Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Orhideje i mesožderke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Falenopsis - Phalaenopsis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Falenopsis - Phalaenopsis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 58>
Korisnik
Poruka
MermaidDreamer View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MermaidDreamer Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2013 u 13:44
malo iz ptičje perspektive

Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mihi View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 115
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 12:03
alisa ove zelenkasta je pravi bombonček

MermaidDreamer krasne su ti dejice
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2013 u 23:19

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2013 u 23:26
krasne su
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2013 u 23:36
Hvala moon
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 08:00
bugic, šta je to u staklenoj, okrugloj tegli, to nije kora?
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
mandevila View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mandevila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 09:58
lantana hvala na pohvalama i tvoje su krasne i takve baš nemam,mogla bi ih držati na terasi ako je hlad i svjetlo a i malo jutarnjeg sunca im ne škodi samo ne kod stakla
Na vrh
mandevila View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mandevila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 10:02
volfsbane baš ti lijepo i zdravo izgledaju a i malih će biti
Na vrh
mandevila View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mandevila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 10:03
alisa predivne su,takve mi još fale
Na vrh
mandevila View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mandevila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 10:12
Mermaid Dreamer krasne su i ja imam dvije koje mirišu i jako bogato i dugo cvatu
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MermaidDreamer Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 12:38
mandevila, taj njihov miris totalno oduševi :) a i duljina trajanja cvijeta.

Mihi, hvala

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MermaidDreamer Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 12:43
Konačno i nešto korisno od Pink Twilight, lijepo je otvorila zadnji pup. Sve ostale je pobacala ili su bili deformirani.

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 12:57
Divne su vam dejice :)  Ona moja zelena još uvijek cvijeta kao da je cvjet od plastike.I ona druga cvjeta već dugo  a imam jednu kojoj cvjet traje po par mjeseci..Sad gledam nakupilo se toga dosta,a imala bih još nekih željica,ako bude prostora za skladištenjeLOL
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MermaidDreamer Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 13:32
Originalno poslano od člana alisa alisa napisao:

Divne su vam dejice :)  Ona moja zelena još uvijek cvijeta kao da je cvjet od plastike.I ona druga cvjeta već dugo  a imam jednu kojoj cvjet traje po par mjeseci..Sad gledam nakupilo se toga dosta,a imala bih još nekih željica,ako bude prostora za skladištenje[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />

potpuno te kužim, ali sam se nekako uspjela zaustaviti na 10 phala....ali to ne znaći ako se pojavi neki koji mi baš bude ono da neće u kolekciju (naravno, mora biti na popustu, jer sam ih sve kupila na popustima)
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 14:05
Ja ih imam oko 17-18 komada,od toga  nekih 13 su phalovi.Imala sam i više,ali sam ih izgubila .Kupila sam jednom na akciji  nekih 4-5 phalova ali su biili na pola mrtvi,spasila sam   mozda dva-tri.Jos jednom sam uzela na akciji i tada sam spasila pola od ukopnog broja kupljenih.Tako da sada imam oko 13 komada.Imam želju za još neke i teško da ću ostati karakter kada mi nalete :)
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MermaidDreamer Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 14:21
Bitno je samo pregledati korijenje, ako je zdravo, nema problema...i svakako presaditi odmah.
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2013 u 22:52
pridružujem se ekipi kupovanja na akcijiThumbs Up, ja sam u drugom mjesecu kupila dvije prezalivene po 9,90kn, vjerujte isplatilo se evo ova je otvorila dva nova cvijeta, a ovi donji traje od tada iako je i susnježica po njemu padala dok sam išla do auta, pušta i novi list

Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Mihi View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 115
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 15:49
ja imam oko 80 deja :D

pčelica7 divan ti je phal,volim točkaste :)
Na vrh
mandevila View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mandevila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 08:46
pčelica oduševio me tvoj phal,tak je profinjeni,elegantni,nježni,zrači toplinom,pre,predivni
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2013 u 08:56
Originalno poslano od člana Mihi Mihi napisao:

ja imam oko 80 deja :D

Svaka čast!Ti imaš pravu cvjetnu oazu.Da imam više mjesta i ja bi ih imala puno više,ali nemam.Prozorske klupice sve su mi pune ,kupatilo takođe.U spavaćoj sobi i dječijim,neću da držim biljke,tako da  tu ne mogu staviti ništaLOL Imam ja u planu za još neke deje,čim mi naleti dopunit ću kolekciju,ali tada ću morati da izbacim neke druge biljkeConfused
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.