Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 49> |
Korisnik | |||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Jučer je MM išao u kupovinu "špreceraja"
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
||
Alkemičar
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
||
alkemicar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|||
![]() |
|||
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
||
ma mislim da limun ili tako nesto, nesto neodređeno.
to su oni starinski muskatli. a pogledam jos kod proizvođaća, za ove novije vrste!!
|
|||
![]() |
|||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
||
po čemu mirišu,Admine?
|
|||
![]() |
|||
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
||
Nabavio par pelcera od mirišljave pelargonije!!!
|
|||
![]() |
|||
oceana ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
||
Alkemičar
![]() |
|||
![]() |
|||
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
||
evo ga, sve na jednom mjestu
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
eto vidiš i to je jedna od mogućnosti, neki masno plačaju da im koku prenesu preko granice, pa što nebi i ona da joj cvjeće prenesu ![]() |
|||
![]() |
|||
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
||
TeaK stvarno si puna originalnih ideja...
![]() ![]() a da podjeli putnicima prije leta....svakom svoj pitarić... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hej Oceana zar si sumnjala u moje ideje, samo pazi nikako cariniku bez osmjeha i umiljatih rječi, a ako bude žena ponudi da joj koji pelcer pošalješ
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
Ne može to tako! A fotke da malo pasemo oči? ![]() |
|||
![]() |
|||
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
||
pozdrav društvo
odlična vam je ova 'sve u paketu'
![]() htjela sam se pohvaliti da sam danas u cijeloj gužvi uspjela sebe obradovati sa par meni milih stvarčica
kupila sam:
božićnu svijezdu
sjeme plave lobelije
sadnicu čajevke
sadnicu floribudne
sad sam sretna ko prasica i idem googlati da se informiram a ti sam bacila bombu pitanja
sorry, naeuka sam još s nekim biljčicama, a ne bih da ih povrijedim
![]() |
|||
![]() |
|||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
||
Još sve umotaš onako,ko za poklon i praviš se da si ih sad za oproštaj dobila,jedan smješak i možda prođe
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
Teak! Koja dobra ideja!!! ![]() |
|||
![]() |
|||
||
A da ti njih sve zajedno presadiš u jednu teglu i samo umiljato slegneš ramenima i s osmjehom kažeš da si tako kupila???? ![]() |
|||
![]() |
|||
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
||
![]() Ažurirao Hele - 13 Prosinac 2007 u 16:10 |
|||
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|||
![]() |
|||
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
||
Super. Drago mi je da je sve dobro ispalo. |
|||
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
Evo, dobih par informacija.
Dragi je zvao carinsku upravu u hr i rekli su da se smije unijeti jedna lončanica po osobi ![]() ![]() Ja ću njih sve lijepo spakirati u neku košaru (da stanu u pretinac iznad sjedala - malo će spatifilium morati biti nagnut ali izdržat će 2 sata leta), pa što bude. Bratić će me pratiti na let, pa ako mi ne budu dali dalje s tim, dat ću njemu da ih udomi kod sebe, pa kad bude dolazio u hr donese mi ono što je ostalo... |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |