Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 90>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 06:20

Odmjereno, profinjeno, ma savršeno!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2011 u 06:44
Dok ja stignem u Njivice već su svi prošetali i nadasali se mirisa cvijeća i mora, baš se pitam dali je nešto za mene ostalo.
No ljepotice, ja nisam daleko prošetat ću Njivicama uskoro i pregledati sve osobno.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Morana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Morana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 14:57
još da nas se tu i tamo sjetiti pa počastit kojim prekrasnim prizorom LOL

samo ti guštaj Miro, ne daj se ometat Big%20smile
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 16:13
Svega kod tebe ima baš si vrijednica.Žao mi je zbog krađe,baš ima svakakvih ljudi.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 23:18
Beba, a gdje si ti tako dugo!!!

A mi čekamo nove slikice!!!smile220
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 11:39

Samo da pozdravim sve  moje drage gošće! Moram se ispričati, ovako javno što sam toliko kasnila sa pošiljkama ali ipak sam ih posložila i poslala. Sve cure kojima su namjenjeni nadam se da će biti zadovoljne i da će se sve primiti.

A sada samo par sličica na brinu iz Njivica i to friške, od jučer!

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 11:44
Pozdrav i tebi. Zaista sam razmišljala gdje si , imaš posla puno ali neka si samo dobro, sve će se napraviti..
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 11:52
E, da mi je tu sjesti i s tobom popiti kavu...
Na vrh
Morana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Morana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 13:10
Originalno poslano od člana bigmamma bigmamma napisao:

E, da mi je tu sjesti i s tobom popiti kavu...

sve je rečeno u tako malo riječi LOL

~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 13:13

Eto mene u kolovozu u Njivice, zato ako ti nešto u vrtu prifali - to sam bila ja.Wink
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 13:20
Prekrasan pogled,i ja bih tu rado kavicu popilaTongue
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 13:35
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Samo da pozdravim sve  moje drage gošće! Moram se ispričati, ovako javno što sam toliko kasnila sa pošiljkama ali ipak sam ih posložila i poslala. Sve cure kojima su namjenjeni nadam se da će biti zadovoljne i da će se sve primiti.

A sada samo par sličica na brinu iz Njivica i to friške, od jučer!

A ja ču sada malo na sunčanje na ovu terasu, noge mi moraju još dobiti boju!!  Baš ću guštati u pogledu na sinje more, danas se ne spuštam do cvijeća, ni tvog ni mog!!  Pa ako ti nešto sfali, danas neću biti ja kriva!!  smile142 ću ponjeti ali....smile101, molim te ostavi pepeljaru, ne volim bacanje opušaka, a za sljedeću put ću ponjeti i pepeljaru da me tamo čeka!!

smile78  ti ostavljam i lijepo te pozdravljam!!!

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 17:47

Prekinuli su me pa nisam sve slike stavila a moje drage gošće popile kavu bez mene! Hvala cure na posjeti, biti će vremena i ovdje za kavu tamo u 9 mjesecu Wink. Htjela sam vam pokazati da sada imam lijepi pogled i u prizemlju ( cesta se ne vidi od živice pa je time slika još ljepša). Ne brinite stol je za sada ovdje samo za dvoje a inače je tu veći pa ćemo sve stati. Ima i pepeljare za moje pušačice, to uvjek ide uz kavu i meditaciju Wink

Evo još svašta nešto:

Racvjetani balkon a kad gosti stignu.. zaljevanje samo subotom... pa što preživiConfused

Samo dodavam.. kopam i sadim LOL

A ovo čeka da se montira paviljon pa da ispred naparavim " pokretni" vrt

Lantanin dar Smile

Jedna starinska mirišljava ruža ( neznam kako se zove, možda netko zna?) Teta koja prodaje u Njivicama ima toga za prodati po povoljnim cijenama a ovo je bio dar za moje crvene kane Wink

Napokon je procvao i moj omiljeni cvijet - plumbago iz Opatijetj. iz Istre ali sa sajma u Opatiji Tongue

I ovo iz Opatije - Istre , prošlogodišnja još ne cvate, opet dar od Antonije i roza žuta od Flavije

Belinda hvala za prekrasnu kalanhou

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 18:48

Miro K, baš ti je lijepo u Njivicama, odlično si skockala vrt, cvijeće u cvijetnjacima, ma krasnosmile227

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 18:51

smile57Big%20smile

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 18:56
Predlažem da staviš na svaki balkon po jednu kanticu za polijevanje pa ako bude djece ona će ti rado polijevati.....Wink
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 19:46

Miro, ova Miličina ideja je odlična!!  A gostima i psihoterapija uključena u ljetovanje!!  Kao izvanpansionska ponuda!!

A plumbago ti je ......... puj, prekrasan!

smile113   i  smile80  !!!  Ulovi!!

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 20:10
smile64
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 01:21
Ja opet nastavljam jer sam naumila da vam još nešto pokažem..
 Ne stignem po vašim vrtovima ( popravit ću se ) a vi ste tako pažljive!  Zato za dobre ideju  Milici, Free, arim i moon, baka za lijepe riječi smile79
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 02:07
Njezino veličnstvo Jacaranda u društvu sestre ( hvala travi i Željki)

crvena lagestremia ( ova tako sporo raste..)

Nova kana, prvi cvijet

presadila sam kalestemon ovdje i drži se

poincijana

bugica imam 4 sa onom starom koja  još ne pušta listove

ruža monika

šeboj je ocvao i sprema mahune ( hvala što ste mi rekli ja ih nisam odmah skužila)

A ovo je za mene početak ( nije za pohvaliti ali eto da vidite)

A ovo čeka da se montira paviljon pa da okolo dekoriram

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.