Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 370> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Rose i Korijenko, svu sreću vam želim
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Lantana guštala sam u šetnji kroz tvoj vrt, kamenjar, kroz kuću gledajući i diveći se tvom aranžmanu, ma sve je divota.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
prekrasno cvijeće- baš me odmori pogled na nj
![]() ![]() Sretan uskrs- još uvijek nije kasno
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
predivno, sretan i tebi Uskrs Lantana!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam drage moje, evo danas opet malo posla u vrtu.
Posadila sam ove tri ljepotice koje sam dobila od Proljeća ![]() ![]() Iznenadila me jedna moja stara ljepotica cvijetom bijela ruža. ![]() ![]() Neke moje nove biljke super napreduju Hosta ![]() Heba ![]() Zlatoglavica samo što ne procvate ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma prekrasno Lantana svaki put me sve više oduševiš
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Za dogodine ti spremim hostu obrnutih boja!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
pa zaista svaki put neko novo iznenađenje
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Nekako je brza zlatoglavica kod tebe, moja još miruje
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ruže već cvatu kod tebe
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana evo me nakon par dana kod tebe na uživanje!!!
Ona zlatoglavica će ti cvasti a posadila si je prije mjesec dana????
Zar ti je tako brzo narasla???
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Uvijek uživam ovdje
![]() |
|
![]() |
|
Hoya obožavam ovu hostu, neznam zašto, ali mislila sam uvijek da kod mene ona nebi uspjevala.
Kontesa ruže su već u punom zamahu i pune su pupova, ali ova bijela ne cvjeta puno, ali je prekrasna. Korijenko zlatoglavica je super interesantna biljka, samo mi puževi jedu lišće, ali zato cvijet ne diraju. Niho nemoj puno skakati jer ćeš se umoriti, a tko će onda svo ono bilje i kaktuse njegovati. Hvala svima. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Proljeće to je zato što sam je već dobila kad je bila velika i nazirao se cvjetni pup.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Gazanije su prekrasne, i moje (tvoje) će uskoro procvjetati
![]() Blago tebi, kod tebe ruže već u cvatu, kod nas tek propupale. |
|
![]() |
|
Procvjetala i jedna moja nova ljepotica, obožavam sve biljke koje imaju listove neobičnih boja, ova siva boja i roza cvjetić, sa žutim prašnicima , ma kombinacija je super
prije dva dana jedan cvijetić ![]() ![]() a danas već puno cvjetića ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Kad ovo ljeto budu žege i vaši vrtovi budu puni cvijeća kod mene će cvjetati samo gazanije jer su neumorne, a ruže su ove godine stalno u cvatu, porezala sam ih prije 3 ili 4 tjedna i već su pune pupova i pokoji cvijet. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno lantana
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana, sve ljepše i ljepše. Hosta, heba, ruže da i ne govorim, ali ovo zadnje neki sukulent izgleda tamnih listova - što i mene oduševi uvijek se zaletim za nečim takvim - prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |