Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ljiljani - Lilium
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ljiljani - Lilium

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 64>
Korisnik
Poruka
irenaidani View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 817
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 23:53
Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

Evo prvog cvijetića kod meneThumbs%20UpObičan narančasti azijat,na slici je bio crveni,zato sam ga uzela ali volim ga bez obzira na toHeart

ooooooo kako je divan!!!!!!!!smile93
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 09:41
blue sky,irena smile79
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 22:54
moji ljiljani koje sam posadila još u ožujku izbijaju van iz zemlje..tako im se veselim..možda sam ih malo preduboko posadila, ali neka, narast će oni, samo da mi procvatu ovog ljetaSmile
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 497
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 15:47

Tea divna je boja iako si htjela crveni!

evo i mog prvog djeteta iz tegle uzgojenog na balkonu, svako malo ga izađem pogledati

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 17:02
Prekrasan je.
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 17:48
hvala:) to mi je prvi put da sam probala sa sadnjom u tegle, bas sam bila sretna kad sam vidjela pupoveApprove
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 18:28
Originalno poslano od člana kikach kikach napisao:

hvala:) to mi je prvi put da sam probala sa sadnjom u tegle, bas sam bila sretna kad sam vidjela pupoveApprove

Baš sam sretna kad vidim da još nekome polazi za rukom uzgoj ovih ljepotana iz tegle.Kolko god da je njima najbolje u vrtu,sretna sam kad ih vidim u teglama,to je samo znak da ne odustajemo od njihHeartkikach,prekrasan ti je smile126  i želim ti još puuuuno puno takvihWinkDrago mi je da ti se moj sviđa smile78
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 18:33
Originalno poslano od člana kikach kikach napisao:

Tea divna je boja iako si htjela crveni!

evo i mog prvog djeteta iz tegle uzgojenog na balkonu, svako malo ga izađem pogledati

Morala sam se vratiti na ovaj postEmbarrassedOvo rečenica me jako dirnula pogotovo zato jer i ja ljiljane zovem svojom dječicom Hug Držim ti fige da budeš zadovoljna i sretna sa svojimaWink
Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 540
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 21:02
Prvi koji mi je ove godine procvao.

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 21:17
krasan žuti,
moj još ne cvjeta. Lani sam posadila dvije lukovice i obje nikle i cvjetale. Ove godine te dvije su narasle puo, puno višlje, imaju pupove, a pored njih ima i malih tankih izdanaka novih ljiljana, valjda se razmnožio.
Lišće mi napada neka crvena buba i jede ha i za sobom ostavlja crne nakupine...
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 21:27
matilda,ljepa zuta boja Takvog azijata nemam
Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 540
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 22:03
moon i tea hvala!
Moon brzo ubij te bube, one su mi uništile madonine ljiljane, koje pokušavam zadnjih nekoliko godina spasiti, ali bez uspjeha.Cry
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 22:18
kikach, matildaThumbs%20UpClap
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 23:01
matilda...danas sam ih, a i ovih par zadnjih dana rukom skidala, a kako sam ruže špricala pripravkom od kopriva i ljiljane sam dobro našpricala. Ako ne uspije, uzet ću neku kemiju
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 10:23
moon,držim fige da uspijeEmbarrassed
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 10:58
cure prekrasni su vam ljiljani ClapClapClap
Pridružujem se veselju ljiljanoljubaca i mene je jučer razveselio moj ljubimac (isto u tegli), uh obožavam taj cvijet!
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 11:15
prekrasan ti je matildaThumbs%20Up
hvala Tea i Mari

pčelica ajd ga slikaj da i mi uzivamo!!Tongue
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 11:17
Originalno poslano od člana pčelica7 pčelica7 napisao:

cure prekrasni su vam ljiljani ClapClapClap

Pridružujem se veselju ljiljanoljubaca i mene je jučer razveselio moj ljubimac (isto u tegli), uh obožavam taj cvijet!

Znači,ima nas još koji ih imamo u tegli Počasti nas fotkama
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 11:43
evo
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2012 u 11:48
Vauuuu,mislim da i ja ovakvog imam.Krasan je
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 64>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.