Moja rascvjetana terasa |
Odgovori | Stranica <1 3738394041 69> |
Korisnik | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš imaš vrijednog sinčića eto nebi imalo šta da ti krasi vrt da nije njegovog snješkića
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Često sam navraćala u tvoj vrt mahala i mahala, konačno si me vidjela. Slikice ljeti i zimi su prekrasne, sve ima svoje draži. Mi se radujemo ljeti, a djeca zimi.
Ova velika ruža će ti sigurno preživjeti, za mini je možda bilo pametno prekriti jelovim ili borovim granama. Ni ja nisam zaštitila ruže, a trebala sam. U biti malčirala sa , ako mi vjetar nije raznio malč. Ja sam moju hebicu unijela u kuću kad su bile najniže temperature, što je sigurno sigurno. Takođe čuvarkuću na štapiću sam sklonila pa ih opet iznjela. |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da navraćate u moj vrt, malo sam ga zapustila, ali ove slike su mi se učinile zgodne da pomoću njih maknem prašinu sa moje teme
Što se tiče snjegovića on je realnost, ali nadam se ne još za dugo...
A što se tiče veeelike ruže, to je svekrvina koja je tu već godinama i ona uvijek preživi, moje su još uvijek ispod snijega...
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidjela sam u kavici da da spominješ ruže i da su ti propali pelcići.
Moj savjet ti je da napraviš mini komposter, sa ostacima hrane, može piljevina, lišće, ali i humusna zemlja ( kupovna ). U njega se upikaju reznice bilo koje vrtne biljke. Moj komposter je bio čak na direktnom suncu cijeli dan. Rijetko sam ga i zaljevala. Ali se sve ukorjenilo ( na žalost uranjeni mrazovi u Fužinama su mi pokosili biljčice, kod vas se to ne bi dogodilo). Treba samo na vrijeme staviti reznice, bar jedanput tjedno zaliti. Temperatura raspadanja biljaka pogoduje ukorjenjivanju. Ako zahladni možete primjeniti i sistem boce na reznicu. Takođe možeš u zemlji iskopati rupu i staviti materijal kao u komposteru i opet će ti se biljke zakorjeniti. Jednom sam vam opisivala sa krumpirićima. Ukorjenjivanje 100 %. I ne bojati se kukaca koji obožavaju kompostnu hrpicu. Možda bi se moglo pokušati i u posudu to napraviti. Samo se potrudi i bit ćeš velemaistor ukorjenjivanja |
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja čitala sam na tvojoj temi kako se med može dobro iskoristiti , u biti svašta novoga ću od tebe naučiti.
A i ovo ću vjerojatno probati....hvala ti
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće snježna slika po mraku je divna, ali snjegović, obzirom da je to djelo tvog mališe super, isti kao moj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Buduću da mi je vrt još uvijek bijel, a ja postajem lagano nestrpljiva, sinoć sam slikala svoje cvijeće doma.
Stavit ću ovdje, pa ako ima primjedbi otvorit ću novu temu.
Ovu dracenu sam jučer kupila za 10,00 kuna.
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
spatiphil
Mali neznako...
Ni ovome ne znam ime, ali znam da je prilično učestal na forumu.
Ovdje se vide ostatci od moje božićne zvijezde...
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poslije ću poslikati novitete sa posla i staviti....
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo i jeftino Proljeće počet ćeš konkurirati Flaviji.
|
|
život je more
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super proljeće, pa osim Lantane ni mi nemamo baš nešto za pokazat u dvorištu, lijepo je vidjeti sobne biljke u punom sjaju, bravo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, ja sam za flaviu još uvijek " mala beba"
Triša, lijepo je što me umiruješ, ali kada vidim da ti ruža cvjeta a kod mene sve pod snijegom onda si jednostavno odem kupiti neki cvijet, da se malo oraspoložim.
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj cvijet sam kupila u ponedjeljak
Ovu crvenu kalanhou sam kupila u srijedu a roza sam presadila od ove koja je sva nikakva ali neumorno cvjeta.
Ovu sam kupila u srijedu zajedno sa kalanhoom u srijedu i baš mi je lijepa..
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovu monsteru??? sam dobila od kolegice ( jer njoj nije napredovala) sa dva lista, a sada ih već ima sedam
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nebi ja rekla , ide to tebi , a ova monstera, to je neka posebna, baš je dobra...
|
|
život je more
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pelcer ovoga sam " dobila" ...
Ovu kalanhou sam dobila od shashe prije dvije godine i nije uopće htjela cvjetati prvu godinu, ali točno godinu dana poslije je procvjetala i od tada cvjeta uvijek u zimi. Izgleda jako neugledno, ali ću je pustiti dok ima cvijet, a onda ću od nje napraviti par malih pelcera ( jedan već jesam )
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Također cvijet nastao od malog pelcera.
Ovo je isto neka palma ali je mini...
Ovaj cvijet je pun onih malih bijelih nametnika, ali raste i cvjeta " kao lud" !!!
Premijestila sam ga u drugu sobu i ostavila da vidim kako će se situacija dalje razvijati...
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je također neki sukulent, ali sam mu opet zaboravila ime.Šteta jer ga nisam slikala nedavno kada je imao cvijet...jako neobično..vidi se još uvijek cvijetna štapka...imao je puno malih bijelih cvjetića.
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljubičica trenutno ima fazu mirovanja...
Ove sam zapelcala...
jedan bodljikavac.
|
|
Odgovori | Stranica <1 3738394041 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |