Ljiljani - Lilium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 64> |
Korisnik | |
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
blue sky,irena
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
moji ljiljani koje sam posadila još u ožujku izbijaju van iz zemlje..tako im se veselim..možda sam ih malo preduboko posadila, ali neka, narast će oni, samo da mi procvatu ovog ljeta
![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Tea divna je boja iako si htjela crveni! evo i mog prvog djeteta iz tegle uzgojenog na balkonu, svako malo ga izađem pogledati
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasan je.
![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
hvala:) to mi je prvi put da sam probala sa sadnjom u tegle, bas sam bila sretna kad sam vidjela pupove
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Baš sam sretna kad vidim da još nekome polazi za rukom uzgoj ovih ljepotana iz tegle.Kolko god da je njima najbolje u vrtu,sretna sam kad ih vidim u teglama,to je samo znak da ne odustajemo od njih ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Morala sam se vratiti na ovaj post ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Prvi koji mi je ove godine procvao.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasan žuti,
moj još ne cvjeta. Lani sam posadila dvije lukovice i obje nikle i cvjetale. Ove godine te dvije su narasle puo, puno višlje, imaju pupove, a pored njih ima i malih tankih izdanaka novih ljiljana, valjda se razmnožio.
Lišće mi napada neka crvena buba i jede ha i za sobom ostavlja crne nakupine...
|
|
![]() |
|
matilda,ljepa zuta boja Takvog azijata nemam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
moon i tea hvala!
Moon brzo ubij te bube, one su mi uništile madonine ljiljane, koje pokušavam zadnjih nekoliko godina spasiti, ali bez uspjeha. ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kikach, matilda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
matilda...danas sam ih, a i ovih par zadnjih dana rukom skidala, a kako sam ruže špricala pripravkom od kopriva i ljiljane sam dobro našpricala. Ako ne uspije, uzet ću neku kemiju
|
|
![]() |
|
moon,držim fige da uspije
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
cure prekrasni su vam ljiljani
Pridružujem se veselju ljiljanoljubaca i mene je jučer razveselio moj ljubimac (isto u tegli), uh obožavam taj cvijet!
![]() ![]() ![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
prekrasan ti je matilda
![]() hvala Tea i Mari
pčelica ajd ga slikaj da i mi uzivamo!!
![]() |
|
![]() |
|
Znači,ima nas još koji ih imamo u tegli ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
evo
![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Vauuuu,mislim da i ja ovakvog imam.Krasan je
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |