sunceeee - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 3637383940 43> |
Korisnik | |
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 09:56 |
Hvala vam na posjeti i lijepim komentarima!
OSica, zaštitila sam ja stablašice samo što se ne vidi.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
LeoNata
Pustio korijenje Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 10:19 |
Joj draga Sunceeee, u ovaj oblačan dan bilo je predivno vidjeti što nas opet uskoro čeka u našim vrtovima! Imaš prekrasno cvijeće, tako zdravo i njegovano. Dal anđeoske trublje vadiš iz zemlje prije zime?
A onaj ogromni kaktus, mislim da je njegov potomak kod mene, raste širi se, pa ako ti ono što si ga pelcala ne uspije, šaljem ti DNK! :) Velik ti pozdrav!!! |
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 11:31 |
LeoNata, lijepo te je vidjeti u mojoj đunglici!
Anđeoske trublje vadim van iz zemlje i spremam u podrum ( kante, vreće za smeće...), one ne podnose hladnoću a kamoli minuse kakvi su na kontinentu. |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
LeoNata
Pustio korijenje Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 11:48 |
Pa to sam i mislila. Predivne su, morat ću i ja u potragu za jednom. Veselim se tvojim pretumbacijama u vrtu! :) i čekam slikice!
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 19:54 |
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 20:00 |
Mislila sam staviti još slika ali mi server ne da!
Valjda će sutra biti bolje!
|
|
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 20:02 |
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 20:05 |
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 21:37 |
Joj dragi moji, ne mogu vam opisati koliko me cvijeće lijeći, koliko me hrani.
Mislim da bi poludjela kad ne bih imala biljaka i prirode oko mene te ove moje dlakave ljubimce. Evo samo mali izvještaj, jadanje.... zašto me nema i zašto u vašim vrtovima ne ostavljam puno traga iako vas redovito pratim. Nisam vam to htjela napisati da ne ispadne- vidi jadna, a joj..... Na žalost, nakon one nesreće s motorom, noga nikako nije htjela splasnuti, bila je ogromna. Kad je sin išao na dogovor kod kirurga da se izvadi šipka te da se vidi zbog čega je nakon tako dugo vremena još uvijek jako natečena ispostavilo se da se je vratila prijašnja bolest. ( Morbus Hodgkin IIIB ). Tijelo je doživjelo jako veliki šok te je bolest ponovno napala najslabiju kariku. Znači da sada, osim po cijelom tijelu, još je i u lijevoj nozi. Tako da se mi od kraja 10. mj. 2012. opet borimo. Prošao je već 3 kemoterapije, čekaju ga još 1-2, te srodan donor matičnih stanica u međunarodnom registru. Svoje matične stanice je već primio, i kako sam vam već pisala, bilo je sve u redu. U 1. mj. ove godine bilo bi točno 5 g. od te autotransplantacije, nekako svi kažu da je to neka granica za povratak bolesti. Idemo dalje, prebrodit ćemo i to ponovno! Ma ja sam vam užasno jaka i tijelom i duhom- neće mene ništa slomiti! Svi Vi ste mi isto duševna hrana i nevidljiva potpora! |
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 21:52 |
sinu želim brzo ozdravljenje v
molim te zanima me da li viseće begonije stoje kod tebe na suncu (naravno, ljeti) ili pak u polusjeni |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 22:23 |
palčeve držim tvom sinu i svima vama
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 22:53 |
Mari,5510- begonije su na sjevernom prozoru, imaju dosta svjetla ali im je sunce samo kasno popodne.
Hvala vam na lijepim željama!
|
|
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Objavljeno: 21 Veljača 2013 u 07:17 |
Sunceee,izdržat ćeš,majka si i ti to možeššššš.Sinu sve najbolje.
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Objavljeno: 21 Veljača 2013 u 12:37 |
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Objavljeno: 21 Veljača 2013 u 12:41 |
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Objavljeno: 21 Veljača 2013 u 12:43 |
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Objavljeno: 21 Veljača 2013 u 12:45 |
- slika iznad; konačno sam prošlo ljeto pogodila što mi se neće osušiti od velikih vručina
- begonija zmajeva krila i puzavica silver - na stepenicama amarilisi
|
|
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Objavljeno: 21 Veljača 2013 u 12:48 |
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Objavljeno: 21 Veljača 2013 u 12:50 |
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Objavljeno: 21 Veljača 2013 u 12:52 |
|
|
Odgovori | Stranica <1 3637383940 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |