Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 58> |
Korisnik | |
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malo iz ptičje perspektive
![]() |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
alisa ove zelenkasta je pravi bombonček
![]() MermaidDreamer krasne su ti dejice ![]() |
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
bugic, šta je to u staklenoj, okrugloj tegli, to nije kora?
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
lantana hvala na pohvalama i tvoje su krasne i takve baš nemam,mogla bi ih držati na terasi ako je hlad i svjetlo a i malo jutarnjeg sunca im ne škodi samo ne kod stakla
|
|
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
volfsbane baš ti lijepo i zdravo izgledaju a i malih će biti
|
|
![]() |
|
alisa predivne su,takve mi još fale
|
|
![]() |
|
Mermaid Dreamer krasne su i ja imam dvije koje mirišu i jako bogato i dugo cvatu
|
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
mandevila, taj njihov miris totalno oduševi :) a i duljina trajanja cvijeta.
Mihi, hvala |
|
|
|
![]() |
|
Konačno i nešto korisno od Pink Twilight, lijepo je otvorila zadnji pup. Sve ostale je pobacala ili su bili deformirani.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Divne su vam dejice :) Ona moja zelena još uvijek cvijeta kao da je cvjet od plastike.I ona druga cvjeta već dugo a imam jednu kojoj cvjet traje po par mjeseci..Sad gledam nakupilo se toga dosta,a imala bih još nekih željica,ako bude prostora za skladištenje
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
potpuno te kužim, ali sam se nekako uspjela zaustaviti na 10 phala....ali to ne znaći ako se pojavi neki koji mi baš bude ono ![]() |
|
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ja ih imam oko 17-18 komada,od toga nekih 13 su phalovi.Imala sam i više,ali sam ih izgubila .Kupila sam jednom na akciji nekih 4-5 phalova ali su biili na pola mrtvi,spasila sam mozda dva-tri.Jos jednom sam uzela na akciji i tada sam spasila pola od ukopnog broja kupljenih.Tako da sada imam oko 13 komada.Imam želju za još neke i teško da ću ostati karakter kada mi nalete :)
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Bitno je samo pregledati korijenje, ako je zdravo, nema problema...i svakako presaditi odmah.
|
|
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
ja imam oko 80 deja :D
pčelica7 divan ti je phal,volim točkaste :) |
|
![]() |
|
pčelica oduševio me tvoj phal,tak je profinjeni,elegantni,nježni,zrači toplinom,pre,predivni
|
|
![]() |
|
Svaka čast!Ti imaš pravu cvjetnu oazu.Da imam više mjesta i ja bi ih imala puno više,ali nemam.Prozorske klupice sve su mi pune ,kupatilo takođe.U spavaćoj sobi i dječijim,neću da držim biljke,tako da tu ne mogu staviti ništa ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |