Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori | Stranica <1 375376377378379 407> |
Korisnik | |||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|||
Sponzorirani linkovi | |||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Bebolina, prelijepi su.....
Moje su napale štitaste uši i danas sam ih oprala u alkoholu , sve uši skinula, stavila u novu zemlju ( perlit i zemlja) u nove lonce, otkinula bolesne listove, odrezala vrhove, rane namazala medom i sada što im bude... Ne znam kako im dalje pomoći.... |
|||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|||
alapas
Novo sjeme Pridružen: 10 Lipanj 2014 Lokacija: vrbovec Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Bebolina,adeniumi su |
|||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Bebolina adeniumi su ti veličanstveni, prelijepi, predivni...
Bugice...bravo za tvoje adeniume, i oni su otišli uživati sa tobom u južne krajeve, a svojim rastom će ti zahvaliti za pažnju koju im pružaš!
|
|||
|
|||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Hvala, draga temzi - morali su na godišnji silom prilike... ... da ne bi bilo plivanja dok me nema.
|
|||
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Bravo, Bugice! Ti ništa ne prepuštaš slučaju.
|
|||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|||
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
prekrasan
|
|||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Hvala, Andina - prepoznaješ svog-mog bucu?
stefice, prekrasni su tvoji adeniumi i veliki i mali!
|
|||
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Gledam zadivljeno tvoje adeniume i ne pišem ništa jer bih se morala ponavljati. Naprosto je nevjerojatno kako tebi adeniumi napreduju! Ovaj na zadnjoj slici ima izvrstan raspored grana, a o kaudeksu i cvjetanju da ne govorim. Još jednom, moj naklon!
Kod mene još ni c od cvijeta.
|
|||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|||
Alma.M.
Već proklijao Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Pinus fantastičan je, pretpostavljam da ovaj nije pinciran i da je jako visok?
Nego opet ja imam nekih problema, kupila sam adenium iz reznice i danas ga izvadila iz supstrata, istuširala sam ga i izgleda sa tušem zagrebala po korjenu pa sad ima dvije ozljede. Ne znam koliko dugo ga smijem držati vani da mi ne krepa, dosta duboko je zagreban. Našpricala sam ga cijelog fungicidom vani je u hladovini i sad sam u nedoumici kada ga staviti u supstrat? Korjen je inače zdrav nema truleži i izgleda jako zanimljivo pa sam opet u nedoumici da li da ga podignem za koji centimetar? I s druge strane |
|||
Alma.M.
Već proklijao Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: HR Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Bebolina ova kombinacija mi se jako sviđa, jesu to na jednoj biljci i bijeli i žuti cvijet?
|
|||
Alma.M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Svaka čast Bugice na trudu, lijepi su ti adeniumi a bit će još ljepši sad kad se nauživaju dalmatinskog sunca. Ja sam svoje dobro udomila kada sam bila na ljetovanju šogorica se brinula o njima i svi su živi i zdravi, jedan mi je ful napredan mjerila sam ga prije ljetovanja i nakon ljetovanja izrastao je u 10 dana 3 cm i to bez prihrane samo je vodu dobivao i bio na suncu.
|
|||
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Niti slučajno nebi rezao grane i probao
formirati ljepšu krošnju prije nego formira-zadeblja kaudeks. Osim ove označene. Krošnja puna lišća je potrebna da zadeblja kaudeks. Prezimljavanje klasika, prozorska polica,
ispod nje radijator a kroz prozor puno sunca. |
|||
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Andina bitno
su drugačiji uvjeti u kojima uzgajamo adeniume. Moji se prže na suncu tokom
cijelog dana a tvoji na balkonu dobiju par sati sunca dnevno. To je bitna razlika. Ne mogu
dovoljno naglasiti koliko je sunce važno kod uzgoja adeniuma. |
|||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Also , definitivno , ja nemam srece ! I ova zadnja 3 sjemena koja sam posadila nisu
uopce izasla van ! To je sad bio neznam koji pokusaj ! Jos cu jednom raskirati , kupiti sjeme u Njemackoj i ako onda vise nebude nista , odustati cu ! Pinus , ti si EXPERTE na tom podrucju , cestitam ti od ! |
|||
Alma.M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Pinus puno puno hvala! Valjda će preživjeti moj tretman.
"Niti slučajno nebi rezao grane i probao formirati ljepšu krošnju prije nego formira-zadeblja kaudeks. Osim ove označene. Krošnja puna lišća je potrebna da zadeblja kaudeks." Hahaha kao da si znao da sam ih htjela porezati jer mi se nikako ne sviđa kako su grane formirane ali neću ih dirati sad . |
|||
Odgovori | Stranica <1 375376377378379 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |