Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 372373374375376 381> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam danas posadila ostatak flanaca paradajza. Konačno je sunčano...
Je li netko zna ima li na forumu tema o herbariju? Tražim, ne mogu naći... Da ne poduplam otvarajući novu. Konkretno, radi se o livadnim biljkama i cvijeću.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..pozdrafček vrijednim povrtlarkama..već sadite van rajčice...a moje još rastu..male buhice..:)
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja još čekam da malo otopli zemlja,
poslije ovih kiša se nadam da ćemo uspjeti posaditi rajčicu, a do tada neka rastu... |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam neke svoje buhice posadila van.. |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I sad su nažalost te buhice platile životom, ovaj hladni vjetar ih posušio i smrznuo.. |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja nisam jos na ovim uzasnim kisama da se presadnice sade vani.pa ja bih se zaledila vani preko noci,kamoli moji mali paradajzici.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustili nije bilo tako hladno pred nekoliko dana, a onda je nastupila najgora noćna mora od vremena.. |
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jučer sam išla posaditi malo paprika koje sam kupila na placu.bile su jeftine pa sam odlučila posaditi ih.dok sam sadila počela je kiša koja pada i sada,a moji flanci,posuda,motika i sve u vrtu.ne mogu do njih.gredice su mi jače uzvišene,a voda je na stazama do gredice.baš me zanima šta će od toga svega biti.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajči, ništa kao i kod mene... Srećom pa nisam sve flance posadila van... |
|
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nekako nam baš i nije krenulo ove sezone... ... meni je cikla nekako najjadnija a ona mi je među najvažnijim povrćem. Izgleda da ću morati ponoviti radnju. Flance još ne nemjeravam posaditi van, kod mene je ipak još malo previše brrrr...
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vece curke da vam javim kod nas u srednjoj Bosni poplave uzas,rijeke iz korita se izlile,sad preko najvisih mostova prelaze valovi.ode basta i sve po vrtu u vraga.kakvo je kod vas stanje kacunak javlja i ostale koje ste u Hrvatskoj?
|
|
Seneka |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je žao ljudi koji su izloženi tim nedaćama, kao da nam nije dosta jada sa svime oko nas.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad je duplo gore od juce,rijeke se izlile po svuda,samo da niko ne strada sve ce se nadoknaditi ostalo.
|
|
Seneka |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod nas još zasad nema poplave, ali već nekoliko dana puše užasan sjeverac... Ne znam što bih rekla, nemam više ni što reći, pun mi je kufer svega... Ne znam bi li se ljutila, psovala ili plakala.. |
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nista od toga smirit se sve je od Boga. |
|
Seneka |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke moje, što reći? Katastrofa od vremena i proljeća. Meni se samo paradajz drži kako treba. Sve ostalo ili sredila kiša ili ponjupali puževi.
A najavljuju noćas olujni vjetar... strah me da nam ne digne krov. Već su ploče poprilično stare i jednu je već prošle godine urušio na balkon...
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je to Bugice moze biti i gore,basta manje vise mada je i to enormna steta.Ipak sve se nekad nadoknadi,a izgubljen zivot ne moze zato misliti sad na to.sretno nam svima.
|
|
Seneka |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E cure, cure kaskamo za svijetom. Tamo se razvile tehnike koje se bore protiv kiše, tuče i puževa.
Bez tučobrana ništa. U italiji su svi voćnaci pod mrežama. |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da mi je ovakav povrtnjak... Kako uredno, lijepo, toplo, ne gaziš po blatu... i još imaš zaštitu od kiše, tuče i ostalih možebitnih vremenski nepogoda...
|
|
Odgovori | Stranica <1 372373374375376 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |