Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 113>
Korisnik
Poruka
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 23:34
to se tražiiii, jedva čekam!!!! kad trebam doći...il je to kad oću?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 23:37
rockas je od 17-20 sati...kad pozelis
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 23:40
Meni još uvijek nije jasno kak sam si ja zamislila da se ono na crijepu radi s fimom...i još sam si mislila kak naprave takav crijep i tu ciglu...joooj plavuša na kvadratEmbarrassed
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 23:42
Idem spat jer me mm bude u top nabio i katapultirao... danas cijeli dan samo kokodače kada sam jutros išla na spavanje!!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 23:54
he he, ajde ajde...i molim te daj velku pusu iris....laku noć.....
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 23:58
aaaaaaaaaaa odoh i ja...ova galerija je super...mrak stvari..hehehe

bubo vidimo se

hippy i mi se vidimo  isto
spring laku noc
proljece vidimo se drugi tjedan
franjek i tebe ocekujem
sunce ri ....drzi se sutra
gogs do caffe   by

ak sam kog izostavila ne se  ljutiti na mene

lahku noc koke
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 00:00
laku noć, see you.....
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 11:06
spavalice jedne po noći bančiju, a po danu spiju,sad ni žive duše...
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 12:49
i ja to velim Manči, ne znam jesam li tako stara i spora ili te cure imaju nekakav čudan bioritam, nisu mi ni za glavu ni za rep
(baš sam ih lijepo... a znaš li zakaj, zato kaj imaju male klince i uživaju u njima a ja grizem nokte od ljubomore jer sam to radila tako  davno, davno ... baš sma jubomorček)
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 12:53
e franjice moramo se dogovoriti da se najdemo, ti imaš još čini mi se neke salvete za mene, mislim da mi je tako napisala leonardić, ajme što sam brza, jelda?
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 13:34
SunceRi inbox ti je pun..tila san ti rec da mi se lipo provedete danas,neka filip uziva u svom rođendanskom slavlju,jos jednom ,od srca, mu zelim sve,sve najbolje

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 14:39
koliko ih ima,hej koliko !!   sretan vam rođendan mali jarčići
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 15:39
i antonio nam danas proslavlja rođendan,ocekujemo slikice...uzivajte u rođendanskom tulumu,toni posebno,sve najbolje mu zelim...

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 09:57
hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaa  slike kad mi dojdu stavim sad imam samo par...a ja sam mrtva strgana ..hehehe

dobro jutreko
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 10:12
springica salvete su superr...hvala mila

bubo kak ti se dopada nova tura?
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 10:13
Baš mi je drago jassi!!Smile

Mi idemo opet van na snijeg... jupi.. idemo se smrzavati!!smile65
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 10:17
jezus maria pa stalno ste na snijegu...mali snjegovoci..hehehe
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 10:29
blago vama...kod nas je užasno hladno, a od snijega ni s...cijele praznike ga nema, a na ovim temperaturama bi se zadržao bez problema...

zato smo mi jučer išli na naše veliko jezero...smrznuto je cijelo...klinci se klizali do druge obaleSmile led debeo brat bratu 15-20 cm...

uživajte u zimskim radostima i za nas!
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 10:31
Šoderica?
Jel se tak zove?
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 10:33
vidi ti nju!!! otkud ti to znaš?Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.