Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 69> |
Korisnik | |
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma bajka je u kući i oko nje!
predivna ti je ružica i plumbago i bungevila, ma neću više izdvajati!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Upisujem se u posetioce
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Upravo bi tako nekako glasio i moj komentar!
![]() |
|
![]() |
|
Da,Andrea,to jako sliči daturi,možda i jesu ali neke divlje jer ja sam ih vidjela po našem polju .Raste kao korov i izgleda da je to moj svekar donio sjeme što mu se streslo u cipele pa kad je doma stresel cipelu tak se to samo zasijalo
![]() Inače,ja to prije nikad nisam imala u vrtu.Znam da postoje lijepe ,bijele dature sa malo večim cvijetom od ovog.Izašlo je toga puno više na proljeće iz zemlje,ali ja sam počupala sve osim tog jednog ![]() |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Dvobojna ruža je prekrasna.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Štefice, zar taj korov nisu dature? Pogledaj malo, meni baš jako sliči na taj cvijet!!!
![]() |
|
![]() |
|
Mora da procvate milom ili silom ,inače ,ode glava ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
kod tebe je sve divno...sve cvate pa čak i korov..
![]() |
|
![]() |
|
Athena,nisam još probala mada sam bila dobila jednu reznicu sa puštenim korjenčićima ali mi se bila uništila tako da sam si kupila na placu plumbaga koji je već cvao. Hvala svima na posjeti mog vrta ![]() Evo još malo novih slikica. Verbena ![]() ![]() Mirisna ruža Double Delight. ![]() ![]() ![]() Ovo je zapravo neki korov koji je sam niknuo u mom vrteku .Pustila sam ga da raste.Pa, nije ni tak loš. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Plumbago je prekrasan, koje plavetnilo...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Jel se plumbago može razmnožiti reznicama?
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
plumbago je super...
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Plumbago je baš
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti ,Flavia kaj si me ispravila
![]() Ja stalno motam te ostiče i gazanije.Dosta su mi slični . Znači gazanije su trajnice,a ostići jednogodišnje ? Ma,oba dvoje mi je lijepo ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |