Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 73> |
Korisnik | |
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivno ti je cvijeće. Prošle godine sam kupila jednu lukovicu ili gomolj? astibe i uopće mi nije istjerala. Užasno mi je bilo žao, prvo jer sam ju jako željela (crvena) a drugo i dosta sam ju platila.
Pomoćnika nikada dosta. Kako tvoj žuti tako i ja imam kujicu koja samo gleda kada ja nešto radim. Zato ujutro imam šta vidjeti, gdje sam šta posijala ili posadila duboke rupe. Koliko ih volimo toliko nam i prave štete.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Predivno cvijeće a hosta je kraljica divna je
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Fuksija je prekrasna,obećava punu cvatnju i hoste su ti lipe,naročito mi se sviđa ona kovrđava-šatirana.Tulipan je lip,a vidila sam da je tu i šeboj sa njime u društvu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Sarajka,lilie,forzicija,mira hvala vam na posjeti i lijepim riječima!
lilie ja prvi put imam astilbe,dobila sam ih na poklon,prošle godine od Josipe.Imaju gomolj,preko zime nestane gornji dio izdanka ostane gomolj,pa u proljeće opet niknu.Neznam šta je moglo biti tvojim astilbama....Baš mi je žao.. Danas sam išla u obi sa mm.Donijela sam jednu fuksijicu do sad nisam imala takvu,i dvije trajnice,bijeli delphinium i bijeli pakujac.Baš sam sretna jer sam ih našla... ![]() cvijetic fuksije me odusevio(baš ih volim!) ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bravo Alisa!!!! Super ubod! Prekrasne biljke si kupila, stvarno ne mogu izdvojiti niti jednu posebno, prelijepi su i bijeli delfić i bijeli pakujac, a bome je i fuksija prelijepa
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Netko bi stvarno na ovom našem forumu već sam negdje rekla trebao osnovati klub obožavatelja fuksija
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Flavkić,hvala na posjeti i lijepim rječima!!
Ivna,slažem se sa tvojom idejom,klub fuksijaljubaca! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Sve ti je prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
krasno si kupila,fuksije sam i ja ove godine nabavila al neznam im cvjeteka bile su jako male,znam samo za jednu da je crvena,pakujac je super ja ih volim podsiječa me na roditeljski vrt pa se veselim jer sam ih prošle godine zasijala i sada očekujem napokon cvijet
|
|
![]() |
|
Josipa,hvala ti!!Znaš da ne mogu da odolim ponudi za biljke koje nemam!
![]() Još kad su u pitanju one koje volim maloo više od drugih,uh...Čuvaj mi gomoljčić!! Duda L. i ja prvi put imam pakujce ove godine.Roze sam dobila od prijatelja mm,bijele kupila.Baš se radujem novim cvjetićima u svojoj bašti! Fuksije su lijepe,koje god boje bile!!!Ja sam i imala 9 prosle godine,ove godine kupila sam oko 6 novi,one od prosle godine nisu sve prezivjele,tako da će biti taman ovo što imam.Naravno ako ne naletim na neku koju nemam ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasna ti je nova fuksija a o amarilijusu da i ne govorim,ja ih imam godinama(amarilijus ) ,ali mi ne cvatu na žalost,ne znam u čemu griješim ?
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kupovina po mom ukusu kao da sam ja birala
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za kupovinu
![]() |
|
![]() |
|
Anči,Jasmin,bromi i gioiaa hvala vam na pojseti,divnim komentarimaDođite opet u moj skromni vrt!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
naravno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Samida ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
eee moze li mi neko reci nesto vise o kacunima?? Kako se njeguju, kako se premijestaju, i tako te stvari??
![]() |
|
![]() |
|
Samida vidi u lukovicastim biljkama(mislis na krokuse-safran)?I dobrodosla
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno cvjeće, hosta mi je kraljica
![]() Vidim da imaš onu zelenu mrežu na ogradi, te me zanima jesi li zadovoljna što ste je stavili? Mislim da je super što se tiče da se sačuvaju biljke od udara vjetra, da li smeta da sunce dopre dovoljno do biljaka. I meni se mota ideja da je stavim na ogradu ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |