kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 80> |
Korisnik | |
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovo ti je prekrasno
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ancica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ova slika ti je baš drugačija ali izgleda skroz interesantna, čestitke i od mene!!!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hvala ti draga ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Neumorna Kaća, tebi baš nikad ne ponestaje inspiracije, krasni su ti i raznovrsni radovi, baš sam guštala u pregledavanju sličica
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Dobro ti to trackaš draga, uvik nešto novo i zanimljivo, odlično je.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
otok draga moja,puno hvala na komplimentima,pusa ti velika
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Jučer mi se nisu dale otvoriti slike na forumu, i sad vidim kako sam ostala uskračena za tako prekrasan rad. Svaka čast....ovo je prekrasno.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prekrasnoooo! Sviđa mi se kako si to sve uklopila. Stvarno mi se oko zalijepilo za ovu sliku!
![]() |
|
![]() |
|
lula
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ova kutijica je napravljena ciljano,kao poklon jednoj dragoj i simpaticnoj forumasici,koju sam jucer upoznala,i prepuna sam pozitivnih dojmova sa naseg dvosatnog druzenja,koje je proletjelo u hipu..nasa frezija obozava ruze kao motiv,tako da mozete zamislit kako sam bila sretna sto sam joj pogodila ukus..
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno! To je salveta ili papir?
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Divota....ovo je baš po mjeri ...
Sad ću ja pitanjce...tipa....Dragi Lastane, gdje se mogu nabaviti ovakve kutije?
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo je prekrasno. Jako mi se sviđa, baš po mom guštu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ajme kaćaaaa pre fantastična jeee
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
da, jaaaaako je lijepa...gdje se mogu nabaviti takve kutijice...i po kojom cijeni? hvala
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Kutijica je prekrasna
![]() Puuuno hvala Kaćo , znaš da me tvoj poklon oduševio
![]() |
|
![]() |
|
cure hvalaaaaaaaaaaa
![]() piramida oboje je salveta,i slova i ruza. lastan odgovara,kutijice kupila springica(hvala joj velika),neznam koliko kostaju,pitati spring ![]() frezija ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |