Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori | Stranica <1 3637383940 90> |
Korisnik | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odmjereno, profinjeno, ma savršeno! |
|
Time is something you can never get back..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dok ja stignem u Njivice već su svi prošetali i nadasali se mirisa cvijeća i mora, baš se pitam dali je nešto za mene ostalo.
No ljepotice, ja nisam daleko prošetat ću Njivicama uskoro i pregledati sve osobno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još da nas se tu i tamo sjetiti pa počastit kojim prekrasnim prizorom
samo ti guštaj Miro, ne daj se ometat |
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svega kod tebe ima baš si vrijednica.Žao mi je zbog krađe,baš ima svakakvih ljudi.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Beba, a gdje si ti tako dugo!!!
A mi čekamo nove slikice!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da pozdravim sve moje drage gošće! Moram se ispričati, ovako javno što sam toliko kasnila sa pošiljkama ali ipak sam ih posložila i poslala. Sve cure kojima su namjenjeni nadam se da će biti zadovoljne i da će se sve primiti. A sada samo par sličica na brinu iz Njivica i to friške, od jučer!
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav i tebi. Zaista sam razmišljala gdje si , imaš posla puno ali neka si samo dobro, sve će se napraviti..
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, da mi je tu sjesti i s tobom popiti kavu...
|
|
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je rečeno u tako malo riječi |
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto mene u kolovozu u Njivice, zato ako ti nešto u vrtu prifali - to sam bila ja. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan pogled,i ja bih tu rado kavicu popila
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ti ostavljam i lijepo te pozdravljam!!! |
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekinuli su me pa nisam sve slike stavila a moje drage gošće popile kavu bez mene! Hvala cure na posjeti, biti će vremena i ovdje za kavu tamo u 9 mjesecu . Htjela sam vam pokazati da sada imam lijepi pogled i u prizemlju ( cesta se ne vidi od živice pa je time slika još ljepša). Ne brinite stol je za sada ovdje samo za dvoje a inače je tu veći pa ćemo sve stati. Ima i pepeljare za moje pušačice, to uvjek ide uz kavu i meditaciju Evo još svašta nešto: Racvjetani balkon a kad gosti stignu.. zaljevanje samo subotom... pa što preživi
Samo dodavam.. kopam i sadim
A ovo čeka da se montira paviljon pa da ispred naparavim " pokretni" vrt
Lantanin dar
Jedna starinska mirišljava ruža ( neznam kako se zove, možda netko zna?) Teta koja prodaje u Njivicama ima toga za prodati po povoljnim cijenama a ovo je bio dar za moje crvene kane
Napokon je procvao i moj omiljeni cvijet - plumbago iz Opatijetj. iz Istre ali sa sajma u Opatiji
I ovo iz Opatije - Istre , prošlogodišnja još ne cvate, opet dar od Antonije i roza žuta od Flavije
Belinda hvala za prekrasnu kalanhou
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro K, baš ti je lijepo u Njivicama, odlično si skockala vrt, cvijeće u cvijetnjacima, ma krasno |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predlažem da staviš na svaki balkon po jednu kanticu za polijevanje pa ako bude djece ona će ti rado polijevati.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, ova Miličina ideja je odlična!! A gostima i psihoterapija uključena u ljetovanje!! Kao izvanpansionska ponuda!! A plumbago ti je ......... puj, prekrasan! i !!! Ulovi!! |
|
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja opet nastavljam jer sam naumila da vam još nešto pokažem..
Ne stignem po vašim vrtovima ( popravit ću se ) a vi ste tako pažljive! Zato za dobre ideju Milici, Free, arim i moon, baka za lijepe riječi
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Njezino veličnstvo Jacaranda u društvu sestre ( hvala travi i Željki)
crvena lagestremia ( ova tako sporo raste..)
Nova kana, prvi cvijet
presadila sam kalestemon ovdje i drži se
poincijana
bugica imam 4 sa onom starom koja još ne pušta listove
ruža monika
šeboj je ocvao i sprema mahune ( hvala što ste mi rekli ja ih nisam odmah skužila)
A ovo je za mene početak ( nije za pohvaliti ali eto da vidite)
A ovo čeka da se montira paviljon pa da okolo dekoriram
|
|
Odgovori | Stranica <1 3637383940 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |