Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 363738
Korisnik
Poruka
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 23:06
Prekrasan prizor

život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 23:14
Ponovo svraćam da se divim tvom vrtu,tvom pogledu  kroz prozor, već dvije godine prolazim i svraćam u Opatiju i imam mnogo slikica,moraću staviti te slikice da vidiš u ćemu sam ja uživala u tom predivnom gradu, i sada sam upoznala i predivnu stanovnicu tog lijepog gradasmile79
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 14:13
Prekrasan pogled na more...doista predivno...
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 22:18

Draga hamara, gledajući ove slike i prizore na njima, mogu samo reći - veličanstveno !
Žao mi je kad sam bila sa MM prošle godine u Opatiji, da nismo naišli i na tvoj vrt da ga vidim  uživo. To je raj kao i kuća, svaka čast.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 23:05
Osupnuta ljepotom ostala sam bez teksta
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2012 u 00:24
hamara,
šetam tvojim predivnim, mogu reći botaničkim vrtom već više tjedana, vraćam se i ponovno se divim ljepoti tvog parka - vrta, klupi i stolu ispod barsa (loze),
toliko predivnih boja ruža, glicinije, ostića, kamelija, zumbula, amarilisa, dragoljuba, agava, šimšira, palmi,... Jednom rječju - predivno!
Kameni zid sa plavim cvjetićima, vaze sa bršljanom, jaglacima, pelargonijama,...
a tek pogled kroz prozor smile227
Dracene, voštani, ljubice, zumbuli, fikus, sitni filodendron-penjačica - nemam riječi.
Pogled sa terase na Kvarner je predivan, a slike tvog parka prekrivenog snijegom su veličanstvene. More i snijeg.

Sa užitkom gledam tvoje zelenilo i boje; i opet ću. Jer volim prošetati ovakvim vrtom - parkom u kojem se kriju mnoge draži i čari.

Puno pozdrava i smile79.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2012 u 11:42
A ja te samo pozdravljam i ostavljam pozdrav!!  Da znaš da smo tu!!  I pazimo na tebe!!

Ajd da popušimo jednu skupa, curice naša!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2012 u 20:36
Lijepo je kod tebe , jako lijepo , draga Hamara !    smile79
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 12:28
  Opet bila tu, smile103, pozdravčić ti ostavljam do prve sunčane zrake, a onda mi ga vrati!!       
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 00:28
smile73pozdrav i od mene 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 363738
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.