Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 69> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije me dugo bilo u tvom bajkovitom dvorištu, a sada vidim puno lijepih cvjetića.
Meni su i pelargonije i petunije prekrasne. Grčki ( ili kineski)oleander je nešto što stavljam na spisak, definitivno. A tek daturaaaa
![]() I cleome idu na spisak, imala sm ih jedne godine, ali su kasno procvale i nisam uspjela uloviti sjeme.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Super,super, sve super, bajkovite slike su famozne.
Cleoma je divna
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma ja sam svoje rekla za tvoje cvijeće sve me oduševljava
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Baš mi je drago da šetate mojim vrtom i puno hvala Rosa2,Otok,Kat-rea,Korijenko,Baka,Niho
![]() Rosa 2,drago mi je da se tebi i tvojoj curici sviđa moja snjeguljica.Nabavi joj snjeguljicu pa nek i ona ima svoju malu vrtnu bajku. Šaljem joj jednu veliku ![]() Otok,kleome su i mene oduševile ove godine,stvarno su čarobne. Kod tebe če na moru još i duže cvasti . Kat.rea,dature su jako lijepe ali njihov cvijet jako kratko traje,a trubama cvijet traje puno duže. Al zato se i veli -što je lijepo kratko traje- ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasno cvijeće, lijep i uredan vrt kao da sam ušla u cvijetnu bajku
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Prekrasno cvijeće, ali ipak bih izdvojila cleomu i naranđastu daliju.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno Štefice, ali kad gledam ove vaše pitare (tegle) stalno se pitam ma kud sve to strpate zimi, svaka čat
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Prekrasno cvijeće i super uređeni vrt!! Datura je fenomenalna!!!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hvala svima na posjeti . Lantana,to ti i je največi problem.Sve se prek ljeta vani jako razraste ,a onda na jesen treba uvuči u nutra. Nešto imam jednogodišnjih koje bacim, a ostalo uvučem u kuču,nešto u verandu ,a nešto u sobe i hodnik. Več sam prošlu godinu nagovorila MM da bacimo stari dvosjed samo da bi ja imala gdje smjestiti svog adama preko zime. Nije baš bio oduševljen jer sam se ja htijela riješiti starog dvosjeda iz njegovih momačkih dana ,samo zbog "nekakvog bilja" ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Krasno cvijeće,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opet malo da prošetam i samo gledam u tvoje cvijeće .koje me stvarno opije ne mogu nekad neki cvijet da se nagledam-prekrasno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Bergenia i Niho
![]() I ja uživam gledati sve vaše vrteke ,a ovo se kod mene več počelo sve dosta sušiti. Ja zaljevam ali ipak ova vručina čini svoje. Da bar padne malo kiše i da bar malo zahladi ![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Vec sam se navukla na cleome u vrtu od SilveK
![]() ![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
neznam više ni šta bi rekla za tvoje cvijeće .....ma divna ti i tvoje cvijeće
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja svrath da pohvalim tvoju bajkovitu bastu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
lijepo, cvijetno
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Marijankica, Zvrk, Niho, Gioiaa, Bromelija na posjeti
![]() Bit će uskoro novih slikica. Sada vani kiša pada i sve mi lijepo zaljeva pa če sve živnuti poslije ovih vručina i ja ču imati što slikati ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |