DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 86> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puno ti hvala
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Prekrasna boca!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
fantastično, prekrasno, ma nemam riječi pohvale
![]() i da sa zakašnjenjem, sve najbolje povodom godišnjice draga
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Hvala
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
boca je super.one kutije što izgledaju kao da su od pliša su prekasne! |
|
![]() |
|
Hvala vam cure, baš ste brze!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
boca je prekrasna!
![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
od svih lijepih rsdova izdvajam kompletić sa roza cvjetićima. Jako lijepo
|
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
E pa sad i ja vidjeh......sretno vam još dugo dugo
![]() |
|
![]() |
|
Hvala
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Anđelka,draga ne znam kako mi je promakla tvoja nova škrinjica.Samt pudre,crvena boja,ruže...fantastično izgleda i fantastično urađeno
![]() S malim zakašnjnjem,sretna ti godišnjica braka i još puno,puno sretnih zajedničkih godina
|
|
![]() |
|
Kako ne bi mogla, pogledaj pod podorum uputstva i savjeti za decoupae, mislim da se tako zove. Imaš pregršt linkova za skidanje printeva.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Ja sam mislila da meni ide decoupage ali ovo je predivno, sve boce su predivne svaka čast, a da li mogu ja dobiti te linkove za printeve, molim vas, hvala ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje cure od srca vam puno, puno hvala. Evo prošlo je i ovo slavlje, ručak i kolači su bili mljac, gosti zadovoljni, atmosfera super, sve u svemu
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga anđelka pridruzujem se cestitkama,sve najbolje zelim
![]() a skrinjice su preljepe,sviđa mi se jako efekt koji daje samt puder ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Pridružujem se čestitkama!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
I od mene najljepše želje uz godišnjicu braka draga Anđelka
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |