Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 113> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to se tražiiii, jedva čekam!!!! kad trebam doći...il je to kad oću?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
rockas je od 17-20 sati...kad pozelis
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Meni još uvijek nije jasno kak sam si ja zamislila da se ono na crijepu radi s fimom...i još sam si mislila kak naprave takav crijep i tu ciglu...joooj plavuša na kvadrat
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Idem spat jer me mm bude u top nabio i katapultirao... danas cijeli dan samo kokodače kada sam jutros išla na spavanje!!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
he he, ajde ajde...i molim te daj velku pusu iris....laku noć.....
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
aaaaaaaaaaa odoh i ja...ova galerija je super...mrak stvari..hehehe
bubo vidimo se
hippy i mi se vidimo isto
spring laku noc
proljece vidimo se drugi tjedan
franjek i tebe ocekujem
sunce ri ....drzi se sutra
gogs do caffe by
ak sam kog izostavila ne se ljutiti na mene
lahku noc koke
|
|
![]() |
|
laku noć, see you.....
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
spavalice jedne po noći bančiju, a po danu spiju,sad ni žive duše...
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
i ja to velim Manči, ne znam jesam li tako stara i spora ili te cure imaju nekakav čudan bioritam, nisu mi ni za glavu ni za rep
(baš sam ih lijepo... a znaš li zakaj, zato kaj imaju male klince i uživaju u njima a ja grizem nokte od ljubomore jer sam to radila tako davno, davno ... baš sma jubomorček)
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
e franjice moramo se dogovoriti da se najdemo, ti imaš još čini mi se neke salvete za mene, mislim da mi je tako napisala leonardić, ajme što sam brza, jelda?
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
SunceRi inbox ti je pun..tila san ti rec da mi se lipo provedete danas,neka filip uziva u svom rođendanskom slavlju,jos jednom ,od srca, mu zelim sve,sve najbolje
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
koliko ih ima,hej koliko !! sretan vam rođendan mali jarčići
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
i antonio nam danas proslavlja rođendan,ocekujemo slikice...uzivajte u rođendanskom tulumu,toni posebno,sve najbolje mu zelim...
![]() |
|
![]() |
|
hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaa slike kad mi dojdu stavim sad imam samo par...a ja sam mrtva strgana ..hehehe
dobro jutreko
|
|
![]() |
|
springica salvete su superr...hvala mila
bubo kak ti se dopada nova tura?
|
|
![]() |
|
Baš mi je drago jassi!!
![]() Mi idemo opet van na snijeg... jupi.. idemo se smrzavati!! ![]() |
|
![]() |
|
jezus maria pa stalno ste na snijegu...mali snjegovoci..hehehe
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
blago vama...kod nas je užasno hladno, a od snijega ni s...cijele praznike ga nema, a na ovim temperaturama bi se zadržao bez problema...
zato smo mi jučer išli na naše veliko jezero...smrznuto je cijelo...klinci se klizali do druge obale
![]() uživajte u zimskim radostima i za nas!
|
|
![]() |
|
Šoderica?
Jel se tak zove? |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
vidi ti nju!!! otkud ti to znaš?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |