Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Malo smo se ponovili...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Malo smo se ponovili...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 49>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2007 u 19:45
Jučer je MM išao u kupovinu "špreceraja"

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2007 u 19:44
Alkemičar smile94smile94smile94smile94
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2007 u 16:10
alkemicar
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2007 u 00:04
ma mislim da limun ili tako nesto, nesto neodređeno.

to su oni starinski muskatli. a pogledam jos kod proizvođaća, za ove novije vrste!!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2007 u 23:55
po čemu mirišu,Admine?
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2007 u 22:29
Nabavio par pelcera od mirišljave pelargonije!!!
Na vrh
oceana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 405
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje oceana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2007 u 09:03
Alkemičar smile55
Položaj:puno sunčevog svjetla tijekom cijele godine.
http://www.wanderingsoflight.net/blog
Na vrh
alkemicar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alkemicar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2007 u 08:34
Originalno poslano od člana oceana oceana napisao:

Ne može to tako! A fotke da malo pasemo oči?Tongue

evo ga, sve na jednom mjestu Wink
Na vrh
oceana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje oceana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2007 u 22:35
smile61

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2007 u 21:07
Originalno poslano od člana Donata Donata napisao:

TeaK stvarno si puna originalnih ideja...smile96 smile186
a da podjeli putnicima prije leta....svakom svoj pitarić...smile96 a poslije lesi se vraća kući...

eto vidiš i to je jedna od mogućnosti, neki masno plačaju da im koku prenesu preko granice, pa što nebi i ona da joj cvjeće prenesu smile96
Na vrh
Donata View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2260
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Donata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2007 u 21:01
TeaK stvarno si puna originalnih ideja...smile96 smile186
a da podjeli putnicima prije leta....svakom svoj pitarić...smile96 a poslije lesi se vraća kući...
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2007 u 20:54
Hej Oceana zar si sumnjala u moje ideje, samo pazi nikako cariniku bez osmjeha i umiljatih rječi, a ako bude žena ponudi da joj koji pelcer pošalješ smile95smile96
Na vrh
oceana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje oceana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2007 u 18:02
Originalno poslano od člana alkemicar alkemicar napisao:

pozdrav društvo
odlična vam je ova 'sve u paketu' Wink

htjela sam se pohvaliti da sam danas u cijeloj gužvi uspjela sebe obradovati sa par meni milih stvarčica
kupila sam:
božićnu svijezdu
sjeme plave lobelije
sadnicu čajevke
sadnicu floribudne

sad sam sretna ko prasica i idem googlati da se informiram a ti sam bacila bombu pitanja
sorry, naeuka sam još s nekim biljčicama, a ne bih da ih povrijedim Cry

Ne može to tako! A fotke da malo pasemo oči?Tongue
Na vrh
alkemicar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alkemicar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2007 u 17:38
pozdrav društvo
odlična vam je ova 'sve u paketu' Wink

htjela sam se pohvaliti da sam danas u cijeloj gužvi uspjela sebe obradovati sa par meni milih stvarčica
kupila sam:
božićnu svijezdu
sjeme plave lobelije
sadnicu čajevke
sadnicu floribudne

sad sam sretna ko prasica i idem googlati da se informiram a ti sam bacila bombu pitanja
sorry, naeuka sam još s nekim biljčicama, a ne bih da ih povrijedim Cry
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2007 u 17:31
Još sve umotaš onako,ko za poklon i praviš se da si ih sad za oproštaj dobila,jedan smješak i možda prođe
Na vrh
oceana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje oceana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2007 u 17:12
Originalno poslano od člana TeaK TeaK napisao:

Originalno poslano od člana Hele Hele napisao:

Evo, dobih par informacija.
Dragi je zvao carinsku upravu u hr i rekli su da se smije unijeti jedna lončanica po osobi smile183ali ako su malene (kao moje gore prikazane zvjezdice) da bi se mogle i 3, 4, ali različite vrste (pa jesu - jedna je božična zvijezda crvena, jedna bijela Approve.
Ja ću njih sve lijepo spakirati u neku košaru (da stanu u pretinac iznad sjedala - malo će spatifilium morati biti nagnut ali izdržat će 2 sata leta), pa što bude. Bratić će me pratiti na let, pa ako mi ne budu dali dalje s tim, dat ću njemu da ih udomi kod sebe, pa kad bude dolazio u hr donese mi ono što je ostalo...

Super. Drago mi je da je sve dobro ispalo.

A da ti njih sve zajedno presadiš u jednu teglu i samo umiljato slegneš ramenima i s osmjehom kažeš da si tako kupila???? smile64

Teak! Koja dobra ideja!!! LOL
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2007 u 16:58
Originalno poslano od člana Hele Hele napisao:

Dragi je zvao carinsku upravu u hr i rekli su da se smije unijeti jedna lončanica po osobi smile183ali ako su malene (kao moje gore prikazane zvjezdice) da bi se mogle i 3, 4, ali različite vrste (pa jesu - jedna je božična zvijezda crvena, jedna bijela Approve.
Ja ću njih sve lijepo spakirati u neku košaru (da stanu u pretinac iznad sjedala - malo će spatifilium morati biti nagnut ali izdržat će 2 sata leta), pa što bude. Bratić će me pratiti na let, pa ako mi ne budu dali dalje s tim, dat ću njemu da ih udomi kod sebe, pa kad bude dolazio u hr donese mi ono što je ostalo...

A da ti njih sve zajedno presadiš u jednu teglu i samo umiljato slegneš ramenima i s osmjehom kažeš da si tako kupila???? smile64
Na vrh
Hele View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 684
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Hele Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2007 u 16:09
 Clap

Ažurirao Hele - 13 Prosinac 2007 u 16:10
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT.
Na vrh
Hele View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 684
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Hele Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2007 u 15:23

DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT.
Na vrh
oceana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje oceana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2007 u 15:22

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.