Bigmamma's dvorište |
Odgovori | Stranica <1 3637383940 74> |
Korisnik | |
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovogodišnja kombinacija na prozorima
Crvene surfinije I nešto slatko žuto, kojem, gle čuda, ne znam ime A na jugoistočnom prozoru ovo Kad sam ga kupila, mislila sam da su mu cvjetići oštećeni. A danas mi kat.rea kaže da su stvarno takvi, imaju latice samo s gornje strane. I ime mi je rekla. Al dok sam do auta došla, več sam zaboravila! |
|
BLANKA C.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo - imaš prekrasno dvorište.
. I kamenjar ti je posebno lijep.
|
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anči, hvala ti na posjeti i pohvalama.
Blanka, uvijek sam "slinila" nad tuđim dvorištima, očajnički htjela da i moje bude bar upola toliko lijepo kao druga. Al, nakon nekog vremena sam shvatila da bez obzira koliko uživam u slikama tuđih, meni je moje ipak najljepše. To valjda dođe s vremenom... |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista prekrasno! Ma kada velika mama to sve stigne tako krasno porediti?
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast, baš ti je sve lijepo.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno, krasnije, prekrasno...
več vidim gužvu u nekim krugovima, kao H krug za prozore dobra kombinacija, a ono nešto čemu si zaboravila ime do auta ( i ja sam) je Lepeza - Scaevola aemula
|
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čekaj, tek sada sam skužila... pilu je jedan od onih 3 puta presađivanih i od lopate majstora nastradalih klematisa? koji borac...
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ono žuto na prozoru, jel to možda ovo
|
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MiraK, ne znam ni ja kad stignem. Koji put se divim sama sebi!
Vani je još i donekle uredno, al da uđeš u kuću....katastrofa! Veruška, Katek, je, scaveola si rekla, sad sam se sjetila! Imaš pravo, pillu je jedan od onih sirotanovića koji je svašta preživio u svom malom životu i baš se neda! Rekla sam ti već, ni listiću se nisam nadala, a kamoli cvijetu. A pogle ga! A ovaj žutokljunac na prozoru bi mogao bit bidens. Da je bar teta na placu znala... |
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma bas sve prelijepo... narocito sve roza
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno na prozorima, u vrtu
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bigić vrt ti je predivan. Uredan, lijepo posložen a cvijeće.... za nevjerovat stvarno koliko ga imaš.Ne znam što bih izdvojila, sve je prekrasno!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
magnolia
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve za pohvalu...
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo Bigi, vrtek je za peticu, jako mi se sviđa kamenjar i H krug
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke moje, hvala na lijepim riječima.
Šaljem vam jedu veliku |
|
Odgovori | Stranica <1 3637383940 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |