Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 243> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Mimi46, lovorvisnja nesto takvo sam ja dobila lani od frendice i rekla je da se zove vegeta.makar nema ni miris ni okus na vegetu
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
LovorVisnja ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 123 |
mislim da je ista.
Da li jeto nesto ljekovito? |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
...ja ove godine donijela isto tu biljčicu od susjede ali neznam kako se zove...jeld da je ista biljčica...
|
|
![]() |
|
LovorVisnja ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 123 |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Meni to liči na streptocarpellu.
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Listom podseca na visnju ili tresnju ;)
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Evo me opet s pitanjem - što je ovo? Niknulo je negdje u ožujku i do sada naraslo više od metra.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
@kaktus - to je delosperma cooperi
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
@kaktus, evo naziva:pustinjska-ruža-carpobrotus-acinaciformis
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
samiloti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 146 |
kaktus to ti je delosperma, ili pustinjska ruža
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Nata4 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 10 |
Da da, ageratum je kupila sam ga danas pa mi je teta na placu rekla kako se zove :)
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Možda ageratum??? Slika je mala pa se baš ne vidi najbolje....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Nata4 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 10 |
Pozdrav, zna li netko koji je ovo cvijet? Na ovaj pokraj kadifice mislim.
http://postimg.org/image/jmeb03lg5/ - ![]() |
|
![]() |
|
Dadinice puno hvala
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Alstroemeria.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |