Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 133> |
Korisnik | |||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
||
Duda ovo što sam vidjela na tvojoj www stranici je čarobno!!!!
|
|||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
||
Eeee(sad ide onaj smajlic sto duboko uzdise), ovo je pravi kutak za opustanje
![]() |
|||
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|||
![]() |
|||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
||
pogledala sam ti stranicu....odlicno...sad znam ako me tko pita ovdje za apartmane imam kome slati
![]() |
|||
![]() |
|||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
||
Duda tvoja stranica ide u favorite
![]() |
|||
![]() |
|||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
||
ooo hvala vam djevojke...
![]() nego ja ono neznam stavit u profil pa mislimda će to mili Oleg(neke cure znaju o kome je riječ) odnosno gospon kompjuteraš mi malkice sredit..jer dolazi sredinom mjeseca..
|
|||
![]() |
|||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
||
Dudice u Postavke - Uredi profil- imaš Početna stranica http:// i tu staviš tu adresu
![]() |
|||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|||
![]() |
|||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
||
--------------Svaka čast ---------- ![]() ![]() ![]() |
|||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
||
evo uspijela sam ..hvala da ne ispadnem stvarno bedak pred čovjekom...
meni je drago da gost odlazi sa smiješkom ali ima rijetkih koji odu a da se niti ne pozdrave ti spadaju000,1% i dobiju pored svog prezimena
![]() |
|||
![]() |
|||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
||
Budleja - ona tamna je prekrasna. Jesi li ono rekla da ima i žuta ?
Kućica i okruženje odiše mirom. Eto i sama kažeš da se ta tišina rijekto naruši. Osjete to ljudi zato se mnogi rado vraćaju.
Šetala sam tvojim dvorištem i imala osjećaj da je počeo moj godišnji. Samo malo, malo dalje od tebe!
|
|||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
e onaj rasadnik je stara cesta Tribunj -Vodice ..ma odma nadomak vodica uz cestu,vlasnici su Mira i Tome divni ljudi svaki dan su ti tamo ali sad kad padne sunce imam mobitel pa ju moš nazvati da vidiš kad ona dođe tamo..dat ću ti broj ako oš
![]() |
|||
![]() |
|||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
||
za 10 si
![]() |
|||
![]() |
|||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
||
Hajmo Duda sad novi malo slikica da vidimo još tvoje ljepote
![]() |
|||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
|
|||
![]() |
|||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
||
cvijeće je famozno sve redom, ali oduševila me cikasica..fantazija
![]() ![]() ![]() |
|||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
je cikasica je krasna a ova druga mora da je muška baš me zeza..
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |