JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 58> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fala draga.....no jos uvijek sam zaljubljena u svoj mobil....upravo ga gledan kako visi i sva cvatem....hehehe, a paket s kutijom i slikom vile prekosutra putuje
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
mnogo lijepo
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
juhuuuuu...dakle usporediti cemojednu salvetu na dva nacina....bravooooo
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opet si tako puno lijepih stvari napravila.
![]() Nekak mi je najljepsa ona proljetna trava sa leptiricima valjda zato sto je ovdje cijeli dan mrak pa ceznem za suncem i svjetlom.
Napravila sam nesto od one salvete sto si mi poslala i poslikala. MM ce prenjet slike na komp danas na poslu pa ces vidjeti veceras ili sutra.
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
sve sam škicnula i sve mi je predobro....kao i uvijek....zlatne ruke imaš...
|
|
![]() |
|
falaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
ovo tako prekrasno izgleda, i opce nije bed kaj je slikano mobom. uzivo izgleda avioncic, a tek mobom :) ma super je. sve kaj dotakne radi super. a ideja ima na pretek.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Da sam ja ta curica bila bi jako sretna, zapravo bila bi ja sretna i da sam samo curica pa makar i bez poklona
|
|
![]() |
|
fala lepa
inace najponosnija sam na mobil...ti covjeculjci su tako krasni, tako stari.....ma to je nekaj posebno
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
jassi, ne znam uopce kaj da komentiram kad je toliko stvari i sve su predivne. velika si inspiracija. i radovima i duhom.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ovo su slike s moba, kad slikam aparatom javim
|
|
![]() |
|
a ovo sam nasla u antikvaru:
-jedna drvena crvena zvijezda
-pet jako starih figura od...hm gips,glina ili nekaj....sv nikola, orasar,djed mraz...kako ih ja vidim
-jedna glinena zvijezda
-kuci sam uzela jedan lanac i rung od kljuceva i 6 sarafica
i nastala je ova zvijezda mobil
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sam da velim da je puno bolje uzivo, jer su mirne boje, ovo je od blica
eto osim kista, znam i sa alatom
|
|
![]() |
|
ok evo nasla u mobu vile-ninochka ,eto mila,-ali su samo u pripremi na daskicama
![]() |
|
![]() |
|
aaaaaaaaaaaaaaaaa napada me matica kraljicaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ja jadna sitna ..........aaaaaaaaaaa
u boj u boj....kod mene na kafi
branka kissi kissi
|
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
draga, kuss fuer kuss....
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Pa onda ću i ja uzeti pojačanje....sina...muža...kćer...dedu i babu... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
hippy, pazi se ovo nije obicna prijetnja :) hihihi :)
|
|
![]() |
|
cek cek da se konacno vidimo......ja cu imati jake snage...moj sin pa da vidimo ko je jaci...hihiihii
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Koka..e to si pogodila....najjača sam.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |