Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 94> |
Korisnik | ||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
lijepo
![]() |
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
|
Kćerke su te fino iznenadile, a kako vidim u vrtu se svašta nešto dešava :)
Jako ti je lijepo sve |
||
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Od mladje muz ima nekog posla u Zagrebu a one su to iskoristile i brzo napravile paket ! Mogu ti reci , dragi Medek , da smo obadva fest vrijedni ! Sva sam vec "strgana" ! Kak je god bilo fest mokro , tak se sad brzo susi i stvara kkora ! Cijelo popodne smo okapali !
![]() |
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Stiglo proljeće i kod tebe draga gute, neću gledati ono brdo kje još ima snijega...
Pošiljka od kćeri ti je fenomenalna! I ja ću biti u iščekivanju tvojih slikica. ![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
SlavujVk & Belina & ljiljus & Monna
curice drage , sretna sam i lijepo mi se vidi da ste me dosle posjetiti ! I vi ste mi takodjer puno pomogle ! Ove godine , kad bude sjemena , ako budete nesto zelile , nesebicno cu vam poslati ! ![]() |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Prekrasno se sve rascvjetalo, ali zemlja je točno kak veliš, suha, popucala i tvrda za kopanje. Za vikend bu je opet malo odmočila kiša pa bi mogla doći po pelcere
![]() |
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
|
Mi smo danas jos jedan dio draca imali za ocistiti ! Na kraju smo bili tako umorni ali zadovoljni !
![]() |
||
![]() |
||
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
|
Vjerujem da ste se naradili, a i to da je suho ko barut. Još je zemlju natukla kisa pa je tvrda za poludet. Ja sam jucer kultiviral, a danas od jutra plijevim i vec sam strgani...
|
||
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Draga Gute kćerke su ti poklonile prekrasno cvijeće
![]() ![]() |
||
![]() |
||
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
|
Mogu si mislit kak ste strgani kod mene je zamlja ko asfalt..a pokloni ...suuper
|
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Draga, pa kaj se mi cudimo da nam proljece malo kasni. Pa do neki dan su na Sljemenu skijali. Ali, ipak je stiglo i zadnja dva dana je odjednom sve zeleno. Lepo iznenadenje sa sjevera, gesenkboks je pun svega lepoga. |
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
|
Hvala na posjeti , bas ste me razveselili ! Svi skupa imate pravo , pa zar ovo proljece ne kasni puna tri tjedna ?
Danas smo stavili lukovice gladiola u zemlju a posla imamo jos a da ni ne govorim ! Svima saljem lijepe pozdrave ![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Evo proljeća i kod tebe. Forzicija je prekrasna
![]() Krasni noviteti, neka ti sve procvjeta ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
baš ljepo od tvojih cura ,sigurno su ti izmamile veliki osmjeh
![]() |
||
![]() |
||
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
|
A pogotovo ako je bilo iznenađenje ![]() |
||
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
||
![]() |
||
|
Ali da vidis danas : s desne strane joj je procvala magnolija a s desne tresnja ! Slikica je velicanstvena , sutra cu ju staviti ! I ja tebi saljem ![]() |
||
![]() |
||
|
Upravo to : bilo je iznenadjenje a o osmijehu da ni ne govorim ! Rekla sam , ovu jesen , ako Bog da da bude sjemena , moci cu i ja mnogima navuci osmijeh na lice ! Hvala vam na posjeti ! ![]() |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Draga Gute, krasno iznenađenje su ti kćeri priredile. Eto, to je kad imaš kćerke....
Na tebi je sada da uživaš kada se sve rascvjeta i zamiriše. I mi ćemo skupa s tobom, bar preko slika uživati! ![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Prekrasan darak dragoj mami od kćerki!!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
Jesu , stvarno su me iznenadile posiljkom ! Veceras smo takodjer muz i ja do kmice radili ! Jucer sam od Anabistrice dobila takodjer puno toga pa smo i to danas sadili ali nisam stigla slikati ! Ali da sve skupa napreduje - evo dokaza :
mali sukulenti koje moram presaditi ![]() suncokrete cu posaditi (posijati ?) sutra ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |