Ksan & Bilje |
Odgovori | Stranica <1 35363738> |
Korisnik | |
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno ti je sve krenulo,samo sam prošetala.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je savršeno i lijepo okopano (mene to boli,jer ne stignem sve)
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve rascvjetano kod tebe,a i zgodna gošća
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej draga, pa i ja imam takvu gošću na jezeru, da nije to ta tvoja? Sve ti je jako lijepo, a vidim da imamo i jednake žute, duple tulipane.
|
|
Lipik
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe je stvarno raskos boja.....predivno!......
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve si lijepo posložila, krasno
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam na lijepim riječima Karmen, Osica, Jaca, Monna, Moon, Ljiljuš
Ajama ne stignem ni ja zato i jesu slikice samo cvijeća a ne cijelog vrta, ali polako nazire se kraj. Samo što onda mogu ponovno |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prava vrednica,imas ovde svega i svacega,moram pohvaliti kod tebe,a to sam videla na puno mesta,ono sitno kamenje koje si poslagala pored kaktusa,to tako lepo delujeeeeee,ja imam to ostalo od izgradnje kuce ali je previse sitno tako da ne stavljam jer ga posle dva zalivanja ne mogu naci,,i jos mi se bas svidja ona proletnja zvezda,pa onda tvoja basta vec puna povrca
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Ksan, lijepi su tvoji cvjetići. Baš si ih rasporedila ko nizove malih buketića.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Floksići izgledaju kao hrpa zvjezdica, zar ne?
A taj tvoj niski karanfilčić mi se baš sviđa, neobična boja. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad mi srce vadiš, znaš li to???
Moji su svi već prošli |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jednom veliko hvala svima koji su mi pomogli da imam ovako prekrasno cvijeće
|
|
|
|
Ksan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 35363738> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |