Vrtno cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 43> |
Korisnik | ||
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Triša,pogledaj malo
ovdje Koliko znam korijenko je rekla da je posije vani, pa presadi (razrijedi), a i sama joj se rasije, ili sakupi sjeme za drugo proljeće.Može se i osušiti za suhe cvjetne aranžmane.Ja je još nisam posijala (čekam kišu), ali izgleda da ću morati. ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Hvala Silvy, nisam znala pod što tražiti, ali evo dobila sam uz tvoju pomoć neke informacije.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Stonka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 31 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
|
Molim za pomoć iako nisam sigurna da li sam pogodila topic. Naime interesira me ima li itko iskustva s brovalijom (browallia ) kupila sam sjeme na ebayu prije dva dana posijano, u isčekivanju da nikne . Nisam sigurna s obzirom da sam je na netu pronašla i u teglicama i vrtovima pod koje bilje spada balkonsko ili vrtno te ima li itko iskustva s uzgojem . Hvala.
|
||
![]() |
||
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
|
JELENA FRANIC
|
||
![]() |
||
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
|
Na slici djeluje vrlo egzotično svojim crnim vlatima, a takve su biljke "in". Uzgaja se kao jednogodišnja. U pošiljci tek nekoliko klijavih sjemenki,mlade biljčice je stalno nešto jelo, puževi ili kakve druge beštije nisam uspjela ustanoviti, a na kraju ih je ubila suša. Možda ćeš ti imati više sreće, maya. |
||
![]() |
||
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
|
JELENA FRANIC
|
||
![]() |
||
|
viburnum opolus meni medu najdrazim grmovima
|
||
JELENA FRANIC
|
||
![]() |
||
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
|
Moze mi netko pomoci s trazenjem imena i gdje i kako se kupuje to cvijece..
Po skoro svim dvoristima vidam roze grmice, kao za kamenjare,,, Kako se zove to?? |
||
![]() |
||
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
|
phlox subulata? |
||
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
||
![]() |
||
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
|
Cini mi se da je ![]() Hvala ![]() Gdje to kupiti? Dal ima sjeme ili? |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Ima ga svagdje - vrtni centri, Bau..... |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
|
Hvala, zavirit cu ![]() |
||
![]() |
||
snupy ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 1 |
|
prije sam imala određene vrste cvijeća koje su mi bile najnaj ,ali s vremenom sam zavoljela puno toga jer svaki cvijet je prekrasan na svoj način |
||
![]() |
||
Cojle ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 19 |
|
Ja bih pitala jedno blic pitanje.
Sta se radi nakon sto cvijet narcisa i tulipana (Lale) prodje tj. otpadne. Da li se nekako sijece da izraste drugi ili... + pas mi je odgrizao lalu do pola (zajedno sa cvetom) i sad je taj najvisi dio stabljike pobijelio/ Kako da se vrati u prijasnje stanje? |
||
![]() |
||
janette ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
|
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Janette ovo je Hosta.Evo imaš ovdje link,pa malo pročitaj o njima.
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1742 |
||
![]() |
||
![]() |
||
janette ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
|
Brzi ste... hvala puno!!!
|
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Nema na čemu!
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
|
![]() ![]() i moje trajnice cvatu li ga cvatu
|
||
![]() |
||
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |