perla
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošnjofati ću svakako koliko koštaju gotove košarice jer ideja je sjajna, a ja ih trebam malo. (Jesi li vidjela moj vrt? Nisi! Onda znaš kako je mali!)
Ideja sa zeleno obojenom žicom namjenjena je curkama koje imaju velike vrtove, pa bi kroz zimu možda mogle u kućnoj radinosti same napraviti takve košarice. Možda bi se isplatilo, a možda i davim. |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vješte ruke bi ih mogle napraviti od savitljivog šiblja i pofarbati
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod nas to nebi bilo 10 kn definitivno. Možda bi se u kineskim radnjama mogle naći kakve žičane posude, mislim da sam tamo vidjela nešto kao za voće ili.... |
|
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne treba ni farbati,savitljivo siblje je prirodno ,nemas bolje boje od toga a kad biljka naraste ionako se nista ne vidi sto je podrzava. |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa da može biti i dekorativno, volim prirodne stvari
|
|
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gubim oci na ovome i zamisljam kako bi to izgledalo u mom vrtu
http://www.crocus.co.uk/designing-with-plants/ http://www.crocus.co.uk/right-plant-right-place/ http://www.crocus.co.uk/features/_/artcat.36/ http://www.crocus.co.uk/kitchen-garden/planting-plans/ (kliknite na pojedinacne vrtove) Za pravljenje komposta http://www.composters.com/compost-tumblers.php |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su vrtovi na koje si nam dala linkove...ali nešto si mislim...pa tvoj vrt već sada "spada" među te i takve lijepo uređene vrtove! Ja primjerice, kad god vidim neku vrtlarsku BBC-jevu emisiju...uvijek se sjetim tvog lijepog vrta! ....samo slabo nam nešto u zadnje vrijeme fotkaš po vrtu, pa smo mi malo zakinuti za tvoje prekrasne biljčice.....
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvrkice , hvala još jednom na svemu pa i na ovom, pohranjena je stranica u Favorites. |
|
Odgovori | Stranica <1 3738394041 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |