Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtna bajka
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtna bajka

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 69>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 12:52
ma bajka je u kući i oko nje!
predivna ti je ružica i plumbago i bungevila, ma neću više izdvajati!Tongue
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 11:43
Upisujem se u posetioce  Wink i javno priznajem da sam od onih koji jos uvek veruju u bajke Embarrassed! Tvoja je ispunjena lepim cvecem!
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 14:16
[/IMG]

[/IMG]
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 14:10
Da se ne bi toliko divile ovom draču evo moje bungevilije koja me jako obradovala ponovnom cvatnjom .

[/IMG]

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 11:39
Originalno poslano od člana stefkaja stefkaja napisao:

kod tebe je sve divno...sve cvate pa čak i korov..smile96

Upravo bi tako nekako glasio i moj komentar!Big%20smile
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 10:30
Da,Andrea,to jako sliči daturi,možda i jesu ali neke divlje jer ja sam ih vidjela po našem polju .Raste kao korov i izgleda da je to moj svekar donio sjeme što mu se streslo u cipele pa kad je doma stresel cipelu tak se to samo zasijalo .
Inače,ja to prije nikad nisam imala u vrtu.Znam da postoje lijepe ,bijele dature sa malo večim cvijetom od ovog.Izašlo je toga puno više na proljeće iz zemlje,ali ja sam počupala sve osim tog jednog .
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 10:29
Dvobojna ruža je prekrasna.
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 23:40
Štefice, zar taj korov nisu dature? Pogledaj malo, meni baš jako sliči na taj cvijet!!! Wink
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 22:52
Originalno poslano od člana stefkaja stefkaja napisao:

kod tebe je sve divno...sve cvate pa čak i korov..[IMG]smileys/emot15.gif" align="absmiddle" alt="smile96" />

Mora da procvate milom ili silom ,inače ,ode glava .
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 22:45
kod tebe je sve divno...sve cvate pa čak i korov..smile96
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 22:11
Originalno poslano od člana Athena Athena napisao:

Jel se plumbago može razmnožiti reznicama?

Athena,nisam još probala mada sam bila dobila jednu reznicu sa puštenim korjenčićima ali mi se bila uništila tako da sam si kupila na placu plumbaga koji je već cvao.
Hvala svima na posjeti mog vrta .

Evo još malo novih slikica.
Verbena
[/IMG]

[/IMG]

Mirisna ruža Double Delight.
[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

Ovo je zapravo neki korov koji je sam niknuo u mom vrteku .Pustila sam ga da raste.Pa, nije ni tak loš.

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 21:03
Plumbago je prekrasan, koje plavetnilo...
život je more
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 19:26
Jel se plumbago može razmnožiti reznicama?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 19:24
Svo cvijeće ti je prekrasno<>smile99
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 21:47
plumbago je super...  
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 21:04
Plumbago je baš smile89 ja sam još u iščekivanju cvjeta s svojeg.
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 20:41
Sobno cvijeće u verandi.
[/IMG]

[/IMG]

Znam da sam ga več stavljala,ali moram još jer me očarava to plavetnilo.
Plumbago
[/IMG]

Perunoka i carsko oko.

[/IMG]

Na vrh
marijankica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 152
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 14:09
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 20:27
Hvala ti ,Flavia kaj si me ispravila .
Ja stalno motam te ostiče i gazanije.Dosta su mi slični .
Znači gazanije su trajnice,a ostići jednogodišnje ?
Ma,oba dvoje mi je lijepo .
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 15:03
Štefica, kak ti je krasno u vrteku smile57! Odlično!  smile72Gladiola je baš posebne boje (moje omiljene) i kleoma mi se jako dopada, a i tvoje su "gazanije" odlične, samo kaj nisu gazanije nego ostići Wink(osteospermum). Mislim na ovo..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.