Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 114> |
Korisnik | ||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...ajme meni koliko teglica, bit će posla...jako mi se sviđaju tvoje jaslice
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
ha ha taman mi je R sara uzela riječi iz usta... sve je divno draga, ali ima neka čarolija kod nas cvijetoljubaca... nikad dosta teglica, teglurina i tegličica..
![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
nisam drga zaposjela ništa, ma negdi će se naći mista |
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
Hvala ti draga Camellia, da vidila si koja je to pržiona bila! Ma sad će sve živnuti fala bogu kišilo je. |
||
![]() |
||
|
mari moja morala sm biti inače bi propalo,hvala što mi došetaš |
||
![]() |
||
|
Drago mi je da si malo protgla nogice i do mene i da ti je bilo lipo,dođi mi opet |
||
![]() |
||
|
Hvala Maris |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
koliko cvijetnjaka, baš ih je zgodno vidjeti
|
||
![]() |
||
|
E sad jeli to zeleni prstić ili početnička srića pojma nemam ali pušta i druga a tko zna možda bude još koja za udjelit? Na temi o njoj napisano ![]() |
||
![]() |
||
|
Ma kakav podum? To ide ravno u sobu! A ti mislila da ću ja bit sama u zimu? |
||
![]() |
||
|
Ma draga moja to je većina iz kaktusgartena, nekako nisam pogodila lokaciju pa sam ih morala povadit e zato će nagodinu imat počasno misto u mom dvoru. Jaslice su super i svakodnevno su upisi a sviđaju se i mojim macama naprave puno štete a neznam kako to riješit? |
||
![]() |
||
|
Upravo tako Belica a kad dođe zima nema druge nego u sobe i svuda di ima mista a bit će i ![]() |
||
![]() |
||
|
moon draga i tebe je baš lipo "vidit" dođi mi opet i podsiti me za onog čileanca,peruanca ...nekog, ma znaš na što mislim? |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
|
![]() ![]() |
||
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
|
Jelda da jesu a najbolje je što upisi traju li traju i nisu ničim ograničeni! Samo ti njih popikaj! |
||
![]() |
||
|
Sad mi je sve jasno pa ti njemu pivaš za laku noć zato je sve tako dobro, a ja mislila da ga samo zalivaš ![]() Pa kako si mogla to priboravit ccccc pa znaš da ja njih tetošim: ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Bog draga, malo sam švrljala po tvom vrtu i vdjela svega lijepoga.
Ove naslagane vazice su me oduševile
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
|
sve je krasno,ali tekoma mi je posebno zapela za oko......jel ona ima gomolj za presađivanje ili???
|
||
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |