Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje vrtne biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje vrtne biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 73>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 00:19
Predivno ti je cvijeće. Prošle godine sam kupila jednu lukovicu ili gomolj? astibe i uopće mi nije istjerala. Užasno mi je bilo žao, prvo jer sam ju jako željela (crvena) a drugo i dosta sam ju platila.

Pomoćnika nikada dosta. Kako tvoj žuti tako i ja imam kujicu koja samo gleda kada ja nešto radim. Zato ujutro imam šta vidjeti, gdje sam šta posijala ili posadila duboke rupe. Koliko ih volimo toliko nam i prave štete.smile208
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 10:21
Predivno cvijeće a hosta je kraljica divna je Smile
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 10:37
Fuksija je prekrasna,obećava punu cvatnju i hoste su ti lipe,naročito mi se sviđa ona kovrđava-šatirana.Tulipan je lip,a vidila sam da je tu i šeboj sa njime u društvuSmileAmarilis ja imam u vrtu i još mi nije otvorio,a kada mu prođe cvijet i ja ču ga premjestiti u posudu,tako mi se više sviđaWinkJorgovan,ostići,jabuka rascvjetana,pakujac,a uvijek sam se divila plavim cvjetićima potočnice..........sve,sve ti je prekrasnosmile71
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 14:22
Sarajka,lilie,forzicija,mira hvala vam na posjeti i lijepim riječima!
lilie ja prvi put imam astilbe,dobila sam ih na poklon,prošle godine od Josipe.Imaju gomolj,preko zime nestane gornji dio izdanka ostane gomolj,pa u proljeće opet niknu.Neznam šta je moglo biti tvojim astilbama....Baš mi je žao..
Danas sam išla u obi sa mm.Donijela sam jednu fuksijicu do sad nisam imala takvu,i dvije trajnice,bijeli delphinium i bijeli pakujac.Baš sam sretna jer sam ih našla...

cvijetic fuksije me odusevio(baš ih volim!)

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 15:51
Bravo Alisa!!!! Super ubod! Prekrasne biljke si kupila, stvarno ne mogu izdvojiti niti jednu posebno, prelijepi su i bijeli delfić i bijeli pakujac, a bome je i fuksija prelijepa smile71
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 19:05
Netko bi stvarno na ovom našem forumu već sam negdje rekla trebao osnovati klub obožavatelja fuksija Wink ! Ova je prekrasna Smile ali i ostatak  ovoga što si kupila " nije za bacit" LOL!
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 20:11
Flavkić,hvala na posjeti i lijepim rječima!!

Ivna,slažem se sa tvojom idejom,klub fuksijaljubaca!LOLJa ih kupujem svake godine,ne mogu da odolim kada vidim neku koju nemam!Embarrassed
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 21:46
Sve ti je prekrasnosmile94A kod mene ima još jedna vrsta astilbe i hostica kojih nemaš. Pa  bujrum.Wink
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 21:53
krasno si kupila,fuksije sam i ja ove godine nabavila al neznam im cvjeteka bile su jako male,znam samo za jednu da je crvena,pakujac je super ja ih volim podsiječa me na roditeljski vrt pa se veselim jer sam ih prošle godine zasijala i sada očekujem napokon cvijet
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 22:06
Josipa,hvala ti!!Znaš da ne mogu da odolim ponudi za biljke koje nemam!Embarrassed
Još kad su u pitanju one koje volim maloo više od drugih,uh...Čuvaj mi gomoljčić!!

Duda L. i ja prvi put imam pakujce ove godine.Roze sam dobila od prijatelja mm,bijele kupila.Baš se radujem novim cvjetićima u  svojoj bašti!
Fuksije su lijepe,koje god boje bile!!!Ja sam i imala 9 prosle godine,ove godine kupila sam oko 6 novi,one od prosle godine nisu sve prezivjele,tako da će biti taman ovo što imam.Naravno ako ne naletim na neku koju nemamEmbarrassed
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 22:10
Prekrasna ti je nova fuksija a o amarilijusu da i ne govorim,ja ih imam godinama(amarilijus ) ,ali mi ne cvatu na žalost,ne znam u čemu griješim ?Wacko
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 22:15
smile55...sve mi je lijepo Tongue !! 
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 07:33
kupovina po mom ukusu kao da sam ja birala smile57
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 08:09
za kupovinu
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 13:46
Anči,Jasmin,bromi i gioiaa hvala vam na pojseti,divnim komentarimaDođite opet u moj skromni vrt!Smile
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 14:59
naravno da cemo svratiti
Na vrh
Samida View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Samida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 16:29
eee moze li mi neko reci nesto vise o kacunima?? Kako se njeguju, kako se premijestaju, i tako te stvari??Smile
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 22:41
Samida vidi u lukovicastim biljkama(mislis na krokuse-safran)?I dobrodosla
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 00:04
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 01:15
Predivno cvjeće, hosta mi je kraljicasmile99

Vidim da imaš onu zelenu mrežu na ogradi, te me zanima jesi li zadovoljna što ste je stavili?

Mislim da je super što se tiče da se sačuvaju biljke od udara vjetra, da li smeta da sunce dopre dovoljno do biljaka. I meni se mota ideja da je stavim na ograduEmbarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 73>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.