Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 90> |
Korisnik | |
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasno cvijeće .....
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo ovako je prošao produženi vikend u Njivicama na Krku ( gdje sam još uvjek i pozdrav svima!) Bilo je pomagača a i puno posla. Subota je bila bez kiše pa smo bili vani a i nedjelju prije podne. Popodne smo bili u kući i radili neke druge stvari.
Pa da podjelim sa vama.
Najviše smo radili na ovom dijelu vrta gdje nam je pirika zadavala probleme i konačno to izgleda ovako. Posijana je i trava mada je dosta kasno za to
![]() ![]() Sin je pomagao farbati ogradu ali mu je bilo jako vruće kada je došlo sunce pa se dobro zaštitio
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
I ponešto procvjetalo u vrtu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo gore je
alcea scarlet o'hara - sljez
![]() ![]() ![]() ![]() najdraže djevojačko oko ( hvala curama moje ekipe)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nova bugica kraj one koja još ne mrda ( ovdje je dosta hlad pa valjda ipak hoće, neću je dirati) ![]() ![]() Presađen kalestemon je krenuo
![]() jacaranda napreduje
![]() U malom vrtiću ima svega po malo
![]() Na balkonima su viseće pelargonije zauzele svoje mjesto
![]() Ovo još čeka svoje mjesto
![]() ![]() A ovo je djelo mojih muških u malenoj konobici
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Pozdrav vrijednici na Krk. Kad ljeti dođem u Njivice osobno ću provjeriti kako biljke napreduju... ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() vrijedna si ti meni!Lijepo mi je posjetiti te,nauživati se ljepote,malo se odmoriti,nadisati mirisnog cvijeća i baciti oko na more.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Miro, molim te da mi kažeš, koja je ono biljka od klematisa druga prema gore. veliki listovi (5 komada) i crveni cvjetovi na vrećici ?Još da kažem, sve je lijepo, prekrasno......
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nataly, sve ćemo se jednom naći na Krku kod mene a i tvoja monarda je ovdje samo u važu, bojim se staviti je u vrt da joj ne bude presuho dok ne dođem sljedeći vikend, još je ona mala. Belina, draga susjeda iz Omišlja, eto vidiš koliko sam toga naprvila. U svemu tome moji pomagači su iskopali čitav red tvoje trave jer im nisam pojedinačno prstom pokazala. Ode travica ali će je biti na drugom mjestu pa će se i meni raširiti da je mogu preseliti ovdje. Hvala ti za nju!
Milice hvala na posjeti, vidiš zašto kasnim sa paketom
![]() alcea scarlet o'hara - sljez
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa lijepo ste se naradili, ali u učinjenom se može zaista uživati
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
čitam i ne mogu vjerovati kakve ideje padaju ljudima na pamet...odnijeti drvo
![]() bome svi ste bili vrijedni ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vrijedni, vrijedni ste bili svi i s pravom sada možete uživati u pogledu na odličan posao koji ste odradili! Sin se odlično snašao, kad bih bar ja mogla tako nagovoriti MM-a da se više pazi kada radi na suncu, ili kiši...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Miro što reći,prelijepooo.
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bravo za vrijednu ekipu
![]() Djevojačko oko je kod mene tek u malim pupoljcima.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kad se male ruke slože sve se može sve se može......................vrt je uredan, bogat, cvjetan......za svaku pohvalu!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bili ste vrijedni,a na kraju zadovoljni
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sve izgleda prekrasno, uredno i na svom mjestu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Bravo za cijelu ekipu, vide se lijepi rezultati
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |