Anđelkin vrt |
Odgovori | Stranica <1 3637383940 114> |
Korisnik | ||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...ajme meni koliko teglica, bit će posla...jako mi se sviđaju tvoje jaslice...
|
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
Sponzorirani linkovi | ||
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ha ha taman mi je R sara uzela riječi iz usta... sve je divno draga, ali ima neka čarolija kod nas cvijetoljubaca... nikad dosta teglica, teglurina i tegličica..
|
||
belica,zagreb
|
||
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
nisam drga zaposjela ništa, ma negdi će se naći mista |
||
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ti draga Camellia, da vidila si koja je to pržiona bila! Ma sad će sve živnuti fala bogu kišilo je. |
||
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mari moja morala sm biti inače bi propalo,hvala što mi došetaš |
||
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Drago mi je da si malo protgla nogice i do mene i da ti je bilo lipo,dođi mi opet |
||
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Maris |
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
koliko cvijetnjaka, baš ih je zgodno vidjeti
|
||
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
E sad jeli to zeleni prstić ili početnička srića pojma nemam ali pušta i druga a tko zna možda bude još koja za udjelit? Na temi o njoj napisano |
||
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma kakav podum? To ide ravno u sobu! A ti mislila da ću ja bit sama u zimu? |
||
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma draga moja to je većina iz kaktusgartena, nekako nisam pogodila lokaciju pa sam ih morala povadit e zato će nagodinu imat počasno misto u mom dvoru. Jaslice su super i svakodnevno su upisi a sviđaju se i mojim macama naprave puno štete a neznam kako to riješit? |
||
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Upravo tako Belica a kad dođe zima nema druge nego u sobe i svuda di ima mista a bit će i |
||
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
moon draga i tebe je baš lipo "vidit" dođi mi opet i podsiti me za onog čileanca,peruanca ...nekog, ma znaš na što mislim? |
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
podsjeti me da te podsjetim...ti si mene upravo podsjetila, pa da to je sad tu ...jesen stiže
|
||
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jaslice zakon, hvala što si me podsjetila da bi mogla i ja popikati neke koje ne mogu lako preživjeti ovu našu zimu
|
||
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
||
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jelda da jesu a najbolje je što upisi traju li traju i nisu ničim ograničeni! Samo ti njih popikaj! |
||
anđelkad
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sad mi je sve jasno pa ti njemu pivaš za laku noć zato je sve tako dobro, a ja mislila da ga samo zalivaš [/QUOTE] Pa kako si mogla to priboravit ccccc pa znaš da ja njih tetošim: |
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bog draga, malo sam švrljala po tvom vrtu i vdjela svega lijepoga.
Ove naslagane vazice su me oduševile
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
sve je krasno,ali tekoma mi je posebno zapela za oko......jel ona ima gomolj za presađivanje ili???
|
||
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
||
Odgovori | Stranica <1 3637383940 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |