OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 369370371372373 374> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uvijek me oduševljavaju tvoje slikice.najljepši su kamenjari koje napravi priroda potpomognuta ljudskom rukom.kod mene u širokoj ravnici to mi nebi uspjelo ni za 100 godina
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kod tebe je uvijek divno
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
lijepo je u ovo vrijeme, kada naši vrtovi miruju pod injem i maglom,vidjeti tvoj lijepi vrt i osjetit toplinu i ljepotu tvog otoka.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Pravi prirodni vrt sa jakom dragom i vrijednom vrtlaricom !!! Da imaš male tabelicima (iako to tebi netreba ) s nazivima, namjernik u tvom vrtu bi pomislio da je u nekom arboretumu !! Jer ja jesam uživala u šetnji tvojim vrtom kao da sam u razgledavanje pravom arboretuma !! Lijepi pozdravčić ostavljam !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1331 |
I meni je ova slika prekrasna!
Odmah mi ugrije
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Otočiću pa di si ti? Fališ mi već, a proljeće je kod tebe sigurno već stiglo. Daj nam koju novu sliku da i mi uživamo ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Evo i meine malo k tebi ! Prekrasno je sve , zaljubljena sam u ove "kamene" otocice s cvijecem !
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Drage moje, ja vam ništa ne stignem. Pogledam nove sličice tu i tamo i to je sve.
Zime kod nas nije do sada ni bilo, ali je jedna orkanska bura još u 11. mjesecu dobro poharala jedan dio vrta koji je najizloženiji buri. Otpalo je sve lišće sa grmova koji su već dugo godina posađeni, da li će se uopće oporaviti vidjet ću sada. Heuchere nemaju ni jedan jedani listić, za njih mi je baš žao. Ostalo je u redu, narcise i zumbuli cvjetaju, ostići isto, tu i tamo poneka gazanija. Moram poslikati. Sukulenti zato uživaju ove zime. Evo nekoliko slika onih što su po dvorištu. Unatoč puno kiše i oni po vrtu i brdu se dobro drže, slike slijede kad počupam travu oko njih. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivni su ti sukulenti, kad god pogledam neke od mojih sjetim se tebe
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
I ja isto ![]() Heuchere će ti vjerojatno potjerati nove listove. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pozdrav, dugo te ni bilo.....i meni su jedne zime heucere bile grozne i ćelave, za iskopat i bacit. One se tako lijepo oporave, pravi su borci.
Čekamo cvijetne slike..... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
lijepo i neobično vidjeti procvale ruže i šafrane.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Blaga zima u tvom vrtu je gotovo izjednačila godišnja doba
![]() |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
kao sto rece nona sukulenti su predivni i kad pogledam moje tj tvoje uvjek se tebe sjetim brzo cupaj travu da vidimo jos slikica
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Posjetila sam te,i uživala u tvojem vrtu.
Sukulenti,uživaju u blagoj klimi tvoj otoka,a i ostale ranilice cvijetaju u prekrasnum bojama. ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Tvoji cvjetići su prekrasni, uživaju u toplini i suncu, a ovaj ljubičasti ostić kod tebe cvjeta već sad (a možda nije i prestao) a kod mene jedva i u šestom mjescu. Svima tko živi na moru moramo zaviditi što imaju prekrasnu i toplu klimu.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Prekrasno, zima i kod nas blaga, ali ni slično tvojoj raskoši! |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 369370371372373 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |