Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 79> |
Korisnik | ||
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nemam riječi
![]() ![]() ![]() |
||
meni je super u životu
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Čekamo to tvoje "baš mi nekako ne ide"... uzet ću slobodan vikend da naparim oči na tvojim novim radovima!
|
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
ha ha ha pusa |
||
![]() |
||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
|
A ne može uvijek ići, meni ne ide po dva-tri dana a onda me nešto uhvati i počnem tri rada odjednom raditi, jedno bojam, drugo šmirglam, na trećem lijepim...E onda sam sama sebi ko luda...
|
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
ili nešto počneš pa to radiš danas, pa drugi dio za 5 dana pa opet pauza od tjedan dana - tako nešto upravo mi se događa |
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
mogu li ja biti malo tvoja sestra? ovaj me je tanjur baš oduševio!!! bravo!
|
||
![]() |
||
|
dogovorit ćemo se, bit će nas puno i jako jako veselo
![]() ![]() |
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Čipkasti tanjur je predivan. Zarazila si i mene. Danas sam si u Ofertisimi kupila jednog da probam! Obratim se za savjet ako zatreba.
![]() P.S. Cure, ja sam joj sestra!!! ![]() |
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Krenili tebe ovi pjati, ne zna se koji je bolji.
![]() |
||
![]() |
||
|
čekamo vikend - uradak |
||
![]() |
||
|
e moja dori, taman krenuli ali nema više ovih tanjura. Sad čekam četvrtaste da se pojave negdje, ali gdje??????????? ![]() |
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Četvrtastih tanjura (kao kod anđelke na slikama) po 8 kn ima u Ofertisimi u Zapruđu! Ja ih tržila!
![]() Javi ako treba da ti ih donesem i koliko komada! |
||
![]() |
||
|
hvala , pogledat ću i u Tratinskoj mada ne vjerujem da ih u tom malom dućanu imaju
|
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
radovi više nego odlični, a ovaj tanjur za "sestru" uh nema te ocijene koja bi odgovarala za ovakav tanjur.
![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Bome Gogsi, od kad me nema više tako često ti si se zaista raspištoljila, ajme svega lijepoga su vidjele moje oke, majstorice stakla, sve ti je više nego slatko....
|
||
http://www.ljeto.info
|
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
krasni tanjuri
![]() |
||
![]() |
||
|
hvala Duda, a što je s tobom ? - samo škicaš |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
kaj se tiče tanjura rekla sam da bi mi bilo žao išta stavljat u njih,a na zidovima više nema mjesta tako da njih ne radim
![]() |
||
![]() |
||
|
zašto pod hobi, pa to možeš staviti i na svoju temu. Kad si spomenula kutiju sa strujom meni je pala ne pamet neka slika sa zmijom ha ha, kao ne diraj - opasno po život.A što se tiče apartmana jel to znači već sezona počinje s Uskrsom? ili dolaziš kući (mislim u Zagreb) |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
to je drvena i keramička ploča i to ništa nije u decoupagu..gotova sam sa "krinkom"..samo trebam probušit zid za vide ..meni je na kraju ok bar se ne vidi glupa siva kutija..dolazim tek za Božić..i imaš pravo sezona mi pomalo počinje sa Uskrsom... juupiii
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |