Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 369370371372373 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2014 u 17:51
uvijek me oduševljavaju tvoje slikice.najljepši su kamenjari koje napravi priroda potpomognuta ljudskom rukom.kod mene u širokoj ravnici to mi nebi uspjelo ni za 100 godina
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2014 u 23:16
kod tebe je uvijek divno smile76
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2014 u 23:24
lijepo je u ovo vrijeme, kada naši vrtovi miruju pod injem i maglom,vidjeti tvoj lijepi vrt i osjetit toplinu i ljepotu tvog otoka.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2014 u 14:02

Pravi prirodni vrt sa jakom dragom i vrijednom vrtlaricom !!! 

Da imaš male tabelicima (iako to tebi netreba ) s nazivima, namjernik u tvom vrtu bi pomislio da je u nekom arboretumu !!  Jer ja jesam uživala u šetnji tvojim vrtom kao da sam u razgledavanje pravom arboretuma !!  Lijepi pozdravčić ostavljam !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1331
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2014 u 15:10
I meni je ova slika prekrasna!
Odmah mi ugrije Heart!
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 14:03

Otočiću pa di si ti?
Fališ mi već, a proljeće je kod tebe sigurno već stiglo.
Daj nam koju novu sliku da i mi uživamo  smile143!
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2014 u 12:41
Evo i meine malo k tebi ! Prekrasno je sve , zaljubljena sam u ove "kamene" otocice s cvijecem !

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2014 u 11:42
Drage moje, ja vam ništa ne stignem. Pogledam nove sličice tu i tamo i to je sve.

Zime kod nas nije do sada ni bilo, ali je jedna orkanska bura još u 11. mjesecu dobro poharala jedan dio vrta koji je najizloženiji buri.  Otpalo je sve lišće sa grmova koji su već dugo godina posađeni, da li će se uopće oporaviti vidjet ću sada. Heuchere nemaju ni jedan jedani listić, za njih mi je baš žao.
Ostalo je u redu, narcise i zumbuli cvjetaju, ostići isto, tu i tamo poneka gazanija. Moram poslikati.

Sukulenti zato uživaju ove zime. Evo nekoliko slika onih što su po dvorištu. Unatoč puno kiše i oni po vrtu i brdu se dobro drže, slike slijede kad počupam travu oko njih.

Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2014 u 11:50
predivni su ti sukulenti, kad god pogledam neke od mojih sjetim se tebe smile79
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2014 u 23:08

I ja isto  Smile, prekrasni su !
Heuchere će ti vjerojatno potjerati nove listove.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 09:02
Pozdrav, dugo te ni bilo.....i meni su jedne zime heucere bile grozne i ćelave, za iskopat i bacit. One se tako lijepo oporave, pravi su borci.
Čekamo cvijetne slike.....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 12:09
Evo i cvjetnih slika, nisu baš tipične za veljaču, ali ova zima je takva. Iako, kakva god da je zima, narcise smo uvijek brali za Dan žena.

Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 12:41
smile161 tebe je uvijek užitak posjetiti smile79
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 13:06
lijepo i neobično vidjeti procvale ruže i šafrane.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 14:28
Blaga zima u tvom vrtu je gotovo izjednačila godišnja doba smile64
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 710
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2014 u 15:41
kao sto rece nona sukulenti su predivni i kad pogledam moje tj tvoje  uvjek se tebe sjetim   brzo cupaj travu   da vidimo jos slikica
JELENA FRANIC
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2014 u 17:01
Uživala sam u šetnji tvojim kamenjarom
sukulenti su predivni i šafrani u kombinaciji sa ostićima
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2014 u 17:48
Posjetila sam te,i uživala u tvojem vrtu.
Sukulenti,uživaju u blagoj klimi tvoj otoka,a i ostale ranilice cvijetaju u prekrasnum bojama.
smile64
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2014 u 19:03
Tvoji cvjetići su prekrasni, uživaju u toplini i suncu, a ovaj ljubičasti ostić kod tebe cvjeta već sad (a možda nije i prestao) a kod mene jedva i u šestom mjescu. Svima tko živi na moru moramo zaviditi što imaju prekrasnu i toplu klimu. smile55
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2014 u 19:14

Prekrasno, zima i kod nas blaga, ali ni slično tvojoj raskoši!

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 369370371372373 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,472 sekundi.