Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 133>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 15:05
Originalno poslano od člana toni toni napisao:

pa napisi javno web stranicu da svi vidimo,moja je u profilusmile79

Kad otvoriš  Tonija

Ime: -
Datum rođenja:
Početna stranica: Početna%20stranica
Zanimanje:
Hobi: vrt,cvijece,fotografiranje

Vidiš tu mu je stavljenaza početnu stranicu njegova web stranicaWink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 15:21
Duda ovo što sam vidjela na tvojoj www stranici je čarobno!!!!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 15:22
Eeee(sad ide onaj smajlic sto duboko uzdise), ovo je pravi kutak za opustanje !
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 15:26
pogledala sam ti stranicu....odlicno...sad znam ako me tko pita ovdje za apartmane imam kome slatiWink
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 16:23
Duda tvoja stranica ide u favorite Clap.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 16:48
ooo hvala vam djevojke...Embarrassed...ja se zaista trudim da se moji gosti osijećaju kao doma a ne kao u hotelu pa sam u tom stilu i napravila apartmančiće...kuća nam je dupkom puna a noću tišina ljudi na balkonima čavrljaju nitko ne urla..zaista svi vole ovu mirnoću al nažalost nam nekad u susjedstvo  dođu ovi kaj se vole veselit tak da cijela ulica ori(hvala bogek da je to rijetko)..kod mene se dolaze opuštat živci ja velim ko voli halabuku nek ide na Zrće jel tak..
nego ja ono neznam stavit u profil pa mislimda će to mili Oleg(neke cure znaju o kome je riječ) odnosno gospon kompjuteraš mi malkice sredit..jer dolazi sredinom mjeseca.. 
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 17:00
Dudice u Postavke - Uredi profil- imaš Početna stranica   http:// i tu staviš tu adresuEmbarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 17:51
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

ooo hvala vam djevojke...Embarrassed...ja se zaista trudim da se moji gosti osijećaju kao doma a ne kao u hotelu pa sam u tom stilu i napravila apartmančiće...kuća nam je dupkom puna a noću tišina ljudi na balkonima čavrljaju nitko ne urla..zaista svi vole ovu mirnoću al nažalost nam nekad u susjedstvo  dođu ovi kaj se vole veselit tak da cijela ulica ori(hvala bogek da je to rijetko)..kod mene se dolaze opuštat živci ja velim ko voli halabuku nek ide na Zrće jel tak..
nego ja ono neznam stavit u profil pa mislimda će to mili Oleg(neke cure znaju o kome je riječ) odnosno gospon kompjuteraš mi malkice sredit..jer dolazi sredinom mjeseca.. 

--------------Svaka čast ----------Tongue i Duda sugurno se osijećaju kao kod kućeClapClap
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 18:50
evo uspijela sam ..hvala da ne ispadnem stvarno bedak pred čovjekom...
meni je drago da gost odlazi sa smiješkom ali ima rijetkih koji odu a da se niti ne pozdrave ti spadaju000,1% i dobiju pored svog prezimena Dead  
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 18:53
Budleja - ona tamna je prekrasna. Jesi li ono rekla da ima i žuta ?

Kućica i okruženje odiše mirom. Eto i sama kažeš da se ta tišina rijekto naruši. Osjete to ljudi zato se mnogi rado vraćaju.

Šetala sam tvojim dvorištem i imala osjećaj da je počeo moj godišnji. Samo malo, malo dalje od tebe!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 19:41
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Budleja - ona tamna je prekrasna. Jesi li ono rekla da ima i žuta ?

Kućica i okruženje odiše mirom. Eto i sama kažeš da se ta tišina rijekto naruši. Osjete to ljudi zato se mnogi rado vraćaju.

Šetala sam tvojim dvorištem i imala osjećaj da je počeo moj godišnji. Samo malo, malo dalje od tebe!
da ima tamnu svijetlo roza,bijelu i žutu...zadatak mi je nabavit još bijelu i tu žutuLOL 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 19:44
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

Originalno poslano od člana dada28 dada28 napisao:

Nemam gliciniju, pa ti na žalost ne znam reći. Baš mi se svidjelo kako ti je napravila hlad, a mogu si misliti kako je lijepo kad procvijeta. Ona spika oko ljetovanja kod Latane...možemo mi i kod tebe, i kod tebe je jako lijepo. Osobno, više volim mirna mjesta i plaže. Tko zna, možda od te naše zezancije stvarno nešto ispadne. [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />

pa gle ja sam od mora 2min a u sezoni nigdje nije mirno nema teorije da nađeš mjesto za osamu,kad dođe 15.09 odu gosti s klincima za školu pa počinje mirniji period mislim gosti koji vole mir tada je najljepše..more toplo a vani nije prevruće a mir ti remete samo hrpa ptica pjevica..eto ako ikad poželiš slobodno dođi ja sam ipak vlasnica kuće pa valjda ja diktiram cijene[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" /> pa mogu imat popust za "svoje forumovce"...ali definitivno treba se vidjeti Brač.. nećete vjerovat ali Lantana i ja imamo nazvane identično apartmane [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" /> eto šta ti je povezanost..ako oš vidjet kako izgledaju poslat ću ti na pp moju web stranicu da vidiš kako izgledaju..

draga ako želiš možeš i meni poslati na pp svoju stranicu?Mi doduše imamo vikendicu u Istri ali zašto ne vidjeti i nešto drukčije
a cvijeće je super,samo oni ostići i ono ljubičasto neki sukulent.... ajme
znaš ..dok nisam srela MM bila sam samo na Murteru gdje nam je bila viksa ali uz njega na jedrilici sam obišla dosta toga pogotovo otoka koje nebih baš posijetila da sam išla autom..imaš pravo treba sve vidjeti..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 19:47
e onaj rasadnik je stara cesta Tribunj -Vodice ..ma odma nadomak vodica uz cestu,vlasnici su Mira i Tome divni ljudi svaki dan su ti tamo ali sad kad padne sunce imam mobitel pa ju moš nazvati da vidiš kad ona dođe tamo..dat ću ti broj ako oš Wink
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 19:08
za 10 sismile79
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 21:09
Hajmo Duda sad novi malo slikica da vidimo još tvoje ljepotesmile64
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 22:11
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Hajmo Duda sad novi malo slikica da vidimo još tvoje ljepotesmile64
ma kod mene ti malo toga cvate ..al poslikat cu da vidite
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 16:59
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 17:07
cvijeće je famozno sve redom, ali oduševila me cikasica..fantazijaClapSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 17:17
je cikasica je krasna a ova druga mora da je muška baš me zeza..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 17:20
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

bok Gi ,mačak mi se popišo u kale mater mu njegovu dlakavu isprala sam teglu ali ništa onda sam ju izvadila iz tegle otresla zemlju i zasadila u vrt..ndam se da će preživjeti..bavim se ozbiljnom mišlju da prvi put nekog ubijem...susjedinog mačka jer me je.. 365 dana ..piša po mom cvijeću al neće u svom vrtu..gad
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.