Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori | Stranica <1 3536373839> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad god svratim uvijek se nanovo iznenadim što sve ima u tvom vrtu, koliko različitih predivnih biljki. Vraćala sam se puno puta, jer jednostavno takvu ljepotu zbilja rijetko viđam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj tvoj post sa slikama sam nekako preskočila..............dobro da sam danas nabasala na njega! Fotke prekrasne..............toliko ljepote u jednom postu odavno nisam vidjela!
Moj naklon majstorice!
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rain pa gdje si nam ti?
Ustajemo zakinute za lijepe sličice i u ovom periodu..
Sjetila sam se ovoga i ponovo podižem sliku! Nešto prekrasno ( pored svega što si nam pokazala)!
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala sam u šetnji tvojim ljetnim sličicama. Najviše me se dojmio dio sa ciglama za sjedaću garnituru i prekrasan kamenjar u pozadini slikice!!! Prekrasno mjesto za druženje okruženo prekrasnim rascvjetanim biljkama!!!! Prekrasna slika mi je ona u sjeni s velikim panjem .Svo cvijeće koje viđam po svim vrtovima, kod tebe je očito našlo pravo mjesto!!! Svaka biljčica prekrasna, moram reći još jednom, jako sam uživala u razgledavanju!!! Velike pohvale za raznolikost bilja a posebno za marljive rukice!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Noćas sam prošetala tvojim vrtom i vidijela sliku ovih papiga što je Mira citirala.Reci mi molim te što je to , jeli to neka tikva ili stablo, stvarno je prekrasno, prave papige...Nisam to još vidijela ni u živo ni na slici....
|
|
sutra je novi dan
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoje kasno ljetne slike zbilja su mi uljepšale ovo rano jutro! Zapele su mi za oko one stidljive ciklame ispod živice, sirijski hibiscus (prelijep jeeee!) , ma sve zapravo!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista sam uživala gledajući ove prelijepe biljke. Znam da ništa novo neću reći što već ovdje nije rečeno ali sve je predivno. Najviše sam oduševljena što kod svake slike piše naziv biljke i tako sam vidjela nazive nekih biljaka koje nisam znala. Vidjela sam lijepu casiu pa me zanima da li prezimi vani, da li se mora zamotati ili ju vadite iz zemlje pred zimu.Lagerstroemiju imam i ja ali moja je u loncu još se nisam usudila usaditi u vrtu.Da li ste ju uspjeli razmnožiti iz sjemena ili reznica? Da li možda skupljate sjeme od achimenesa i clematisa.? Ako imate, da li ste razmišljali da malo prodate?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
papige žedne
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rain do drugih tema još navratiš, ali ova tvoja tema već te duuugo čeka sa slikicama! I mi te čekamo sa slikicama.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo sličkica
jedna zanimljiva Esheveria-E:Runyoni i ostale Salix Boydii heuchere klemači mahovnjak cušpajz jubaf moja pozdrav! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još malecko
tipčina koji raste 2cm na godinu-mini-mini japanski javor |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno si se sjetila i nas koji rado zavire u tvoj vrtni raj! U tvom prelijepom vrtu za oko mi je zapeo ovaj detalj - "grubo" izrađena klupica u sjeni drveta i ovaj panj iza nje. Čudesno!
|
|
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam što bih izdvojila: čušpajz, mahovnjak ili nešto treće. Bravo! |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je posebno lijep vrt
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakav izboooor... prelijepo.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
, zadivljena, ali ne i iznenađena. Navikla sam na ovako lijepe slike iz tvog vrta.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo sam šetala sa Ooooo kao ovaj smajlić
a onda na kraju šetnje od divljenja
|
|
Odgovori | Stranica <1 3536373839> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |