hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 124> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Fany evo proljeća i kod tebe! Baš me vesele te proljetnice! Prekrasne si cvjećke donijela iz Europe, bit će divni gledati ih s tobom kako rastu.
Kako je Hugolino?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Veselo, šareno i mirisno!
![]() |
|
![]() |
|
anaida, bergenija hvala vam na posjeti mom vrtu i ja se radujem proljeću zajedno sa vama počelo je cvjetati i daje nam morala da nastavimo dalje, danas sam inače iz zimovališta iznijela lončanice na privikavanje dan je lijep a ne previše topao baš pogodan da se i one jadnice malo svjetlosti nagledaju.
hugo super veći vrag nego što je bio i njega privlaći ovo lijepo vrijeme pa bi samo hodao vani a ima i sreće jer je mm u penziji pa ima vremena da snjim i šeta. svima ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
lijepo i rascvjetano kod tebe
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
opet će vrt zablistat i sa novitetima ali moram priznat ovaj mali dlakavac ti je jako medeni
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
E kod tebe zaista šareno,radujem se i naravno jedva čekam nove slikice i novitete
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za proljetne slike
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
fany sve predivno.noviteti su extra.posebno obrati pažnju na runolist koji si kupila u sjemenu.ja sam ga kupila isto u austriji u sjemenu i ništa mi nije niklo jako je sitan i osjetljiv na sijanje.nadam se da će tvoja zelena rukica to bolje i uspješnije učiniti od mene.čuvam ti fige da nam što više sličica sa novim rascvijetalim cvijećem staviš što prije.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i u Banoviće došlo proljeće!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Počelo je počelo proljeće kod tebe, prekrasno!
|
|
![]() |
|
evo danas lijep i sunčan dan me izmamio da napravim još par sličica novih biljaka.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Pravo proljeće!!
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
zumbuli sigurno opojno mirisu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us čupava šaša prvi put cvjeta jedva ćekam da vidim taj predivni cvijet ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |