Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 12:11
Ja i dalje markiram, uživam, šetam, plandujem, putujem, plešem, evo i danas popodne opet krećem na Rab i vraćam se u nedjelju.
Pratim sve u vrtu, što ocvate, što procvate, skupljam sjemenje trenutno od kokotića, već mi se sprema za drugu cvatnju. Jučer smo opet kosili, travnjaci su mi opet ko Wimbledon-crta tamo pa crta nazad.
Jučer sam svo cvijeće što u vrtu što u vazama zalijevala sa gnojivom od koprive (stajao mi je u bačvi cca 15 dana). Nisam znala da to može biti takav smrad. Navečer nisam mogla sjediti na šterni i prošetati po vrtu kako je sve naokolo smrdilo. Koprivu sam vadila van iz vode golim rukama tako da sam morala ruke prat u domestosu, običnim sapunom nemožeš oprat smrad ni u ludilu. Sad mi samo preostaje da za par dana vidim reakciju kod cvijeća. I tako se ja bavim svim i svačim, pomalo slikam da mogu drugi tjedan staviti slikice a do onda ću uživati u rapskom moru i suncu i misliti na vas..........smile113
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 12:13
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Samo sam na brzinu bacila pogled na sličice. Radim i kradem vrijeme. Tvoju sam divotu vidjela u sumrak, a ove slike su fantastične.
Oleandri, ljiljani, lavande ... sve, baš sve je super, ali ove tamnije hortenzije - toplo se preporučam kad ih budeš orezivala.

Hoya ja sam pročitala u Moj vrt da je sad vrijeme za razmnožavanje hortenzija iz reznica. Ja ću drugi tjedan par porezat, moran i za Jagodu pa probajte zakorjenit Smile

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 19:44
Dobro si Korijenko ono za kišu rekla, kod mene kažu da 150 godina unazad nije palo ovoliko kiše. Po danu sunce, malo kiše, onda opet sunce, i ja kao i ti ne zaljevam i samo gledam kako buja. Prošle godine u ovo doba je sve već bilo požutilo. Nema baš gostiju, ali ima cvijeća Wink

Lijepo se provedi na RabuWink
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 22:36
Ma dobro što ja navrati sad idem u krađu Hortenzija ------i pokušaću ih zakorijeniti-jer će uvijek nekome trebati . Super si - I vidim da se lijepo provodiš samo tako nastavi i dalje budi sretna sa svojom familijom
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 14:33

Evo vratila se ja pa da stavim malo prošlotjednih slika.

Za početak malo novosti sa grote:

Malo bliže

Još jedna rupa sa delosperum

A ovo se je u zidu kod te grote skinula zmija, mi tu vrstu zovemo UŽ, i ostavila je "haljinicu"
Slikala sam u dva dijela, kako se je provlačila kroz kamen. Među travom joj je glava

A tu joj je na kraju rep

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 14:38
Procvale i georgine za sad žute, te su mi nove od ove godine

I narančasto-žute

Graničice

Opet križanka hortenzija i crveni oleandar

(zgora Opatije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 14:40
Korijenko, kod tebe bi mogla biti torbica od zmijske kože
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 14:43
Malo šarenog društva

Echinacea purpurea  i liatrisi lila i bijeli stalno su krcati raznih buba i leptira

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 14:45
I za kraj vaza sa poljskim cvijećem trenutno na kredencu u blagovaoni

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 14:52
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Korijenko, kod tebe bi mogla biti torbica od zmijske kože

Vidi, vidi Otok, dobra ideja, ako ništa drugo onda bi barem trebala spremiti jedan dio zmije, onako sprešati ko cvijeće među knjigu. Nisam ni probala taknuti a tako stoji već više od 20 dana bez da se je oštetila. To je bil neki veliki primjerak.....Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 14:56
Ljepog li šarenila kod tebe!!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 17:05
Hej korijenko, mislila na tebe dok te nije bilo, vidim sretno se vratila, i odmah nove fotkice ih tvog carstva.
Grota sa svih strana predivna.
Otok me pretekla i ja mislila na torbicu od zmijske kože.
Hortenzija super, a graničice me oduševljavaju, ma druge godine idu u Skradnik.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 17:21
sve cvijeta i lijepo, zeleno, bujno a hortenzije plijene pažnju

sve za pet
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 19:01
A što reći nego, žute dalije su me bacile s nogusmile39
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 19:03
U potrazi sam za zmijama i rado ih udomljujem na teren, želim ih upoznati sa voluharicamaWink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 21:44
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Hej korijenko, mislila na tebe dok te nije bilo, vidim sretno se vratila, i odmah nove fotkice ih tvog carstva.
Grota sa svih strana predivna.
Otok me pretekla i ja mislila na torbicu od zmijske kože.
Hortenzija super, a graničice me oduševljavaju, ma druge godine idu u Skradnik.

Triša baš mi je bilo super, pasla sam oči sa oleandrima i buganvileama, definitivno ih ima svaka kuća, oleandri- đungla a buganvilee debele stablašice. Nema šta tako je na otocima....
Ako ti bude falilo graničica samo javi....

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 21:47
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

U potrazi sam za zmijama i rado ih udomljujem na teren, želim ih upoznati sa voluharicamaWink

Najbolje da stavim jednu bocu sa mljekom, možda se koja uhvati smile226

(zgora Opatije)
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 22:05
Predivno cvijeće ,okućnica ,pogled...
a zmija mi izgleda malo zastrašujuću Confused
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 22:34
kod tebe je sve prekrasno...jedino svaki put sve više cviječa...užitak za očiSmileSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 22:36
Cvijeće prekrasno, ali zmija grrrrsmile226
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.