Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 63> |
Korisnik | |
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jani ovo je stvarno pre-pre dobro
![]() onaj prvi kalup mi je super zanimljiv
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
ne znam sta je ljepse Jani,svaka cast...joj ,kad vas vidim ovako zagipsana i ja bih se u tome okusala,davno kupila neke kalupe ali nikako da mi to dodje na red.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Rekla sam na početku stavljanja slika da ću vas izbombardirati i eto.....jesam! Ne da mi se stavljati svaki čas, a sada se toga nakupilo......Kada krenem onda to volim obaviti sve u komadu.
Drago mi je da ti se sviđaju Suza! Hvala ti ......i fakat jesam sva zagipsana....hehehe....
|
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
ajmeeeeeeeeeeeeeeeeee jani
![]() ne znam koja je ljepša ... stvarno super . Znaći sad si sva zagipsana ha ha ha ... ![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() |
|
Sličice koje slijede sam radila u raznoraznim oblicima koje sam imala u kući, tipa - poklopac od marga, poklopac od filadelfija sira, kutijica od k-plus sirnog namaza, poklopac od nekakvog bokalića...... Trebalo je to vidjeti, tražili su se oblici po svim ladicama i kutijama...hehehe..... Od kako su cure krenule s onim kutijama za kolače i ja sam se zarazila i samo gledam gdje bih što mogla napraviti u gipsu....
Idemo onda redom:
...na poklopcu od filad.sira, dimenzija 12,5x9,5 cm...
Ovo sam radila s poklopcem od marga:
Ova sličica je rađena na odljevu iz k-plus kutijice za sir, dimenzija je 8cm u promjeru.....
|
|
![]() |
|
Curke moje, a sada se pripremite na bombardiranje slikama:
Prvo ću vam staviti slike svojih gipsanih odljeva. Moja draga Tara (hvala ti puno, šaljem ti veeeeeeliku pusu
![]() Dimenzije ove dvije sličice su 14x11 cm:
...pa još manje sličice, dimenzija 8,5x6,5 cm:
i ovalna sličica dimenzija 8x7 cm...
|
|
![]() |
|
Hvala ti Kiki na lijepim riječima
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Kakav komplet!!Koliko posla!!Ma ko to može platit!!!?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=6633&PID=649200#649200
jani ...12.str kod mene ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Vidi se da je proljeće na vratima...predivno
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Bravo za dupli decoupage!!
|
|
![]() |
|
prekrasan kompletić jani ...
![]() dupli decoupage mi se posebno sviđa ... svaka čast superiška je ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala ti draga Franjica, jako je lijepo pročitati ovakve riječi - narasla sam do neba, hehehe
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Odjednom sam apsolvirala svih 25 stranica upoznavanja... prekrasni radovi od samog početka, karakterizirani izuzetnom urednošću. Bilo je zadovoljstvo otkrivati svijet poigravanja sa salvetama zajedno sa tobom a kutijice srčeka od crnobijelih do valentinovskih su stvarno prekokrasne!
|
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje tete salvete
![]() Sada se ponovno moram pokrenuti i početi raditi nešto proljetnoga - Julija....i ja sam taman razmišljala sinoć o proljeću dok sam ovo radila. Obožavam proljeće, to mi je najdraže godišnje doba. Možda zato jer sam rođena u proljeće, tko zna.....
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
odlično
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Romantičan komplet,a i interesantan mi je taj dupli decoupage.
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
mogu samo reć:
![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Bravo, prelijepo, romantično,uredno,profinjeno, ma sve odlično
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |