Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 372373374375376 381>
Korisnik
Poruka
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2014 u 15:48
I ja sam danas posadila ostatak flanaca paradajza. Konačno je sunčano...

Je li netko zna ima li na forumu tema o herbariju? Tražim, ne mogu naći... Da ne poduplam otvarajući novu. Smile Konkretno, radi se o livadnim biljkama i cvijeću.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2014 u 21:39
..pozdrafček vrijednim povrtlarkama..već sadite van rajčice...a moje još rastu..male buhice..:)

Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2014 u 21:52
Ja još čekam da malo otopli zemlja,
poslije ovih kiša se nadam da ćemo uspjeti posaditi rajčicu, a do tada neka rastu...
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2014 u 22:31

Ja sam neke svoje buhice posadila van..LOL

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 15:56

I sad su nažalost te buhice platile životom, ovaj hladni vjetar ih posušio i smrznuo..ConfusedOuch

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 16:23
Ja nisam jos na ovim uzasnim kisama da se presadnice sade vani.pa ja bih se zaledila vani preko noci,kamoli moji mali paradajzici.Disapprove
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 16:33
 Pustili nije bilo tako hladno pred nekoliko dana, a onda je nastupila najgora noćna mora od vremena..Ouch

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 19:40
jučer sam išla posaditi malo paprika koje sam kupila na placu.bile su jeftine pa sam odlučila posaditi ih.dok sam sadila počela je kiša koja pada i sada,a moji flanci,posuda,motika i sve u vrtu.ne mogu do njih.gredice su mi jače uzvišene,a voda je na stazama do gredice.baš me zanima šta će od toga svega biti.

-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 20:03

Ajči, ništa kao i kod mene...Ouch Srećom pa nisam sve flance posadila van...

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 21:31
Nekako nam baš i nije krenulo ove sezone... Confused... meni je cikla nekako najjadnija a ona mi je među najvažnijim povrćem. Izgleda da ću morati ponoviti radnju.  Flance još ne nemjeravam posaditi van, kod mene je ipak još malo previše brrrr...
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 23:26
Vece curke da vam javim kod nas u srednjoj Bosni poplave uzas,rijeke iz korita se izlile,sad preko najvisih mostova prelaze valovi.ode basta i sve po vrtu u vraga.kakvo je kod vas stanje kacunak javlja i ostale koje ste u Hrvatskoj?

Seneka
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 00:30
Baš mi je žao ljudi koji su izloženi tim nedaćama, kao da nam nije dosta jada sa svime oko nas.Cry
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 09:20
Sad je duplo gore od juce,rijeke se izlile po svuda,samo da niko ne strada sve ce se nadoknaditi ostalo.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 09:40

Kod nas još zasad nema poplave, ali već nekoliko dana puše užasan sjeverac... Ne znam što bih rekla, nemam više ni što reći, pun mi je kufer svega...OuchOuch  Ne znam bi li se ljutila, psovala ili plakala..

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 10:53
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Kod nas još zasad nema poplave, ali već nekoliko dana puše užasan sjeverac... Ne znam što bih rekla, nemam više ni što reći, pun mi je kufer svega...OuchOuch  Ne znam bi li se ljutila, psovala ili plakala..

Nista od toga smirit se sve je od Boga.

Seneka
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 12:00
Curke moje, što reći? Katastrofa od vremena i proljeća. Ermm Meni se samo paradajz drži kako treba. Sve ostalo ili sredila kiša ili ponjupali puževi. 
A najavljuju noćas olujni vjetar... strah me da nam ne digne krov. Već su ploče poprilično stare i jednu je već prošle godine urušio na balkon...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 12:04
To je to Bugice moze biti i gore,basta manje vise mada je i to enormna steta.Ipak sve se nekad nadoknadi,a izgubljen zivot ne moze zato misliti sad na to.sretno nam svima.Smile

Seneka
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 17:19
E cure, cure kaskamo za svijetom. Tamo se razvile tehnike koje se bore protiv kiše, tuče i puževa.
Bez tučobrana ništa. U italiji su svi voćnaci pod mrežama.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 17:20

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 17:59
Da mi je ovakav povrtnjak... smile93Kako uredno, lijepo, toplo, ne gaziš po blatu... i još imaš zaštitu od kiše, tuče i ostalih možebitnih vremenski nepogoda...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 372373374375376 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,594 sekundi.