KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 42> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anđelka , Biljana, Mare-nostrum
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
pisanice su fantastične......
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
od svih galerija jedino tvoju nemogu vidjeti, i u friško gdje su tvoji radovi imam prazan prostor, neznam o čemu je riječ
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Karmen ima vec vise od jednog sata da gledam tvoje radove i pitam se koje rijeci upotrijebiti za pohvalu tvojih radova,vidim da su ih kolegice prije mene sve izrekle.ISKRENE CESTITKE.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Drage moje tako ste me ganule....iskreno hvala svima to mi zaista daje još više motiva da nastavim dalje a i zaista istinski uživam u ovome. Možda uvijek sve ne ispadne kako treba i kako sam zamislila ali nema veze idemo dalje.
Omnia violet
![]() Nado, neznam što da radim pokušat ću nekako drugačije postaviti slike. Reci preko čega ti stavljaš ili mi pošalji svoj mail na pp
Kika zar je moguće da si jedan sat u mojoj galeriji.
![]() Primavera draga, hvala ti puno ti si moj uzor. Radiš prekrasne stvari a i ovaj smailić s pisanicama u korpici ti je za pet
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
...........ali si se ti naradila ,.......pa to je cijela manafaktura, a ne zna se koje je ljepše.....sve u proljetnom duhu
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
nebi htjala biti dosadna, ali mi je žao što mogu samo pročitati o tvojim lijepim radovima.
ja svoje slike stavljam preko portala cvjetni info ( to jedino i znam) hvala što brineš o meni |
|
![]() |
|
mali odmak sa stiropora na drvo
![]() ( Nado da li sada vidiš sliku?
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Malo i veliko jaje tako fensi-smensi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Prekrasne pisanice... salvete tako poznate a opet tako nove... stvarno da padnes u nesvijest
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jaja su pre-pre-prekrasna! Jako ih cijenim jer ih osobno ne znam baš raditi! Lijepo mi je gledati onome kome tko stvarno ide! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje Biljana, Lluvia, Izzy
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
hoćemo još
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Tako ti je to lijepo da je šteta stati!
Želiko još puno tvojih pisanica! |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Sve je predivno....
![]() |
|
![]() |
|
File, Felina, Danci-ka bit će toga još....hvala vam na pohvalama
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
e moja karmen, tebe je uhvatila takva divna uskršnja euforija i takav divan uskršnji elan, da poželim kod tebe samo pisanice gledati...no,ona bih bila vrlo sebična prema svim onim ostalim divotama koje znaš tako lijepo uraditi....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ne znam koja su mi bolja,od stiropora ili drvena..............ova su isto predivna,jako lijepe ruže,detallji,dorada,sjaj........
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Majstorice,kako dobro ti idu jaja,savršena su! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |