Bugičini cvjeteki |
Odgovori | Stranica <1 3637383940 154> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam si zapisala na papirić, da mogu točno napisati na temu. Ali, prelijepa je moja nova ljepotica. Moram priznati da nisam nikada vidjela čuvarkuću takve boje.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Karli, nemaš pojma koliko mi je drago da te vidim na svojoj temi. Zaista uživam u tom svakom malom cvjeteku, svaki mi je poseban, drag i vrijedan.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista jesu, jako sam ponosna na njih i jako radosna što svojom ljepotom i jednostavnošću sada krase i moj skromni vrt.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala!
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na ispravci, nešto sam krivo shvatila iz tvoje poruke. Ah, sve moram raditi na brzinu, pa tako i čitati poruke, nešto mi puca veza non stop, prijavila smetnje, pa čekam da se netko smiluje i dođe vidjeti gdje je problem. Link ne mogu otvoriti. Iskreno se nadam da će im položaj na kojem su posađene odgovarati, a ako ne - selim ih na bolje mjesto.
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
miskice, hvala, uživam u njima... Raduje me što si malo virnula ovdje. Limunska menta cvate, a i paprena će uskoro. Uskoro će, nadam se i slikice, ali prvo popravak veze, čekam tehničara... kažu u roku sedam dana...
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rekla bi meni moja prijateljica: Promijeni tehničara!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hehehe... jučer ujutro sam prijavila smetnju, popodne se javio da ne stigne jer je van Ka na terenu, ali zato upravo za koju minutu stiže dežurni. Već sam izludila... ali nije do kompa, nego do internet veze...
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice, toliko toga lijepoga ima kod tebe, ne stignem sve ni pratiti. Gazanija mi je lijepa, a cuvarkuce tek
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, draga moja i hvala na posjeti! Drago mi je što si navratila. I ja gazanije jako volim, cvijet im je savršen, kao nacrtan, a čuvarkuće... to mi je posebna, nova ljubav.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje posjetiteljice, imam problem - tehničar nije došao, shodno tome, internet mi i dalje šteka. Da bude još veći jad, nadovezalo se to da mi upravo sad na ekranu iskaču nekakve silne točkice... slutim da će se pokvariti i hvata me muka - sreća je jedino što je još pod garancijom.
Zato, ako se ne javim par dana (to može potrajati i duže), znajte da nisam isparila, nego je silom prilike.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadajmo se dobromu. A mi te čekamo, isto mjesto, isto vrijeme.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...još sam ovdje, danas bolje radi, isprobavam, pokrećem antiviruse, čistim, možda pomogne...
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 3637383940 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |