LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 111> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrsne pinove a najviše mi se sviđaju camelije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I ja kažem fantastičan izbor
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Dobar ulov,nema šta !
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno Lora..
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
hvala cure na posjeti i pohvalama.... nažalost nešto sam još "zaboravila", pa ću stvarno morati nadoknaditi u četvrtak prije kave![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Lora ja ne vidim ni jednu sliku na tvojim postovima
samo tekst šta se desilo |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
kod mene je sve OK, slike su tu, da li možda imaš crveni križić?
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ne samo na tvojim postovima ne vidim ni slike ni avatar ni potpis a kod drugih članova normalno
|
|
![]() |
|
nemam pojma što bo moglo biti, kod mene je sve u redu......
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pitam se kako mi je promaknulo tvoje "osvježenje"?
![]() Lijepo si se ponovila. Svaka čast na izboru
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora, evo me da iz prve ruke vidim te prinove, a nebi bilo daleko niti vidjeti ih uživo. No to ćemo sve objediniti nakod četvrtka, kad dođe još novog.
Buritto i burittići vidim posađeni, već rastu, kamelije vau, ni manje ni više odmah dvije.
Ma sve ti je super, iako stalno vičeš kako nema mjesta- pa čak si zarazila i tm, sada i on uživa u cvijeću - štošta ćemo još od tebe naučiti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ma nemate vi što odf mene učiti, vi znate već puno, a kad budete gospodje u mojim godinama tko će vam biti ravan....
Samo ti javi kad hoćeš doći.....ali nemoj se razočarati, jer ja slikam samo ono
što je lijepo i u redu hahahahahaa
![]() |
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lora samo drži ti još prinove na sigurnom. Vidiš ludog vremena. Opet je zahladilo....
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
lijepe prinove, camelije su wow! Što opet dolazi zima? ...na sigurno s prinovama...
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
jesu, jesu na sigurnom, nisam ih još stavila u zemlju.....
![]() Malo ću vam pokazati sobne biljčice danas
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
i malo pojedinačno
Dracaena Sanderiana /Zvana i Lucky Bamboo/
![]() Capsicum
![]() Alocasia
![]() Nolina
![]() Dvije kalanchoie koje su cvale od ljetos sve do sada, pa će sad malo odmori
![]() [/IMG]
![]() Begonia Rex, bila je otpisana, nakon što sam je stavila u verandu evo je
![]() Epiphillum, sad odmara
![]() I za kraj posebno za Trišu
![]() Ima još poneka ali mislim da je dovoljno
|
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
wow...lora sve ti je tako ljepo...da jednostavno nemam riječi.....
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Sve pohvale za cvijeće!!! Capsicum je ukrasna papričica? To je tako niska vrsta?
|
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |