moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 363738 |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan prizor
|
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponovo svraćam da se divim tvom vrtu,tvom pogledu kroz prozor, već dvije godine prolazim i svraćam u Opatiju i imam mnogo slikica,moraću staviti te slikice da vidiš u ćemu sam ja uživala u tom predivnom gradu, i sada sam upoznala i predivnu stanovnicu tog lijepog grada
|
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan pogled na more...doista predivno...
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga hamara, gledajući ove slike i prizore na njima, mogu samo reći - veličanstveno ! Žao mi je kad sam bila sa MM prošle godine u Opatiji, da nismo naišli i na tvoj vrt da ga vidim uživo. To je raj kao i kuća, svaka čast. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Osupnuta ljepotom ostala sam bez teksta
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hamara,
šetam tvojim predivnim, mogu reći botaničkim vrtom već više tjedana, vraćam se i ponovno se divim ljepoti tvog parka - vrta, klupi i stolu ispod barsa (loze), toliko predivnih boja ruža, glicinije, ostića, kamelija, zumbula, amarilisa, dragoljuba, agava, šimšira, palmi,... Jednom rječju - predivno! Kameni zid sa plavim cvjetićima, vaze sa bršljanom, jaglacima, pelargonijama,... a tek pogled kroz prozor Dracene, voštani, ljubice, zumbuli, fikus, sitni filodendron-penjačica - nemam riječi. Pogled sa terase na Kvarner je predivan, a slike tvog parka prekrivenog snijegom su veličanstvene. More i snijeg. Sa užitkom gledam tvoje zelenilo i boje; i opet ću. Jer volim prošetati ovakvim vrtom - parkom u kojem se kriju mnoge draži i čari. Puno pozdrava i . |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja te samo pozdravljam i ostavljam pozdrav!! Da znaš da smo tu!! I pazimo na tebe!!
Ajd da popušimo jednu skupa, curice naša!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je kod tebe , jako lijepo , draga Hamara !
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet bila tu, , pozdravčić ti ostavljam do prve sunčane zrake, a onda mi ga vrati!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav i od mene
|
|
Odgovori | Stranica <1 363738 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |