Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđelkin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđelkin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 114>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 19:04
...ajme meni koliko teglica, bit će posla...jako mi se sviđaju tvoje jasliceSmile...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 20:44
ha ha taman mi je R sara uzela riječi iz usta... sve je divno draga, ali ima neka čarolija kod nas cvijetoljubaca... nikad dosta teglica, teglurina i tegličica..

smile127
belica,zagreb
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 22:32
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Anđo moja, veliko bravo za silu teglica i za jaslice!
Pitam se samo kako ćeš zimi. Da nisi zaposjela neki hotel, onako, da ne stoji prazan kad odu turisti.

nisam drga zaposjela ništa, ma negdi će se naći mista
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 22:36
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Baš mi je drago da su ti krizanteme uspjele,lijepo i zdravo izgledaju.I ostalo cvijeće ti je za pohvaliti.Osobno sam vidjela kako je kod tebe bilo vruće i bez kiše,zato mi je drago da si uspjela.

Hvala ti draga Camellia, da vidila si koja je to pržiona bila! Ma sad će sve živnuti  fala bogu kišilo je.
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 22:37
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

tritoma je predivna a vidim bila si vrijedna

mari moja morala sm biti inače bi propalo,hvala što mi došetaš
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 22:39
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Prošetala sam tvojim vrtom pa da se javim i kažem da mi je lijepo bilo kod tebe. Doći ću opet. smile113

Drago mi je da si malo protgla nogice i do mene i da ti je bilo lipo,dođi mi opet
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 22:40
Originalno poslano od člana maris40 maris40 napisao:

Prekrasno .

Hvala Maris
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 22:41
koliko cvijetnjaka, baš ih je zgodno vidjeti
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 22:43
Originalno poslano od člana natalija natalija napisao:

Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Ova je za Nataliju- podranea pušta korijenčić

bravo draga Clap
baš imaš zeleni palac

bilo bi dobro da iskustvo napišeš na temi o njoj, da i drugi znaju kako treba s njom Wink

E sad jeli to zeleni prstić ili početnička srića pojma nemam ali pušta i druga a tko zna možda bude još koja za udjelit?
Na temi o njoj napisanoWink
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 22:48
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Ženo dolazi zima a di ćeš s tom silom kaktusa i sukulenata, mora da ti je podrum velik ko Forum , ako ti ne stanu ja za sada imam stančić u kojem nema stanara paaaa

Ma kakav podum? To ide ravno u sobu! A ti mislila da ću ja bit sama u zimu?
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 22:55
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

...ajme meni koliko teglica, bit će posla...jako mi se sviđaju tvoje jasliceSmile...

Ma draga moja to je većina iz kaktusgartena, nekako nisam pogodila lokaciju pa sam ih morala povadit e zato će nagodinu imat počasno misto u mom dvoru.
 Jaslice su super i svakodnevno su upisi a sviđaju se i mojim macama naprave puno štete a neznam kako to riješit?
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 22:59
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

ha ha taman mi je R sara uzela riječi iz usta... sve je divno draga, ali ima neka čarolija kod nas cvijetoljubaca... nikad dosta teglica, teglurina i tegličica..

smile127

Upravo tako Belica a kad dođe zima nema druge nego u sobe i svuda di ima mista a bit će ismile157
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 23:01
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

koliko cvijetnjaka, baš ih je zgodno vidjeti

moon draga i tebe je baš lipo "vidit" dođi mi opet i podsiti me za onog čileanca,peruanca ...nekog, ma znaš na što mislim?
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2012 u 00:18
LOLpodsjeti me da te podsjetim...ti si mene upravo podsjetila, pa da to je sad tu ...jesen stiže
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2012 u 08:57
smile227 jaslice zakon, hvala što si me podsjetila da bi mogla i ja popikati neke koje ne mogu lako preživjeti ovu našu zimu smile78
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2012 u 18:52
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Ženo dolazi zima a di ćeš s tom silom kaktusa i sukulenata, mora da ti je podrum velik ko Forum , ako ti ne stanu ja za sada imam stančić u kojem nema stanara paaaa

Ma kakav podum? To ide ravno u sobu! A ti mislila da ću ja bit sama u zimu?
Sad mi je sve jasno pa ti njemu pivaš za laku noć zato je sve tako dobro, a ja mislila da ga samo zalivaš smile83
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2012 u 19:07
Originalno poslano od člana Ksan Ksan napisao:

smile227 jaslice zakon, hvala što si me podsjetila da bi mogla i ja popikati neke koje ne mogu lako preživjeti ovu našu zimu smile78

Jelda da jesu a najbolje je što upisi  traju li traju i nisu ničim ograničeni!
 Samo ti njih popikaj!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2012 u 19:11

Sad mi je sve jasno pa ti njemu pivaš za laku noć zato je sve tako dobro, a ja mislila da ga samo zalivaš smile83[/QUOTE]
Pa kako si mogla to priboravit ccccc pa znaš da ja njih tetošim:smile45
smile106     smile83 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2012 u 20:06
Bog draga, malo sam švrljala po tvom vrtu i vdjela svega lijepoga.
Ove naslagane vazice su me oduševilesmile78
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2012 u 19:34
sve je krasno,ali tekoma mi je posebno zapela za oko......jel ona ima gomolj za presađivanje ili???
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 114>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.