enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 221> |
Korisnik | ||
božur3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
E nona,
mislim da se sve više slažem s tobom. meni je ovo prva godina kako se bavim vrtlarenjem i do sada sam kupila dosta s ebay-a i ništa nije poniklo :( baš me nasekiralo, svaki dan gledam, provjeravam, nadam se, a pare da ne spominjem koliko je otišlo. Mislila sam kako izgleda na slici tako će i meni u vrtu za tili čas, a ono šipak ![]() ali kad je teško odoliti a ova dva sjemena što sam vidjela na njuškalu su zadnje što kupujem čini mi se .... ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
Ja nemam povjerenja u sjeme sa njuškala, lane sam kupovala i ništa mi nije niklo kao i sa ebay-a, mislim da puno njih na njuškalu kupi tamo veće količine, prepakira i prodaje, početkom godine sam kupila sjeme vlasca i ništa mi nije niklo, nije mi žao novca za sjeme nego poštarine koja i nije mala, radije kupim u trgovini.
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
božur3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
|
![]() evo ovako izgleda :) Nemophila maculata |
||
![]() |
||
|
A tako znači, ja sam baš mislila da je iz samog rasadnika. Planiram ići već duže vrijeme, ali su mi rekli da ima zapravo samo drveće i četinare i grmlje. Ja sam danas baš na njuškalu naišla na jedno super zanimljivo sjeme neke presltke biljćice i to vrlo povoljno. 4 kn 50 sjemenki ... samo da iznikne http://www.njuskalo.hr/image-w920x690/sjeme-sadnice/cvijet-pet-tockica-five-spot-50-sjemenki-slika-30973612.jpg ![]() |
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
![]() ![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
|
Meni je kiše preko glave a kako najavljuju bit će je cijelo proljeće . Ovo od Milića mi je bilo povoljno, gledala sam njihovu ponudu ali dok platim poštarinu ovo mi je bilo super , nadam se da će mi se primit . |
||
|
||
![]() |
||
|
Nisam kupila u rasadniku nego u jednoj poljoprivrednoj trgovini bile su povoljne po 29,00 kn svaka ako se nevidi dobro to su udikovina- viburnum opulus, judino drvo- cercis siliquastrum i hidrangea burgundy, ljiljan je iz Kauflanda 19,99 . |
||
|
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
bravoza fotke...odlicne su...a ljubice su posebne...
![]() |
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
![]() |
||
|
Mikica, a jel oni imaju i cvijeće (lukovice i rasadu) ili samo drveće i grmove?
Lp božur
|
||
![]() |
||
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
|
Pozdrav Nona. Kupili ste biljke iz mog kraja
![]() I mi dosta toga kupujemo od njih. Ta kisa nam svima mrsi planove, i ja zadnjih dana samo kupujem, kupujem, a kada cu uspjeti posaditi tko zna... ![]() |
||
zatvori usta, otvori oci
|
||
![]() |
||
|
O kakva krasna kolekcija.
Gdje je taj rasdnik? jeste baš tamo išli? Koliko su bile biljke? Božur
|
||
![]() |
||
|
svima
![]() Danas"" baš čudo" kiša pada ![]() ako ništa drugo popravilo mi je raspoloženje |
||
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Taman si na vrijeme dobila novi fotić, tako da se sprijateljiš s njim do nove sezone vrtlarenja pa će opet biti puno lijepih sličica
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
Odlične su slike i boje prirodne. S obzirom na tmurno vrijeme, ne može nikad kamera zamijeniti ljudsko oko. Kako kaže MS niti jedna kamera na svijetu se ne može mjeriti s ljudskim okom. Za senecija ti čestitam da si ga uspjela sačuvati, kod mene je propao odmah prvu zimu, ipak sam trebala bolje paziti. A i na četverogodišnjem i još nešto forumaškom stažu, čestitam
![]() |
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Kako ti je lijepa krunica,ja nikako da je sačuvam a ni ona dva senecija zeleni i šarenolisni.
Jedva čekam proljeće da sve može van. |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
|
Draga EN glavno je da si se ti "naoružala" za predstojeću sezonu i da nam možeš prenijeti ljepote svoga vrta. Ma i ove fotkice su super i ne mora sve biti kao kod Lupina.
![]() |
||
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Ma super su, sad kad je fotić tu, bit će i slikica
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |