Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori | Stranica <1 3536373839 53> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam riječi za toliku ljepotu, urednost boli glava. Prvi rajski botanički vrt
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slikala sam neke od muskatla da vidite u kakvim sve bojama imam, a na posljednje 2 slike je moj kucni ljubimac Sarenko, koji je cesto sa mnom u vrtu. Zahvaljujem se od srca ; Korijenku, Atheni, Hani, Stefici, Lilly i Smrcku na posjeti i lijepim rijecima. Sve vas puno, puno pozdravljam. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaki put kad tu dodjem ostanem bez rijeci....hibi onakav jos nisam vidjela.......fantasticne biljke imas....predivno mi je sve....za jedno 7 godina imat cu i ja tako
|
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bijela brugmansija iz sjemena, sijane su u sijecnju. Erythrina indica Hedychium Hedychium Caesalpinia gilliesi Uskoro ce procvjetati hibi mocheutos Hibi moscheutos Cassia senna procvjetala Delonix regia. Ovo je 2. dio mojih egzota, ima ih jos nekoliko, to cu slikati iduci vikend. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam riječi, pa kako ti sve to samo uspije, prekrasne i zdrave biljčice.
Jedva čekam 3. dio |
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svi su ti muškatli lijepi, ali mene očarale ove dvije boje. Ovaj drugi je baš narandžasti ili crvenonarandžasti?
a dok sam pregledavala tvoje egzote slinila sam i skoro se rasplakala, jer neznam gdje bi kod nas tako nešto našla.
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opet ostala bez teksta predivno
jedva čekam sliku hibiskusa moschaetu |
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene opet oduševi naranđasto u svim kombinacijama. One dalije bijelo-naranđaste su prva liga. |
|
renn
Pustio korijenje Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fuksija, ja sam nova, al gledajući ovo tvoje "blago" ostavlja me bez daha, te sam se morala priključiti svim pohvalama.
Svaka čast! Uskoro ću i ja poslikati moj "vrtić". Tek tribam naučit stavit slike, al polako učin.... |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek se ponovno oduševim kod tebe, ali ove egzote, pa to je fantastično, što bi ti sve imala da živiš tu kod mene. Posebno mi se svidjela Cassia senna.
Još jednom za sve |
|
život je more
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne mogu ništa izdvojiti iz ove predivne šarene cvijetne bajke.
P r e k r a s n o!
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne egzote! Posebno Erytrina indica-pa di je samo nađeš!
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mnogo, mnogo hvala svima na posjeti;Maslacak7, OTOK,Kat,rea, Bromelija, Kamilica, Renn, Lantana, Baka, Hana. Kat.rea, onaj muskatli sto si pitala je nesto izmrdju crvene i narancaste boje. Hana sjeme sam kupila i posijala erythrinu. Ovdje nema za kupiti egzoticnih biljka, pa se snalazim na sve strane. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To moje srce više ne može izdržat .
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pregledala sam nekoliko stranica i ostala oduševljena ljepotom tvoga cvijeća1
Plavi hibi - prekrasan kao i sve ostalo!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo , lijepo i samo lijepo.
Muškatle me izazivaju, moje su podbacile ovu godinu. Jedva čekam da ih hitim u smeće |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala mnogo Stefici, Bergenii i smrcku na posjeti i lijepim rijecima. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
DANČI
Pustio korijenje Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni definitivno jedan od najljepših vrtova..
|
|
domingo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Caesalpinia gilliesi I kod mene nešto slićno raste......ostavit ću pa da vidimo. A onaj plavi hibi.......jel to ljetnica. Ima li sijeme? Kad vidim plavo cvijeće mislim da je to za nas muške. |
|
domingo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako ti je uredno.....ali više ne bih išao tako daleko na sjever.
Možda mi se pruži prilika pa odem uređivati jedan vrt na Filipine...... |
|
Odgovori | Stranica <1 3536373839 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |