Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1 3536373839 203> |
Korisnik | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja i dalje markiram, uživam, šetam, plandujem, putujem, plešem, evo i danas popodne opet krećem na Rab i vraćam se u nedjelju.
Pratim sve u vrtu, što ocvate, što procvate, skupljam sjemenje trenutno od kokotića, već mi se sprema za drugu cvatnju. Jučer smo opet kosili, travnjaci su mi opet ko Wimbledon-crta tamo pa crta nazad.
Jučer sam svo cvijeće što u vrtu što u vazama zalijevala sa gnojivom od koprive (stajao mi je u bačvi cca 15 dana). Nisam znala da to može biti takav smrad. Navečer nisam mogla sjediti na šterni i prošetati po vrtu kako je sve naokolo smrdilo. Koprivu sam vadila van iz vode golim rukama tako da sam morala ruke prat u domestosu, običnim sapunom nemožeš oprat smrad ni u ludilu. Sad mi samo preostaje da za par dana vidim reakciju kod cvijeća. I tako se ja bavim svim i svačim, pomalo slikam da mogu drugi tjedan staviti slikice a do onda ću uživati u rapskom moru i suncu i misliti na vas..........
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sponzorirani linkovi | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya ja sam pročitala u Moj vrt da je sad vrijeme za razmnožavanje hortenzija iz reznica. Ja ću drugi tjedan par porezat, moran i za Jagodu pa probajte zakorjenit
|
|
(zgora Opatije) |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro si Korijenko ono za kišu rekla, kod mene kažu da 150 godina unazad nije
palo ovoliko kiše. Po danu sunce, malo kiše, onda opet sunce, i ja kao
i ti ne zaljevam i samo gledam kako buja. Prošle godine u ovo doba je
sve već bilo požutilo. Nema baš gostiju, ali ima cvijeća
Lijepo se provedi na Rabu |
|
život je more
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma dobro što ja navrati sad idem u krađu Hortenzija ------i pokušaću ih zakorijeniti-jer će uvijek nekome trebati . Super si - I vidim da se lijepo provodiš samo tako nastavi i dalje budi sretna sa svojom familijom
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo vratila se ja pa da stavim malo prošlotjednih slika. Za početak malo novosti sa grote:
Malo bliže
Još jedna rupa sa delosperum
A ovo se je u zidu kod te grote skinula zmija, mi tu vrstu zovemo UŽ, i ostavila je "haljinicu"
Slikala sam u dva dijela, kako se je provlačila kroz kamen. Među travom joj je glava
A tu joj je na kraju rep
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Procvale i georgine za sad žute, te su mi nove od ove godine
I narančasto-žute
Graničice
Opet križanka hortenzija i crveni oleandar
|
|
(zgora Opatije) |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korijenko, kod tebe bi mogla biti torbica od zmijske kože
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo šarenog društva
Echinacea purpurea i liatrisi lila i bijeli stalno su krcati raznih buba i leptira
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I za kraj vaza sa poljskim cvijećem trenutno na kredencu u blagovaoni
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi, vidi Otok, dobra ideja, ako ništa drugo onda bi barem trebala spremiti jedan dio zmije, onako sprešati ko cvijeće među knjigu. Nisam ni probala taknuti a tako stoji već više od 20 dana bez da se je oštetila. To je bil neki veliki primjerak.....
|
|
(zgora Opatije) |
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljepog li šarenila kod tebe!!!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej korijenko, mislila na tebe dok te nije bilo, vidim sretno se vratila, i odmah nove fotkice ih tvog carstva.
Grota sa svih strana predivna.
Otok me pretekla i ja mislila na torbicu od zmijske kože.
Hortenzija super, a graničice me oduševljavaju, ma druge godine idu u Skradnik.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve cvijeta i lijepo, zeleno, bujno a hortenzije plijene pažnju
sve za pet |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A što reći nego, žute dalije su me bacile s nogu
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U potrazi sam za zmijama i rado ih udomljujem na teren, želim ih upoznati sa voluharicama
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša baš mi je bilo super, pasla sam oči sa oleandrima i buganvileama, definitivno ih ima svaka kuća, oleandri- đungla a buganvilee debele stablašice. Nema šta tako je na otocima....
Ako ti bude falilo graničica samo javi....
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najbolje da stavim jednu bocu sa mljekom, možda se koja uhvati
|
|
(zgora Opatije) |
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno cvijeće ,okućnica ,pogled...
a zmija mi izgleda malo zastrašujuću
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe je sve prekrasno...jedino svaki put sve više cviječa...užitak za oči
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće prekrasno, ali zmija grrrr
|
|
Odgovori | Stranica <1 3536373839 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |